PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 31 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εκπλήξεις και ανατροπές.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Γίνετε εξωστρεφείς σήμερα. Θα παρατηρήσετε ότι οι άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματά σας γιατί είναι και οι ίδιοι πιο συναισθηματικοί. Η επικοινωνία μάλλον θα γίνει εκτός των παραδοσιακών τρόπων. Πολλά μπορούν να γίνουν με ένα βλέμμα ή με ένα άγγιγμα. Αφήστε τους άλλους να καταλάβουν ότι τους ακούτε.

Οικονομικά

Μέσα από την ένταση με έναν φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο σήμερα μάλλον θα αποκτήσετε μια πιο καθαρή οπτική. Μέσα από την ενοχλητική κριτική κάποιου θα δείτε πιο καθαρά μια δύσκολη κατάσταση. Χρησιμοποιήστε αυτή την σαφήνεια από εδώ και πέρα.

Ερωτικά

Το να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή να ενισχύσετε μια υπάρχουσα δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Η αυθεντικότητά σας είναι αρκετή για να κάνετε τον/την σύντροφό σας χαρούμενο/η. Είστε ανάμεσα στην ονειροπόληση και την ανάγκη για δράση σήμερα. Αυτό δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι καθώς ξέρετε ότι κάτι υπάρχει αλλά δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε ακριβώς. Η ενέργεια είναι έντονη και ρέει κάτω από τα πόδια σας. Δεν μπορείτε να βρείτε το κουράγιο να την εκμεταλλευθείτε. Ίσως η μοίρα σας πρέπει να σας στείλει σε άλλη κατεύθυνση.

Οικονομικά

Αν επικεντρωθείτε στις δουλειές που υπάρχουν τώρα μάλλον θα κερδίσετε νέα οπτική αναφορικά με την καριέρα σας. Αυτές οι πολύτιμες πληροφορίες θα έρθουν μέσα από την καρδιά και όχι από το μυαλό σας. Ακούστε το ένστικτό σας.

Ερωτικά

Θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά αλλά θα βλέπετε τα πράγματα είτε άσπρα είτε μαύρα. Απομακρύνετε τις αμφιβολίες σας και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα σας με τον φυσικό ρυθμό τους. Οι γύρω σας εκπλήσσονται από τις αντιδράσεις σας. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας καθαρά και ελέγξτε αν έχετε γίνει κατανοητοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν ξυπνήσετε σήμερα και δεν θέλετε τίποτα άλλο παρά να παραμείνετε στο κρεββάτι σας να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι. Η ημέρα σήμερα σας κάνει ευάλωτους. Θα πρέπει να έχετε γύρω σας υποστηρικτικά άτομα σήμερα. Τα σκληρά λόγια θα είναι πιο βαθιά από ότι συνήθως και θα εύχεστε να είχατε μείνει στο κρεββάτι όλη την ημέρα.

Οικονομικά

Είστε σε θέση μεγάλης δύναμης. Θα πρέπει να παίρνετε τον μισθό που σας αξίζει. Το ταλέντο και η κριτική ματιά σας αξίζουν πολλά. Θα έχετε καλή φήμη. Οι άλλοι στηρίζονται σε εσάς. Θα πρέπει να φαίνεται αυτό και στον μισθό σας.

Ερωτικά

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε ποιοι είστε πραγματικά και εις βάθος κατά την διάρκεια των προσωπικών σας επαφών. Αφήστε την ντροπή στην άκρη και ακούστε τα συναισθήματά σας. Θα δείτε τα πράγματα καθαρά για τους άλλους αλλά όχι για τον εαυτό σας. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μπορεί να κάνετε μεγάλη πρόοδο σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι μπορείτε να πετάξετε. Όσο προχωράτε έτσι ο/η σύντροφός σας προσπαθεί να σας φθάσει. Αν τρέχετε πολύ ίσως χάσετε τον δρόμο σας και δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω. Σκεφθείτε να παραμείνετε προσγειωμένοι με τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά

Η δουλειά και τα επαγγελματικά θέματα είναι ένα μυστήριο για εσάς τώρα. Ότι υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα είναι πολύ αβέβαιο. Δεν ξέρετε πως να προχωρήσετε. Στραφείτε προς τον εαυτό σας. Θα ξέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε. Μαζέψτε το κουράγιο σας.

Ερωτικά

Δεν υπάρχει καιρός για όνειρα αλλά για εποικοδομητική δράση και το ξέρετε. Θα πρέπει να μην χάσετε την επαφή με τα όνειρά σας όσο είναι η βάση σε ότι θέλετε να χτίσετε. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε πολύ σήμερα. Θα έχετε μόνο μια επιθυμία και αυτή είναι να γευθείτε ότι σας προσφέρει.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα ίσως αισθάνεστε ότι η ενέργειά σας έχει επιστρέψει. Αν δεν αισθάνεστε απόλυτα ο εαυτός σας θα αρνείστε να φύγετε από το σπίτι. Σήμερα θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα και θα είστε έτοιμοι να καταφέρετε τα πάντα. Τα συναισθήματά σας είναι συγχρονισμένα με τις πράξεις σας και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα ξέρετε τον δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε. Ο δρόμος σας είναι εμφανής.

Οικονομικά

Κάτι νέο είναι μπροστά σας. Θα πέσει φως σε ένα θέμα που σας ταλαιπωρούσε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση για μια νέα αρχή. Ίσως πρέπει να αλλάξετε την θέση σας λίγο για να απολαύσετε τα οφέλη αυτής της περιόδου.

Ερωτικά

Η πειθώ του/της συντρόφου σας θα σας οδηγήσει σε μεγάλη ευτυχία. Θα είστε πιο χαλαροί αν κάνετε τα πράγματα με άλλο τρόπο. Θα πρέπει να βγείτε. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Σήμερα χαλαρώστε χωρίς να αισθάνεστε ενοχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η προσωπικότητά σας θα εκτιμηθεί σήμερα αλλά μην το παρακάνετε. Αφήστε περιθώριο και για την σοβαρότητα. Είναι μια ονειρική ημέρα που ίσως σας δυσκολέψει να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα. Αν προσποιηθείτε ότι ξέρετε μια απάντηση ενώ δεν ξέρετε τότε θα μπερδέψετε τους γύρω σας. Η αλήθεια τελικά θα αποκαλυφθεί.

Οικονομικά

Είναι φανερό ότι πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να επιτύχετε ότι θέλετε. Ένα πράγμα ίσως να μην είναι εμφανές όπως, η πίστη. Μην ξεχνάτε να έχετε πίστη σε ότι κάνετε και θα έχετε επιτυχία και κέρδος.

Ερωτικά

Θα ανταποκρίνεστε περισσότερο στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και σκοπός σας είναι να υπάρχει καλύτερη κατανόηση. Μην αφήνετε την σιωπή να υπάρχει. Κάντε τις σωστές ερωτήσεις. Οι νέες εμπειρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τις αξίες στις οποίες πραγματικά πιστεύετε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα σήμερα. Να θυμάστε ότι η εσωτερική ηρεμία είναι μεγάλο κομμάτι της υγείας σας. Μπορεί να επιτευχθεί με αναθεώρηση της ζωής σας. Προσπαθήστε να μην επικεντρώνεστε πολύ στα υλικά. Επικεντρωθείτε στα συναισθήματα. Οι άλλοι θα είναι πιο ευαίσθητοι, ακολουθήστε τους.

Οικονομικά

Αισθάνεστε καλά σήμερα και αν και ίσως να μην είστε στην δουλειά είναι καλή στιγμή να σκεφθείτε τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν. Το μυαλό σας είναι καθαρό, σταθερό και πρακτικό. Ότι σχεδιάζετε σήμερα μάλλον θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Ερωτικά

Θα προχωρήσετε προς τον στόχο που έχετε θέσει. Μην προχωράτε πολύ γρήγορα και σκεφθείτε την πιθανή αντίσταση που ίσως συναντήσετε από τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να κάνετε πρόοδο σήμερα χάρη στην τόλμη σας. Η απελευθέρωση από τους περιορισμούς σημαίνει ότι τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε στον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να βρείτε απαντήσεις σήμερα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να περάσετε το μήνυμά σας ειδικά όταν κανείς δεν είναι προσγειωμένος. Μην εκπλαγείτε αν τους ακολουθήσετε και εσείς. Είναι καλύτερο να τους ακολουθήσετε από το να τους πιέσετε να προσγειωθούν. Δείτε τα πάντα από άλλη οπτική.

Οικονομικά

Αναρωτηθείτε αν είστε ρεαλιστές αναφορικά με την δουλειά και την καριέρα σας. Φαίνεται ότι κάνετε τον ρόλο του χαζού. Αυτή η συμπεριφορά σας δημιουργεί προβλήματα. Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να αλλάξετε την στρατηγική σας.

Ερωτικά

Μην απομακρύνετε από τις ερωτήσεις των κοντινών σας ανθρώπων. Έτσι θα γίνει χειρότερη η κατάσταση. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αυτό θα σας φέρει ανακούφιση. Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους και τον εαυτό σας. Κάνετε πολλά για τους άλλους. Είναι καιρός να σταματήσετε χωρίς όμως να αισθάνεστε ενοχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα είναι η ημέρα σας. Μπορεί να δείτε ότι οι άλλοι έρχονται σε εσάς για συμβουλές και υποστήριξη. Θα χαλαρώσουν και θα μπορούν να αποδεχθούν πιο εύκολα ότι πιστεύετε. Οι συζητήσεις ίσως οδηγήσουν σε πιο πνευματικά θέματα και ίσως φθάσετε να δίνετε μαθήματα για το νόημα της ζωής. Τα πράγματα που σκέπτεστε βρίσκουν ακροατήριο που είναι πρόθυμο να σας ακούσει.

Οικονομικά

Όταν προσπαθείτε να καταφέρετε κάτι συγκεκριμένο είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το σωστό δόλωμα. Έτσι πρέπει να λειτουργείτε και στην καριέρα σας. Αναρωτηθείτε αν έχετε την σωστή τακτική για τα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μια αλλαγή ίσως είναι απαραίτητη.

Ερωτικά

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Μην ταλαιπωρείστε ώστε να το κάνετε αυτό κατανοητό στον/στην σύντροφό σας. Απλά να είστε ο συνήθης χαρούμενος εαυτός σας. Δεν είναι καιρός να παραδεχθείτε κάποιες αδυναμίες. Η γνώση σας θα είναι μεγάλος σύμμαχος σήμερα. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις θα σας γίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Είναι σημαντικό να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι πριν προχωρήσετε. Τα έντονα συναισθήματα που εμφανίζονται μπορεί να προκαλέσουν απαντήσεις που ίσως είναι έντονες αλλά και βίαιες. Να είστε προσεκτικοί.

Οικονομικά

Μια ευκαιρία έχει παρουσιαστεί. Μην επιτρέψετε να ξεφύγει. Μπορεί να πάρει χρόνο κάποια πράγματα να πραγματοποιηθούν όπως θέλετε αλλά αν κάνετε τώρα τα απαραίτητα βήματα θα έχετε μεγάλη ανταμοιβή στο μέλλον.

Ερωτικά

Ο αισθησιασμός σας αναπτύσσεται και θα προσελκύσετε πιο παθιασμένα ειδύλλια. Να το θυμάστε. Το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε και να μην αναρωτιέστε πολλά. Ζήστε το τώρα και ζήστε το έντονα. Οι προσπάθειές σας σήμερα θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία. Η χαρούμενη διάθεσή σας είναι μεταδοτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ίσως δεν θέλετε να παραδεχθείτε ανοιχτά κάτι σε κάποιον σήμερα αν και ξέρετε ότι είναι αλήθεια. Θα προσπαθείτε να το κρύψετε. Αν επιμένετε να συμπεριφέρεστε με αυτό τον τρόπο ίσως πρέπει να σκεφθείτε το ενδεχόμενο να φύγετε από την σχέση εντελώς.

Οικονομικά

Τώρα είναι καλή στιγμή να αποκτήσετε καλό κάρμα. Κάντε καλές πράξεις για κάποιον. Προσφέρετε κάτι σε κάποιον. Θα ανταμειφθείτε στο μέλλον. Δώστε και θα λάβετε.

Ερωτικά

Η απάθειά σας ίσως θεωρηθεί αδιαφορία. Θα πρέπει να μην είστε πολύ αυστηροί. Ο/η σύντροφός σας δεν βλέπει τα πράγματα όπως εσείς. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Θα δείτε ότι είχατε δίκιο που ήσασταν συντηρητικοί. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ίσως πρέπει να σκεφθείτε μερικές κινήσεις μπροστά. Μπορεί ο αντίπαλός σας να χρειάζεται πολύ χρόνο να κάνει την επόμενη κίνησή του και είστε ανυπόμονοι. Ίσως πάρετε κάποια απόφαση πολύ βιαστικά. Μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο θέλετε. Ο αντίπαλός σας ίσως σκέπτεται αρκετές κινήσεις μπροστά και πρέπει να επικεντρωθείτε.

Οικονομικά

Έχετε βιώσει μια μεγάλη εμπειρία και τώρα αναρωτιέστε αν θα μπορέσετε να την βιώσετε ξανά. Μην ανησυχείτε. Η επιτυχία που έχετε καταφέρει στο παρελθόν μάλλον θα είναι ξανά δική σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στο ταλέντο σας

Ερωτικά

Θα κάνετε ότι μπορείτε για να φθάσετε το επόμενο επίπεδο στη ερωτική σας ζωή. Τώρα είναι καιρός να αλλάξετε κάποιες ξεπερασμένες συνήθειες. Έχετε μεγάλο κίνητρο. Να είστε προσεκτικοί με τον αυθορμητισμός σας καθώς μπορεί να μιλήσετε χωρίς να το σκεφθείτε καλά. Οι χαρούμενες απολαύσεις θα σας φέρουν καλές στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment