PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρώτα οι απαντήσεις και μετά η κορυφή…


Αν ο Νταμίρ Κάναντι προσπαθεί ακόμα και λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι να βρει κάποιο έξτρα κίνητρο εν όψει του σημερινού ματς κόντρα στην ΑΕΚ, μάλλον δεν θα παιδευτεί και πολύ για να το παρουσιάσει στους παίκτες του.

Αρκεί κάποιος να του παρουσιάσει τη… δημοσιογραφία στην Ελλάδα του 2017… Αν διαβάσει κανείς προαναγγελίες για την αποψινή αναμέτρηση σε… αντικειμενικές εφημερίδες και sites, εκτός από το ότι θα νομίζει κανείς πως η ΑΕΚ παίζει Europa League με ομάδα του εξωτερικού, δεν θα μάθει ποτέ και από κανέναν την κατάσταση στη βαθμολογία.

Πόσους βαθμούς βρίσκεται πίσω από την ΑΕΚ ο Ατρόμητος; Έναν…

Τι θα γίνει αν κερδίσει η ΑΕΚ; Θα αναρριχηθεί πρώτη.

Τι θα γίνει αν κερδίσει ο Ατρόμητος; Επίσης θα αναρριχηθεί πρώτος.

Ποιος είναι ο αήττητος του ζευγαριού; Ο Ατρόμητος.

Βέβαια, το θέμα που εξετάζεται στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι το αν τελικά ο Ατρόμητος θα καταφέρει έστω για μία εβδομάδα να είναι στην πρώτη θέση. Δεν είναι αυτός ο στόχος του, ούτε ήταν ποτέ με τους κανόνες που παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Για παράδειγμα –και χωρίς καμία διάθεση μομφής προς την ΑΕΚ ή κάτι ανάλογο- αν η ΑΕΚ έμενε στο 0-0 με τη Λαμία και ο Ατρόμητος δεν είχε υποστεί την… κλοπή στη Λάρισα, τότε η διαφορά θα ήταν στο +2 υπέρ των Περιστεριωτών.

Το θέμα είναι το πόσο δεν υφίσταται αντίπαλος, όταν οι… «Big 4» παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή η αντιμετώπιση, λοιπόν, μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδεικνύουν σε κάθε λεπτό, σε κάθε αγώνα το τι αξίζουν και πού μπορούν τελικά να φτάσουν.

Για σήμερα, όμως, είναι περισσότερο είναι παιχνίδι απαντήσεων και αποδείξεων, παρά πρωτιάς.

Υ.Γ.: Για τον ρέφερι, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Μόνο σε ένα ματς έχει βρει τον Ατρόμητο, το περσινό του Κυπέλλου με την Καλλιθέα, εκεί που η ομάδα του «Ελ Πάσο» επικράτησε 1-0 και τους Περιστεριώτες να χάνουν περίπου 7-8 κλασικές ευκαιρίες. Το μόνο επίφοβο; Διαιτητής από τον σύνδεσμο Αρκαδίας, μία εβδομάδα, μετά τα παράπονα του Αστέρα Τρίπολης… Βέβαια, μετά τα όσα είχαν γίνει στη Λάρισα, ας έχουμε στο νου μας και τους πλάγιους: Αντώνης Καρατζίκας και Ανδρέας Φωτόπουλους οι σημερινοί για την ιστορία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment