PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Ασφαλείς οι Έλληνες καταναλωτές


Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την υπόθεση των απειλών αντιεξουσιαστικής οργάνωσης σχετικά με επιμολυσμένα τρόφιμα.

Ο κ. Τσιάλτας διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες καταναλωτές είναι ασφαλείς, μετά τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην αγορά της Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και την προληπτική απομάκρυνση των επίμαχων προϊόντων από τις επιχειρήσεις.

«Υπήρξε μια απειλή από κάποια οργάνωση και έγινε μια συντονισμένη ενέργεια από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ και τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις με συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών. Βασικός στόχος μας είναι η προστασία του καταναλωτή και αυτό επιτυγχάνεται με την απόσυρση των επίμαχων προϊόντων από την Αττική, όπου υπήρχε και η απειλή. Ήδη αποσύρθηκαν τα επίμαχα προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ με πρωτοβουλία όλων των εταιρειών» ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.

«Μετά τις διαβεβαιώσεις της Ελληνική Αστυνομίας και μετά από τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν, δεν θα υπάρξει πρόβλημα ούτε θα υλοποιηθεί η απειλή. Η απειλή στόχευε στο να υποστούν οι εταιρείες για τη συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων, μια οικονομική ζημιά. Δυστυχώς θα την υποστούν, όμως με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται ο τελικός καταναλωτής», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημείωσε τέλος ότι «κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει στην αγορά» και ότι «για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα δεν υπάρχει καμία απολύτως απειλή».«Θεωρούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, ο συντονισμός ήταν πολύ γρήγορος και αποτελεσματικός», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment