PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Προετοιμασία για πόλεμο στο «The Walking Dead»


Η σειρά που έχει σπάσει όποιο ρεκόρ τηλεθέασης έχει θέσει η ίδια, το «The Walking Dead», επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του β΄ μέρους του 7ου κύκλου, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Βασισμένη στην πετυχημένη ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard, το «The Walking Dead» μάς μεταφέρει σε έναν μετα – αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από έναν θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.

Στο α΄ μέρος του 7ου κύκλου, η ομάδα παρουσιάστηκε διασπασμένη, πληγωμένη και εγκλωβισμένη. Προσπάθησε να ανασυγκροτηθεί, ενώ ήρθε αντιμέτωπη με εξελίξεις, που έπρεπε να αντιμετωπίσει άμεσα. O Negan (Jeffrey Dean Morgan) κατάφερε να ασκήσει έλεγχο στους επιζώντες και να τους πείσει, με βάναυσο τρόπο, να ζήσουν, ακολουθώντας τους δικούς του κανόνες.

Στα νέα επεισόδια, αναμένουμε την προετοιμασία του πολέμου, συγκέντρωση προμηθειών και ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να εξουδετερωθεί ο Negan. Ο Rick και η ομάδα του, για ακόμα μία φορά, θα ανακαλύψουν πως ο κόσμος δεν είναι αυτός που νόμιζαν, αλλά πολύ μεγαλύτερος.

The-walking-dead-17-2

Για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά τους, θα χρειαστούν περισσότερες δυνάμεις από εκείνες της Αλεξάνδρειας. Θα χρειαστούν τις δυνάμεις του Kingdom και του Hilltop, αλλά ο Ezekiel (Khary Payton) και ο Gregory (Xander Berkeley) δεν θέλουν αιματοχυσία.

Η παραγωγή της σειράς σημειώνει ότι, στο υπόλοιπο του κύκλου, θα δούμε νέους χαρακτήρες, σε απίθανα μέρη, αλλά και τους ήρωές μας να δοκιμάζονται με πρωτοφανείς τρόπους, ενώ αποκαλύπτει ότι πρέπει να περιμένουμε μία προδοσία «από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε».

Τέλος, αν κάποιοι περιμένουν πως το σατανικό και, κατά πολλούς, εκνευριστικό χαμόγελο του Negan θα «σβήσει» με το πέρας του κύκλου, σημειώνεται πως ο Jeffrey Dean Morgan έχει επιβεβαιώσει ότι θα επιστρέψει την όγδοη σεζόν, για να υποδυθεί τον Negan.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment