PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πύργος: Συνελήφθη ο οδηγός του απορριμματοφόρου


Στη σύλληψη του οδηγού του απορριμματοφόρου που νωρίτερα το πρωί τραυμάτισε θανάσιμα την 30χρονη υπάλληλο καθαριότητας στην περιοχή Συκιά Κατακόλου Ηλείας, προχώρησε η αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, ανεβασμένη στη θέση (σκαλάκι) που υπάρχει. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε την μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Διαμαντόπουλος «παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».

Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον δήμο, Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου, ενώ ο οδηγός του απορριμματοφόρου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment