PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πότε ανοίγει το κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών Περιστερίου


Το PeristeriNews.gr ανακοινώνει αποκλειστικά την ημερομηνία λειτουργίας του πολυαναμενόμενου έργου που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του Περιστερίου και συγκεκριμένα της περιοχής του Λόφου Αξιωματικών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από τη Διοίκηση του Δήμου, προκύπτει ότι η ημερομηνία λειτουργίας του κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών θα είναι το καλοκαίρι του 2017 και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου.

Μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ένα δίμηνο δωρεάν λειτουργίας από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 20 Αυγούστου ώστε το κοινό της πόλης να γνωρίσει από κοντά το νέο αθλητικό στολίδι του Περιστερίου.

Η κανονική λειτουργία του κολυμβητηρίου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα είναι αποκλειστικά για το κοινό.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μερίδιο ωρών και διαδρομών μοιράζεται στους αθλητικούς συλλόγους (ΓΣΠ, Γλαύκος, Δελφίνια) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας.

Το δεύτερο κολυμβητήριο που αναμένεται από μεγάλη μερίδα κόσμου ειδικά στη γειτονιά του Λόφου, αποτελεί το πιο σύγχρονο κολυμβητήριο στην Ελλάδα αφού έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές που θα πληροί τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Kolymvhthrio_Lofou_Aksiwmatikwn_prosopsh

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα αποτελείται από μία πισίνα ενηλίκων Ολυμπιακών διαστάσεων, 50Χ21 μέτρα, μία πισίνα εκμάθησης, διαστάσεων 12,5Χ10 μέτρα, κερκίδες θεατών (715 θέσεις), VIP (51 θέσεις) και ΑΜΕΑ (16 θέσεις), βοηθητικούς χώρους, χώρους αποδυτηρίων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Επιπλέον το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου με φυτεύσεις υψηλής και χαμηλής βλάστησης, κατασκευή ραμπών και κλιμακοστασίων, καθώς και χώρους στάθμευσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment