PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πόσο ρεύμα ξοδεύτηκε για το γάμο;


Για την τελετή αλλά και για τη μετάδοση του γάμου, δαπανήθηκε ρεύμα που η κατανάλωσή του θεωρείται οτι είναι η 4η μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος στη Μεγάλη Βρετανία, μέχρι που “γονάτισε” τo BBC.

Για την τελετή αλλά και για τη μετάδοση του γάμου, δαπανήθηκε ρεύμα που η κατανάλωσή του θεωρείται οτι είναι η 4η μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος στη Μεγάλη Βρετανία, μέχρι που “γονάτισε” τo BBC.

Ήταν τόσο μεγάλη η κίνηση στο σάιτ του BBC από όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τους βασιλικούς γάμους σε live streaming, που οι servers δεν άντεξαν. Προβλήματα παρουσιάστηκαν αρχικά στο streaming, το οποίο από ένα σημείο και μετά δεν ανταποκρινόταν, ενώ για μικρά διαστήματα, το σάιτ έπεφτε εντελώς.

Η Guardian, που αναφέρει την είδηση, είναι επικριτική προς τον ραδιοτηλεοτπικό οργανισμό, λέγοντας ότι η αυξημενη κίνηση δεν έιναι δα κάτι που δεν περιμέναμε, δεδομένου ότι οι βασιλικοί γάμοι θεωρούνται το media event της δεκαετίας!

Στο twitter το θέμα πήρε διαστάσεις με πολλές ειρωνείες και καγχασμούς.

Αν και είναι νωρίς ακόμα να ξέρουμε τα νούμερα της τηλεθέασης, κρίνοντας από την πρωτοφανή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, οι αρχές πιστεύουν ότι οι τηλεθεατές μάλλον έχουν ξεπεράσει τα 28 εκατομμύρια που είχαν παρακολουθήσει τον γάμο του Κάρολου και της Νταιάνα. Την ώρα που ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έφταναν στο Μπάκιvγκχαμ από το Αββαείο του Westminster η κατανάλωση ηλεκτρικού ανήλθε στα 2.400 μεγκαβάτ. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας -κορυφαία όλων των εποχών ήταν την στιγμή που χτυπιόταν το πέναλτυ στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 1990, μεταξύ Αγγλίας και Δυτικής Γερμανίας.

Το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό γεγονός στην ιστορία της Αγγλίας παραμένει πάντως ο τελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου 1966. Τον είχαν παρακολουθήσει 32,3 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment