PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πυρά Άδ. Γεωργιάδη κατά της Βασιλικής Θάνου


Στο στόχαστρο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδ. Γεωργιάδη βρέθηκε η τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και η κυβέρνηση γενικότερα. 

Σχολιάζοντας μέσω του ρ/σ Alpha την τοποθέτηση της κ. Θάνου στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Νομίζω ότι δικαίωσε η κ. Θάνου όλους αυτούς που κατά τη διάρκεια της θητείας της την κατηγορούσαν για κομματική μονομέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ … Το κύρος της δικαιοσύνης πλήττεται σοβαρά. Η κυβέρνηση έχει ανοίξει μεγάλο πόλεμο με την Δικαιοσύνη. Η κυρία Θάνου πήρε το μέρος της πλευράς που μάχεται τη δικαιοσύνη. Αυτό είναι πολύ ατιμωτικό για μια κυρία, που ήταν και πρόεδρος των δικαστών και του Αρείου Πάγου».

Με αφορμή την υπόθεση του Noor 1 και την κατάθεση από πλευράς του υπουργού Άμυνας αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος άμα έχει πληροφορίες να βγει στη Βουλή να μας τις πει. Από τη στιγμή που έχει πληροφορίες, πάει να πει ότι είχε εμπλακεί στην υπόθεση. Αφού έχει εμπλακεί στην υπόθεση και αφού τον ίδιο δεν μπορεί να τον ελέγξει η Δικαιοσύνη λόγω του Συντάγματος μπορεί να τον ελέγξει μόνο η Βουλή. Ωραία, να τον ελέγξει η Βουλή, πού είναι το πρόβλημα;».

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγκεκριμένα να γίνει έρευνα στους τηλεφωνικούς λογαριασμούς του κ. Καμμένου και να εξεταστεί αν ο κ. Καμμένος μιλούσε ταυτόχρονα και με τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού. «Εάν ανοίξουν οι λογαριασμοί και φανεί ότι ο κ. Καμμένος μιλούσε ταυτόχρονα και με τον ισοβίτη και τον ανακριτή, τότε μιλάμε για προσπάθεια καθοδήγησης ανάκρισης» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «η υπόθεση Καμμένου μπορεί να φέρει την κυβέρνηση σε πλήρες αδιέξοδο και να οδηγήσει σε εξελίξεις».

Για το ζήτημα ενδεχόμενης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, διερωτήθηκε: «Δεν πρέπει να ελεγχθεί γιατί είμαστε η μόνη χώρα με capital controls»;

Ανέφερε ακόμη ότι «η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει μια επιτυχία».

Ερωτηθείς εάν εκτιμά πως έχει περάσει ο θυμός του κόσμου απέναντι στη Ν.Δ., ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως δεν έχει περάσει «αλλά αυτό που έχει συμβεί και είναι καλό, είναι ότι έκανε τους Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment