PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα έντονα συναισθήματα και μοιραίες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Επικεντρώνεσαι στην εξέλιξή σου και στο πως θα επιτύχεις την διάκριση που επιθυμείς, με τις οργανωτικές σου δυνατότητες να είναι σε πρώτο πλάνο και την εργατικότητά σου να δείχνει ότι είσαι διατεθειμένος να κανείς τα πάντα για να τα καταφέρεις. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και θα προσπαθήσεις να το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι μπορεί να λειτουργείς εμμονικά προς αυτήν την κατεύθυνση και αυτό να σου κοστίσει τόσο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις σχέσεις σου μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Προσπάθησε να μην σε κατακλύζει η επιθυμία για αναγνώριση γιατί μπορεί να λειτουργείς απόλυτα και σκληρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σου σήμερα είναι να είσαι χαλαρός, να βγεις με παρέες και να απολαύσεις συζητήσεις για διάφορα φιλοσοφικά θέματα. Το χιούμορ σου αλλά και η αισιοδοξία σου κερδίζουν τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι χαίρονται να ακούν τις απόψεις σου. Η ταξιδιάρικη διάθεσή σου δεν βοηθάει να ανταποκριθείς στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος. Εσύ που έχει νομικά θέματα μπορείς σήμερα να τα δρομολογήσεις και μάλιστα με πολύ θετικό τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να δεις συγγενείς μακρινούς που έχεις καιρό να δεις ή ακόμα και παρέες από τα παλιά που έχετε πολλά να πείτε μετά από τόσο καιρό που θα συναντηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξυπνάς με νευρικότητα και κάτι σου φταίει και δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς θα σε απασχολήσουν, αφού θέλεις να δρομολογήσεις εκκρεμότητες που υπήρχαν και να μην αποτελούν βάρος πια για εσένα. Οικονομικά επίσης θέματα από τις συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν και καλό είναι να προσέξεις πως θα τα χειριστείς γιατί η καχυποψία, απολυτότητα αλλά και τάση ελέγχου που εκδηλώνεις μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να έχεις υπό έλεγχο την νευρικότητα που σε διακατέχει, γιατί διαφορετικά προμηνύεται μέρα συγκρούσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην βλέπεις αρνητικά τις καταστάσεις και καχύποπτα τους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Η πραγματικότητα είναι πως σήμερα δεν θα ήθελες σήμερα να συγκρουστείς με κανέναν και θα είσαι άκρως συγκαταβατικός αφού το μόνο που θέλεις είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το συναίσθημα που έχεις του να γίνεις αποδεκτός είναι εντονότατο, κάτι που σε οδηγεί στο να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και συμπεριφορές που μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά τις δέχεσαι γιατί δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με κανέναν. Αυτά όλα προκύπτουν από προσωπική ανασφάλεια και φόβο που είναι έντονος, αφού η πιθανότητα της μοναξιάς αλλά και της μη αποδοχής σε τρομάζει. Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου όμως ότι κάποια στιγμή θα εκραγείς αφού δεν είσαι ικανοποιημένος και πρέπει να προσπαθήσεις να θέσεις και τα θέλω σου ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σου γίνεται δυσκολότερη αφού προκύπτουν υποχρεώσεις που θα σε κάνουν να τρέχεις για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο. Η κατάσταση είναι εξίσου πιεστική και στην εργασία σου, όπου θα πρέπει να λύσεις εκκρεμότητες ή αγγαρείες που προκύπτουν, κάτι που θα αυξήσει το άγχος σου. Λόγω κούρασης και έντασης είναι πιθανό να γίνεις εριστικός τόσο με συναδέλφους, όσο και με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αυτό να προκαλέσει τριβές. Η επικριτική σου στάση και το γεγονός ότι ψάχνεις να βρεις την λεπτομέρεια είναι πιθανό να κουράσει τους γύρω σου και να φέρει αντιδράσεις. Όλο αυτό είναι κουραστικό και για εσένα τον ίδιο και καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία, κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να εκτονώσεις και την ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σου είναι στα ύψη αφού είναι χαρούμενος, θέλεις να διασκεδάσεις, θέλεις να δημιουργήσεις, θέλεις να περάσεις καλά. Ο τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου είναι έντονος, μπορεί και υπερβολικό, αφού αυτό που θέλεις είναι να είσαι το επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι. Γίνεσαι υπερπροστατευτικός με τα αγαπημένα σου άτομα, καλό θα ήταν όμως μόνο να μην χάσεις το μέτρο και η προστασία γίνει καταπίεση. Η ανάγκη σου να διασκεδάσεις είναι σημαντική και συναναστρέφεσαι άτομα με χιούμορ που μπορεί να σου ανεβάσουν και άλλο την διάθεση. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εγωιστής, φαφλατάς με το να αναφέρεσαι συνέχεια στον εαυτό σου αλλά και υπερβολικός στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου και αυτό να δυσανασχετήσει τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση σου είναι εσωστρεφής, αφού αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να μείνεις στο σπίτι σου και να μείνεις σε φάση περισυλλογή, κάνοντας έναν απολογισμό για όσα συμβαίνουν και αντιμετωπίζεις στην ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Θέλεις έντονα να συναναστραφείς τα οικεία σου πρόσωπα και να νιώσεις οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά. Η κυκλοθυμία και τα συναισθήματά σου εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και αυτό μπορεί να κουράσει τους άλλους, γι’ αυτό προσπάθησε να το ελέγξεις. Μπες στην διαδικασία να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να το ομορφύνεις αφού αυτό θα λειτουργήσεις ευεργετικά για την διάθεσή σου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι το παρελθόν γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να φορτιστείς συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβαίνει στα ύψη και αυτό που επιζητάς πραγματικά είναι να έρθεις σε επαφή με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, να τους μιλήσεις, να εκφράσεις τις απόψεις σου και να ακούσεις τις δικές τους. Ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου αλλά και οι ευφυείς σου σκέψεις είναι μοναδικές και αυτό αναγνωρίζεται από όλους. Είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι, κάτι που μπορεί να οργανώσεις και να βρεθείς εκεί με καλή παρέα. Καλό θα είναι όμως να προσέχεις την τάση σου να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι που θα κουράσει τόσο εσένα όσο και τους γύρω σου. Πρόσεχε ακόμα και την έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου, που μπορεί να αποτελέσει σημείο τριβών και αντικρούσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που σε απασχολεί είναι θέματα οικονομικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Είναι πιθανό να πρέπει να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και να πρέπει να ασχοληθείς επισταμένα για να τις δρομολογήσεις. Πιθανές είναι και οι συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Καλό θα ήταν να προσέχεις την τάση που μπορεί να βγάλεις για να ξοδέψεις αλόγιστα χρήματα σε αγορές που επί της ουσίας δεν σου χρειάζονται και θα σου στερήσουν χρήματα που μπορεί να χρειάζεσαι. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μία του ύψους, μία του βάθους και καλό είναι να προσπαθήσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την πίστη στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις συναισθηματικές σου ανάγκες, πως θα τις εκφράσεις και πως θα γίνουν κατανοητές στους γύρω σου για να σε καλύψουν. Είναι πιθανό ο τρόπος που θα τις εκφράσεις να είναι απότομος και απαιτητικός και αυτό να προκαλέσεις εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και συνεργάτες σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητά σου αλλά και τον εγωισμό που μπορεί να σε διακρίνει, γιατί δεν θα είναι τα κατάλληλα οχήματα για να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Μην προσπαθείς να φέρεις τα άτομα γύρω σου στα δικά σου μέτρα, γιατί αυτό είναι κάτι που θα αποβεί εις βάρος σου αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις. Μπες σε διαδικασία συνεννόησης και όχι κόντρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Αιγόκερω και σε κάνει μελαγχολικό, ευερέθιστο και ευσυγκίνητο. Αυτό που σε απασχολεί σήμερα είναι καταστάσεις του παρελθόντος, που έχουν έρθει στο μυαλό σου και καταλαβαίνεις ότι είναι ακόμα ανοιχτές οι πληγές. Αυτό σε κάνει να γίνεσαι εσωστρεφής, να έχεις φόβους και ανασφάλειες και να νιώθεις ότι χάνεις ενέργεια. Αυτό που θα ήταν προτιμότερο να κάνεις είναι να ασχοληθείς με πράγματα που εξάπτουν την φαντασία σου και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις και να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι υπάρχει παρασκήνιο που σε αφορά, αφού η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε οδηγεί πάντα σωστά. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να χαλάσεις την διάθεσή σου για ότι και να αντιληφθείς, ασχολήσου με την ψυχή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Η επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον έχει τα πρωτεία σήμερα, αφού έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι με τους φίλους σου και να σχεδιάζετε πράγματα που θέλετε να επιτύχετε μαζί. Η διάθεσή σου είναι άκρως επικοινωνιακή και χαίρεσαι να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που αναδεικνύουν την έντονη κοινωνική σου ευαισθησία και σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενο και ότι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο που υπάρχεις. Στόχοι, όνειρα και οράματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι εξαιρετική ευκαιρία να δρομολογήσεις ότι θέλεις να επιτύχεις στην ζωή σου, αφού οι ιδέες σου είναι πρωτότυπες, επαναστατικές και βρίσκεις αρωγούς για να σταθούν δίπλα σου στην πορεία αυτή. Πρόσεχε μόνο γιατί έχεις την τάση να υποτιμάς όσους δεν σε αντιλαμβάνονται, κάτι που θα φέρει έντονες συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment