PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Αν ψάχνουν λόγο ρήξης, κάνουν λάθος


«Αν ψάχνουν λόγο ρήξης, κάνουν λάθος. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις θέσεις του καθενός», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για τη διαφωνία που διαπιστώθηκε μεταξύ του ιδίου και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη θρησκεία.

«Η συνεργασία είναι πολιτική και ειλικρινής, εκεί που έχουμε διαφωνία το συζητάμε μεταξύ μας και εκεί που δεν συμφωνούμε δεν προχωράμε μαζί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ρήξης σε περίπτωση που υπάρξουν πολλές διαφωνίες σε μέτωπα που οι ΑΝΕΛ έχουν θέσει κόκκινες γραμμές, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι φροντίζουν με τον Πρωθυπουργό «να μη μαζεύονται πολλά». «Γίνεται ειλικρινής διάλογος, με απόλυτο σεβασμό ώστε να μη φτάσουμε εκεί», πρόσθεσε.

Για τις δηλώσεις του κ. Βούτση είπε ότι είναι προσωπικές του απόψεις και συμπλήρωσε ότι είναι δικαίωμα του καθενός, αλλά και ενός κόμματος να εκφράζει τις απόψεις του. «Όταν αυτό εκφράζεται από τη μεριά της κυβέρνησης», πρόσθεσε, «πρέπει να ξεχωρίσουμε τις θέσεις μας».

Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, όταν τέτοιες δηλώσεις γίνονται από τον πρόεδρο της Βουλής, «έχουν ανάγκη μιας απάντησης από μας τους ΑΝΕΛ που είμαστε το Κίνημα που συμμετέχει στην κυβέρνηση».

Εξάλλου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρατήρησε ότι «όταν συγκροτήθηκε η κυβέρνηση έγραφαν τα πρωτοσέλιδα πως θα καταργηθούν οι παρελάσεις, αλλά οι παρελάσεις έχουν ενισχυθεί και επανήλθε στα στρατόπεδα η έπαρση της σημαίας».

Τέλος, ανέφερε ότι δεν διαφωνεί με την ανάδειξη του σημαιοφόρου στο δημοτικό μέσω κλήρωσης, συμπληρώνοντας ότι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση όλα σχεδόν τα παιδιά αριστεύουν. «Δεν υπάρχει πουθενά κατάργηση του αρίστου στο γυμνάσιο και στο λύκειο», συμπλήρωσε.

«Το δικαίωμα να κρατά τη σημαία κάθε παιδί που στο μέλλον θα στρατευτεί είναι ένα δικαίωμα που πρέπει να δώσουμε σε όλα τα παιδιά και δεν έχει να κάνει με τον άριστο με τον πρώτο», σημείωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment