PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρωτιά για τα Δελφίνια Περιστερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Τεχνικής Κολύμβησης


Σε μια διοργάνωση στην οποία υπήρξε πολύ έντονος συναγωνισμός, μεταξύ των συλλόγων που συμμετείχαν, καθώς όλοι παρουσιάστηκαν εμφανώς ενισχυμένοι αγωνιστικά, τα Δελφίνια Περιστερίου κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στη γενική κατηγορία.

Πρωτεργάτες της επιτυχίας για το Περιστεριώτικο σύλλογο, ο Άκης Λιάπης και ο βοηθός του Ανδρέας Αρχανιωτάκης καθώς και όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές του συλλόγου.

Ο αθλητής Χρήστος Χριστοφορίδης έπιασε το όριο συμμετοχής για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών στην Πολωνία στα 400μ διπλά πέδιλα με επίδοσή 3:34.31. Ο Χριστοφορίδης, παρόλο που πληρούσε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή λόγω ανειλημμένων Πανεπιστημιακών υποχρεώσεων.

Όριο συμμετοχής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων -Νεανίδων έπιασαν ο Κωνσταντίνος Τερζανίδης στα 400μ επιφάνειας με χρόνο 3:12.06, ο Νίκος Παπαθεοδώρου στα 800μ. επιφάνειας με 6:39.39 και στα 400 μέτρα επιφάνειας με χρόνο 3:10.66 και η Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου στα 100μ επιφάνειας με επίδοση 42.63.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση του Εθνικού πρωταθλήματος, ανακοινώθηκαν οι Εθνικές ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας στις 2-9 Ιουλίου και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στο Τομσκ της Ρωσίας στις 31/7-7 Αυγούστου.

ΤΑ Δελφίνια Περιστερίου θα εκπροσωπήσουν η αθλήτρια Κτενά Σοφία καθώς και οι αθλητές Σταύρος Κουρλάκης και Στέφανος Αντωνιάδης.

Παράλληλα την συμμετοχή τους στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ  εξασφάλισαν οι αθλητές του συλλόγου Νίκος Παπαθεοδώρου και Κώστας Τερζανίδης καθώς και οι αθλήτριες Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου  και Αναστασία Γανέλλη.

Αναλυτικά, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ συμμετείχαν οι εξής αθλήτριες : Κτενά Σοφία, Διονυσοπούλου Κωνσταντίνα, Γανέλη Αναστασία, Μακριά Δέσποινα, Βασιλοπούλου Σίλια, Σκαλίδου Σμαράγδα, Δελότη Ειρήνη, Ξιάρχου Αλεξάνδρα, Βραχλιώτη Χριστίνα-Αναστασία, Παπανικολάου Δήμητρα, Ζάκου Χριστίνα, Αδαμοπούλου Μαρίλη,  Παράσχου Μαρίνα, Κοσμοπούλου Όλγα και Κουράση Μαρίνα.

Καθώς επίσης και οι αθλητές : Κουρλάκης Σταύρος, Χριστοφορίδης Χρήστος, Αντωνιάδης Στέφανος, Παπαθεοδώρου Νίκος, Τερζανίδης Κωνσταντίνος, Τσόντος Ευστράτιος, Σιδηρόπουλος Ανδρέας, Καραλίγκας Αντώνης, Τερζανίδης Χρήστος,  Τσιλικόχρυσος Νεκτάριος, Σανταμούρης Οδυσσέας, Τσουβαλάς Δημήτρης και Σκαλίδης Εμμανουήλ.

Καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου και σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment