PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σύγχυση στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στην Παρθένο, ευνοείσαι να ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας ή και  απλώς διαδικασιών τις οποίες πρέπει να φέρεις σε πέρας. Εκμεταλλεύσου αυτές τις ευκαιρίες που σου δίνει το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που θα σου ενισχύσει και την θέληση και την επιμονή, δίνοντας σου τις δυνάμεις να κατορθώσεις να φέρεις σε πέρας κάθε τι που χρειάζεται. Η ένταση που θα νοιώσεις, σε συνδυασμό με την ορμητικότητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις δουλειές σου, φέρνουν νεύρα, και ξυπνούν την Κριαρίσια διάθεση σου να επιβληθείς σε όλους όσους έχουν κάποια εμπλοκή μαζί σου, ή και με τις δουλειές σου. Για να αποφορτιστείς από την ένταση και να ηρεμίσεις, αφιέρωσε κάποιο χρόνο και στο ταίρι σου, καθώς φαίνεται ότι σήμερα έχεις ανάγκη κάποιαν ανάπαυλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφού η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται στο φιλικό σου Ζώδιο της Παρθένου, είναι δικαιολογημένο να ευνοεί την διάθεση σου να συναντηθείς με το ταίρι σου και τους φίλους σου, και να ασχοληθείς με τις αγαπημένες σου ενασχολήσεις.  Η Σελήνη που σχηματίζει και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω, βοηθά στην προβολή σου, ώστε δεν περνάς απαρατήρητος/η. Η διάθεση σου να ταράξεις να νερά της ρουτίνας σου, θα σε κάνει να θελήσεις να αρχίσεις κάποια νέα ψυχαγωγική δραστηριότητα, που θα σε αναζωογονήσει, κάποιο σπορ κάποιο νέο χόμπι. Τα σπορ και ο αθλητισμός, ίσως σου ξυπνήσουν ανταγωνιστικές διαθέσεις, επειδή θέλεις να διακριθείς σ’ αυτόν τον τομέα. Η ημέρα επίσης σε ευνοεί  να επιδιώξεις την παρέα με το ταίρι σου, επειδή η κτητικότατα σου σε κάνει να θέλεις να κατασιγάσεις την ανασφάλεια σου κατά πόσον το ελέγχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή το να αναβάλλεις να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται είτε με την οικογένεια σου, είτε με τα εργασιακά σου, δεν σε απαλλάσσει από το να αναγκαστείς να το κάνεις κάποτε, αυτά κάποια στιγμή απαιτούν την φροντίδα από μέρους σου, ώστε να επιλυθούν. Η συνεχιζόμενη παρουσία της Σελήνης από την Παρθένο σε συνδυασμό με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε καλεί να δράξεις την ευκαιρία που σου δίνεται και να προχωρήσεις στην τακτοποίηση των εκκρεμών ζητημάτων την λύση των οποίων θα θεωρήσεις σαν επιβεβαίωση των ικανοτήτων σου. Η κεκτημένη ταχύτητα που έχεις πάρει, και η διάθεση σου να δράσεις, σε κάνει να έχεις την ικανότητα να τακτοποίησης, λύσεις, διευθετήσεις κάθε είδους ζήτημα, που είτε προέκυψε τώρα, είτε εκκρεμούσε από παλιά. Προγραμμάτισε καλά, θέσε σε εφαρμογή το πρόγραμμα σου, αλλά έλεγξε λιγάκι και την κεκτημένη ταχύτητα που πήρες. Θα σε κατέχει και κάποια μυστικοπάθεια και δεν θα πεις ούτε στο ταίρι σου τι σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανησυχίες και οι αγωνίες που σε έχουν καταλάβει, σε κάνουν να θέλεις να τις επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον στενό σου κύκλο, με τους όποιους και τις μοιράζεσαι, ίσως για να νοιώσεις ότι σε βαραίνουν λιγότερο. Ευτυχώς, η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αυξάνει την ζωτικότητα σου, σε κάνει να είσαι πιο δραστήριος/α. Αυτό είναι ιδιαιτέρα ευδιάκριτο στους γύρω σου, και αν παρ’ ελπίδα κάποιος διαφωνήσει μαζί σου, έχεις ιδιαίτερα πειστικά επιχειρήματα που τα αναπτύσσεις με επιδεξιότητα και ορμή, και αποσπάς τις επιδοκιμασίες και τον θαυμασμό των πάντων στον κύκλο σου. Αυτή σου η ορμή στον λόγο, σε κάνει να μην αφήνεις και πολύ χώρο σε οποιονδήποτε άλλον να μιλήσει, αφού για σένα μόνο ο υποκειμενισμός σου μετράει και κλείνεις τα αυτιά σου στις απόψεις των άλλων.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά είναι αυτά που σε ¨καίνε¨ σήμερα, είτε είναι το να τακτοποίησης αυτά τα ζητήματα που έχουν μείνει εκκρεμή, είτε να πετύχεις στην διεκδίκηση μιας αύξησης μισθού στην δουλεία σου, και αναζητάς με ποιον τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στην Παρθένο και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, σου αυξάνει την επιθυμία σου να επιτύχεις στην διεκδίκηση σου αυτή, πράγμα που ενισχύει την μαχητικότητα σου. Χρειάζεται προσεκτικός και μεθοδικός προγραμματισμός, προκειμένου με ψυχραιμία να το κατορθώσεις, με τον σωστό και ήρεμο τρόπο, χωρίς εξάρσεις και επιθετικότητα, ώστε να μην χάσεις το παιχνίδι από λάθος τακτική. Η ενεργητικότητα που σε διακατέχει, αφού είναι τόσο ευδιάκριτη, έχει αποτέλεσμα να τραβάς επάνω σου βλέμματα με ενδιαφέρον από το άλλο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο σου, τα συναισθήματα σου εναλλάσσονται συνεχώς, από το ένα άκρο στο άλλο, με αποτέλεσμα οι πρώτοι που θα υποστούν αυτήν κυκλοθυμική αστάθεια είναι οι πλησιέστεροι σου άνθρωποι που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είτε ακόμη και αυτό το ίδιο το ταίρι σου. Με το ταίρι σου, οποία ζητήματα υπάρχουν και ζητείται η λύση τους, είναι ευκαιρία με την πειθώ που διαθέτεις να τα διευθετήσεις Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει ιδιαιτέρα επίμονο στο να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα επιχειρήματα και την πειθώ, ώστε να σου χρησιμευόσουν να αποσπάσεις την συναίνεση και την αποδοχή από τους άλλους αυτών που σχεδιάζεις και στα οποία αποσκοπείς. Είναι  τόσο μεγάλη η θέληση σου για την πλήρη συμφωνία και ευθυγράμμιση με τις θέσεις σου, που αντί να έχεις την υπομονή να τους πείσεις, ασκείς πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η απαισιοδοξία που νοιώθεις σήμερα σε ταλαιπωρεί και σε κάνει να βλέπεις μόνο τις δυσάρεστες πλευρές των πραγμάτων, γεγονός που σε κάνει να νοιώθεις φόβο για την επιτυχία της έκβασης των σχεδίων σου, και να αισθάνεσαι  ανασφαλής. Ευτυχώς για σένα, η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο σε συνδυασμό με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε κάνει να αναθαρρήσεις, να ανυψωθεί το ηθικό σου και να επανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, θεωρώντας την αλλαγή προς το καλλίτερο της ψυχικής σου κατάστασης σαν μια πρόκληση. Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με πείσμα και αποφασιστικότητα, ιδίως αν πρόκειται για την αυτοβελτίωση μας και θεώρησε το ζήτημα τιμής να τα καταφέρεις. Η σχέση σου με το ταίρι σου δεν πρέπει να επηρεαστεί αρνητικά, ούτε από την απαισιοδοξία σου, ούτε από το πείσμα σου, που δεν πρέπει να την αγγίξουν, λογω της κυκλοθυμίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ξυπνά η κοινωνικότητα σου και νοιώθεις την ανάγκη για συναναστροφές, παρέες, συναντήσεις με τους φίλους σου, που κατέχουν άλλωστε την πρώτη θέση στις προτεραιότητες σου. Τα όσα ζητήματα έχουν οι φίλοι σου και τους απασχολούν, σήμερα έχουν για σένα μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα από τα δικά σου, την προσωπική ζωή σου γενικότερα και από το ταίρι σου, αλλά και από όσα το απασχολούν.  Η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αυξάνει την έμφυτη διαισθητική ικανότητα σου να πιάνουν οι κεραίες σου το είδος της ατμόσφαιρας που επικρατεί και τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των παρευρισκομένων. Παρ’ όλα αυτά εσύ θα πρέπει να είσαι ευέλικτος σε ότι αφορά διαστάσεις απόψεων και να αναγνωρίζεις το δικαίωμα της διαφωνίας, παραβλέποντας τα επουσιώδη διαχωρίζοντας τα από τα σημαντικά ζητήματα στα οποία και να δώσεις προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει να νοιώθεις την ανάγκη να προβληθείς κοινωνικά, και σου υποβάλλει την ιδέα, ότι η παρουσία σου θα πρέπει να μην περνά απαρατήρητη στους κοινωνικούς κύκλους. Η Σελήνη επίσης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυξάνοντας την οξύνοια και την διαίσθηση σου, σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι τυχόν κρυμμένα δύσκολα σημεία ή και ¨μπανανόφλουδες ¨που μπορεί να σου ρίξουν και να πατήσεις αν βρεθούν στον επαγγελματικό δρόμο σου. Εκμεταλλεύου αυτήν την εύνοια, και με καθαρό μυαλό πάρε τις σωστές αποφάσεις, κάνε τις σωστές ενέργειες, στον σωστό χρόνο και στο σωστό έδαφος. Μια που διαθέτεις σήμερα αυτές τις χρήσιμες ιδιότητες της διαίσθησης, της οξύνοιας και της ευθυκρισίας, αν το ταίρι σου χρειάζεται καθοδήγηση, δώσε τις συμβουλές σου, αλλά θυμήσου, το δικαίωμα της επιλογής είναι δικό του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου, σε ευνοεί να ασχοληθείς με γνωστικά θέματα, σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να αντλήσεις νέες πληροφορίες, είτε για χρηστικούς λόγους, είτε για επιμόρφωση και απόκτηση επί πλέον εφοδίων. Σε αυτό συνηγορεί και το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από το Ζώδιο σου, και που σε βοηθά να προσεγγίσεις το αντικείμενο της ισχυρής επιθυμίας σου, μέσα από κύκλους διαλέξεων, σεμιναρίων επιμορφωτικών, μετεκπαιδεύσεων ή πιστοποιήσεων. Η αύξηση των γνώσεων σου και η περαιτέρω βελτίωση του βιογραφικού σου με τα επί πλέον προσόντα, θα σου ανεβάσει, όχι μόνο τις μετοχές σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε αύξηση της αυτοεκτίμησης, του αυτοσεβασμού και της αυτοπεποίθησης σου, μια που θα μπορείς να προβάλλεις επάξια τις γνώσεις σου παντού και να εντυπωσιάζεις ακόμη και το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάπως στενόχωρη μέρα στην αρχή σήμερα, με μια δυσθυμία που προέρχεται από τα οικονομικά σου και σου δημιουργεί κάποια αναστάτωση εξ αίτιας της κατάστασης τους και της συναισθηματικής ανασφάλειας που νοιώθεις. Η Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στην Παρθένο και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι βοηθητικό και θα συμβάλλει να πάρεις τα πάνω σου πάλι, υποδεικνύοντας σου τους τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Έχεις πιθανότητες για νέες συνεργασίες που θα προκύψουν μέσω μιας νέας γνωριμίας, ή μια νέα αισθηματικής φύσεως, που θα χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση και θα είναι η αίτια να ανορθωθεί το ηθικό σου και να βγεις από το καβούκι σου. Αν έχεις ταίρι, το μυστήριο που κρύβεις και στο οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει μπορεί να του εξιτάρει το πάθος, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, πάλι το πάθος θα πρωταγωνιστεί στις συναντήσεις σου με το άλλο φύλο.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν και σε απασχολούν οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, καθώς προβάλλουν επιτακτικά και διεκδικούν να αναλώσουν σχεδόν το σύνολο του χρόνου σου. Με την Σελήνη που βρίσκεται ακόμη στο Ζώδιο της Παρθένου και που σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τονώνει την αυτοπεποίθηση σου, την αυτοεκτίμηση σου και σε παροτρύνει σε αυτοσυντήρηση για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τα θέλω του και τις ανάγκες του. Σήμερα ο αλτρουισμός για σένα δεν θα έχει την τιμητική του, καθώς θα αναγκαστείς να βάλλεις να αναμετρηθούν τα δικά σου θέλω με τα θέλω των άλλων, και επί τέλους, θα πάρεις την απόφαση να δώσεις προτεραιότητα και στον εαυτό σου. Πρέπει να αποφασίσεις να ¨ κόψεις την φόρα¨ κάποιων που είχαν συνηθίσει να υποχωρείς προς όφελος τους. Αυτό ισχύει ακόμη και για το ταίρι σου, το οποίο πρέπει να καταλάβει ότι μπορείς να έχεις και συ παράπονα και τα οποία να του εκφράζεις ευθαρσώς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment