PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 20 Μαρτίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα χαμόγελο, κέφι και ελπίδα.

ΚΡΙΟΣ

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε τις στάσιμες καταστάσεις, αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράση σας τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, θα σας εκπλήξουν τα τυχερά ανοίγματα που θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Ανανεώνεται η ψυχολογία σας, θα συνομιλήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας. Δυναμικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τακτοποίηση και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς. Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Λογική και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα που θα θέσετε θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια, προχωρήστε τα βήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές, διαφοροποιούνται σκέψεις και δεδομένα, προσοχή στον εκνευρισμό που ενδεχομένως να σας προκαλέσουν προκαταλήψεις ή οπισθοδρομικές απόψεις. Η εσωτερική σας δύναμη και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να εναντιωθείτε σε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε υποσυνείδητες φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, βάζετε φρένο στις αρνητικές εικασίες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να εστιάζετε στη σκοτεινή όψη των καταστάσεων. Νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για καινούργια επαγγελματική αρχή, για εσάς που αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει η τύχη σας. Δώστε προσοχή στις συναντήσεις σας και στις συνομιλίες σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για άμεσες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Με δυναμισμό και εσωτερική ορμή θα είστε εξοπλισμένοι, αυτή τη φορά δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά. Μια συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και συνεννόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, αυτόβουλες θα είναι οι ενέργειες σας, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βγείτε από δεδομένα καταπιεστικά ή οπισθοδρομικά. Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, βγαίνετε από διλλήματα, περνάτε πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών και επιθυμιών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις για επιχειρηματικές κινήσεις ναι μεν θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, ωστόσο στα σημεία που θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά δε θα πρέπει να ξεφύγει ο δείκτης ριψοκινδυνότητας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει παράλληλα όμως πάρτε και τις ανάλογες συμβουλές από ειδικευμένα πρόσωπα, μην αγνοήσετε την πείρα κάποιων συγκεκριμένων ατόμων.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία ή θέλετε να επεκτείνετε τα επιχειρηματικά σας βήματα διατηρήστε την αισιοδοξία σας έρχονται ανοίγματα. Μη περιορίσετε τις βλέψεις σας, οραματιστείτε, οργανώστε τις προσπάθειες σας, κάντε το βήμα να αναλάβετε τα απαιτούμενα ρίσκα. Στις συζητήσεις σας οι συνομιλίες σας θα είναι εποικοδομητικές, θα ακουστούν θετικά σχόλια, θα βρείτε αποδοχή στις ιδέες σας. Τις απόψεις σας φροντίστε να τις διατυπώστε με σαφήνεια, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, η κοινωνικότητα σας θα σας ανοίξει διόδους νέων γνωριμιών. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο σας, τα πρόσωπα που θα σας συστήσουν θα συμβάλουν τόσο στην ευδιαθεσία και την τόνωση σας, όσο και στην περεταίρω επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, η συμβουλή μου είναι να φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, δε θα λείψουν από πλευράς σας οι ενέργειες εντυπωσιασμού, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμων που από καιρό διεκδικείτε το ενδιαφέρον ή την υποστήριξη τους. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας συνεργασίας ή πρόταση για νέα εργασία. Εσείς οι άνεργοι θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μια σταθερή θέση με ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές. Σωστές θα είναι επιλογές σας, θα πάρετε ώριμες αποφάσεις, ωστόσο σε θέματα και υποθέσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και όχι κάθετοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα στοχεύστε και κινηθείτε με σκοπό να ανοίξετε νέα ενδεχόμενα επαγγελματικά και οικονομικά. Δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει να προνοούν για το μέλλον, μην εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, σε θέματα που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει να τα κλείσετε ή ολοκληρώσετε τώρα αλλάζετε σκοπιά και προσέγγιση. Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να εμφανιστείτε υπερδραστήριοι, στις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα ΄ρθουν να προστεθούν και οι κοινωνικές. Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας, οι διαφόρων ειδών επαφές που θα έχετε δε θα σας αφήσουν να ρουτινιάσετε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχεται θετική αλλαγή, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά. Ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε περισσότερα χρηματικά κέρδη. Στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, δείξτε κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Θα εμφανιστεί πρόταση που θα διευρύνει τον επαγγελματικό και οικονομικό σας ορίζοντα, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες.

ΙΧΘYΕΣ

Παίρνετε απόφαση να βγείτε από το προκαθορισμένο και το μονότονο αλλάζοντας προτιμήσεις και επιλογές. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ζήσετε στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε, δεν θα δεχτείτε πιέσεις ή καθοδηγήσεις. Προσοχή στην ενθουσιώδη και ευκολόπιστη πλευρά του χαρακτήρα σας. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας ωστόσο μην παραβλέψετε τους κινδύνους, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιληφτείτε τις παγίδες, μη γίνετε υποχείριο της παρορμητικότητα σας. Χρηματικά ποσά θα καταναλώσετε, οι αγορές σας ενδεχομένως να είναι κάπως αυξημένες. Σε προσωπικό σας ζήτημα θα γίνουν ανοιχτές ειλικρινείς συζητήσεις, μη προσπαθήσετε να κρύψετε τις προθέσεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, προσοχή που θα δείξετε την εμπιστοσύνη σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment