PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα διαφωνίες, εντάσεις και λογομαχίες.

ΚΡΙΟΣ

Καταλαγιάσει η διάθεση σας για έντονα ρίσκα, στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα. Ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι η σιγουριά και η εξασφάλιση. Στις οικονομικές σας συμφωνίες ή διεκδικήσεις θα τα πάτε πολύ καλά, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, κρατήστε υπό έλεγχο την επιμονή σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα απ αυτά που περιμένετε. Αποκτήστε διαλλακτικότητα, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και δημιουργικές συνομιλίες. Στον οικογενειακό σας τομέα για να αποφύγετε τις ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα, μη παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, φροντίστε για την ηρεμία και την ψυχολογική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, η συμβουλή μου είναι να φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι ενέργειες εντυπωσιασμού, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμων που από καιρό διεκδικείτε το ενδιαφέρον ή την υποστήριξη τους. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας συνεργασίας ή πρόταση για νέα εργασία. Εσείς οι άνεργοι θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μια σταθερή θέση με ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές. Σωστές θα είναι επιλογές σας, θα πάρετε ώριμες αποφάσεις, ωστόσο σε θέματα και υποθέσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και όχι κάθετοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και συγκεκριμένα στις οικονομικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε πρακτικοί, θα τον κυνηγήσετε τον στόχο σας. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε με ορθολογισμό. Σε θέματα που χρειάζονται μεθοδική προσπάθεια προσοχή στην ακραία επιμονή που θα μπορούσε να μετατραπεί σε εμμονή, όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε ισορροπημένα πλαίσια χωρίς ακρότητες. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα, ίσως να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τις προοπτικές, να βελτιωθείτε οικονομικά και να εξασφαλίσετε. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα αποδειχτούν προσοδοφόρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και ενθαρρυντικά θα στρώσουν έδαφος για αγορές και υλικές ανάγκες, σήμερα θα τις κάνετε τις αγορές σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε καινούργια επαγγελματική πρόταση, μην φοβηθείτε να ρισκάρετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση θα ανοίξετε με προϊστάμενο πρόσωπο, θα φέρει θετική κατάληξη σε ζήτημα που αφόρα τα μηνιαία σας έσοδα, ίσως να δημιουργηθεί προοπτική αύξησης. Λήγει η στασιμότητα και η αναμονή, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε και διεκδικήστε με σύνεση, αποφύγετε την αδράνεια και τις καθυστερήσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα δεν αποκλείεται να είναι κάπως κτητικές και εξουσιαστικές οι διαθέσεις σας, από την άλλη πλευρά για κάποια θέματα θα αδρανήσετε ίσως να δείξετε απόλυτη αδιαφορία. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μεγάλες αντιφάσεις στον τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πως θα αντιληφτείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα καλό θα είναι να αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά και όχι μονόπλευρα ή εγωκεντρικά. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι περιορισμένη, πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν ασκούν επάνω σας θετική επιρροή. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυταπάτες, αλλάζετε οπτική γωνία, παίρνετε αποφάσεις που θα αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταθερότητα και ισορροπία θα αναζητήσετε, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, σε επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να κρατήσετε στάση παθητική, μάλλον δεν θα μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε. Σήμερα τα οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας, συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη κατάληξη θα τονωθούν οι συναισθηματικοί δεσμοί. Ανάγκη σας θα είναι η ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, θα αποφύγετε καταστάσεις και υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για επαφές τόνωσης και αναζωογόνησης. Ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική σας βελτίωση είτε σε εργασιακά θέματα είστε σε οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε ένα οικογενειακό σας θέμα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση, καλό θα είναι να εμφανιστείτε συζητήσιμοι, μη προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που πραγματικά υπάρχει στη σκέψη σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε την συσσώρευση εσωτερική πίεσης για να μην υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα. Προστατευτικοί θα είστε με γονείς, αδέλφια, και άτομα μικρότερης ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκαμπτη η στάση σας, οι σκέψεις σας δεν θα είναι εναλλακτικές, προσοχή στην κάθετη και απόλυτη στάση. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις πίεσης, ο τρόπος συμπεριφοράς και ομιλίας σας δεν θα πρέπει να γίνει απότομος. Τολμηρή θα είναι η στάση σας στα ενδεχόμενα που θα υπάρξουν εργασιακά ή οικονομικά, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Δεν θα απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε, θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προδιαγραφές και να πράξετε αναλόγως με τις μελλοντικές προοπτικές που θα υπάρξουν. Αν θέλετε να βρεθεί λύση σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας θέμα, θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και με συναισθηματική κατανόηση. Προστατευτική θα είναι η στάση σας σε άτομα που τα θεωρείτε αδύναμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοεκτίμηση των προσόντων σας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτητικές σας διαθέσεις, αν πιέσετε ή αν διεκδικήσετε με επιμονή και κτητικότητα θα υπάρξει κίνδυνος να προκληθούν αντιπαλότητες. Σε διαπραγματεύσεις θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα αν θέλετε να υπάρξει συμφέρουσα κατάληξη καλό θα είναι να μη φοβηθείτε τους διπλωματικούς συμβιβασμούς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης ίσως αυτό να προκύψει σταδιακά γι αυτό θα χρειαστεί μεθοδική υπομονή. Σε θέματα οικονομικά ζυγίστε τις καταστάσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι μελετημένες. Για εσάς τους μπερδεμένους που χάσατε τον στόχο σας ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σας, προσπαθήστε να βγείτε από την αδράνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλιναγωγήστε την αντιδραστικότητα σας, προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε κάποια θέματα ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι στις δικές σας θεωρίες και απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης κυρίως σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, αφήστε περιθώρια συνεννόησης. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως πιεστικοί προσοχή στις επαφές με συναδελφικά σας άτομα, σε περίπτωση που υπάρξουν διχογνωμίες καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει χρηματικό άνοιγμα, αποκτάτε υλιστικές βλέψεις, ίσως κάτι σημαντικό να αγοράσετε. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέο επαγγελματικό άνοιγμα που θα φέρει άνοδο και κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε ίσως να σας κάνει κάπως εγωκεντρικούς και αρκετά ανταγωνιστικούς, προσοχή να μην φθείρετε την ψυχολογία σας σε ανούσιες κόντρες. Δώστε προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και την ασυμβίβαστη στάση. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αν μελετήσετε τα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε στις διαπραγματεύσεις σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα προβείτε σε αγορές, καλό θα είναι να μην ξεφύγουν οι καταναλωτικές σας διαθέσεις, στοχεύστε στην επένδυση και όχι στα αντικείμενα εντυπωσιασμού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, σήμερα δε θα ανεχτείτε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας. Βγείτε έξω με φίλους, κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να ανοίξετε θέματα συζήτησης περί ανέμων και υδάτων.

ΙΧΘYΕΣ

Διατηρήστε την αυτοεκτίμηση σας, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσετε στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα απουσιάζει ο παρορμητικός ενθουσιασμός, η μελετημένη τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει θετικό αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους υπολογισμούς και στους σχεδιασμούς σας. Στον οικονομικό σας τομέα έρχονται ανοίγματα, οι συμφωνίες σας θα έχουν θετική εξέλιξη, στις προτάσεις που θα κάνετε φροντίστε ο τρόπος σας να είναι ήρεμος και διαλλακτικός, μην κινηθείτε με πεισματική διάθεση. Εσείς που αντιμετωπίζετε προβλήματα ή υπάρχουν χρέη θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να βρείτε την απαιτουμένη λύση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment