PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα διαύγεια πνεύματος.

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς που έχεις γεννηθεί κάτω από την σκέπη του Άρη και ανήκεις σε ένα δραστήριο Ζώδιο, γιατί σήμερα σου προκύπτουν ένας σωρός έκτακτες δουλειές που νιώθεις να σε πιέζουν για να τις βγάλεις πέρα. Με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου και να σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Άρη, και πρόσθετες υποχρεώσεις σου φέρνει, και επί πλέον εκνευρισμό αν οι δουλειές δεν προσχωρούν όπως εσύ θέλεις. Το γεγονός που παραμένει είναι το ότι αν δεν τις κάνεις στην ώρα τους, οι δουλειές και οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται και τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Το μόνο φάρμακο, για καταστάσεις σαν αυτήν, είναι ένας ορθολογικός προγραμματισμός, μεθοδικότητα για να αξιοποιείς τις δυνάμεις σου σωστά και να τις διατηρείς, γιατί θα τις χρειαστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου να εκπληρώσεις αυτές τις μικρές  επιθυμίες που στερήθηκες και η ψυχαγωγία είναι στο πρόγραμμα σου σήμερα, αφού βρίσκεις επί τέλους την ευκαιρία να αφιερώσεις μια μέρα και στον εαυτό σου. Η συνεχιζόμενη παρουσία στο φιλικό για σένα Ζώδιο της Παρθένου, σου επιτρέπει να χαλαρώσεις από τις σκοτούρες με το να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και γενικά με αυτά που σε κάνουν να αισθάνεσαι πληρότητα και ευχαρίστηση. Είναι πολλά αυτά που έχεις να κάνεις, αλλά ευτυχώς η Σελήνη σχηματίζοντας και σύνοδο με τον Άρη σε εφοδιάζει με την πρόσθετη ενέργεια που χρειάζεσαι για να συναντήσεις τους “κολλητούς” σου φίλους και να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας κοινές δραστηριότητες. Εσύ με την κεφάτη διάθεση και την ενεργητικότητα που έχεις θα γίνεις η κινητήριος δύναμη που θα τους παρασύρει όλους και θα διασκεδάσουν παρέα μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο Ζώδιο της Παρθένου, υπάρχει μια διάσταση απόψεων που χωρίζει τις απόψεις σου από αυτές των ανθρώπων της οικογένειας σου, με αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση σας. Επί πλέον η Σελήνη σχηματίζει και σύνοδο με τον Άρη, γεγονός που επιφέρει μεγαλύτερη αναστάτωση και σύγχυση με την προσθήκη και επιπρόσθετων υποχρεώσεων και εργασιών σχετικά με το σπίτι σου και που πρέπει να διευθετηθούν. Προκειμένου να τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα, απαιτείται να αναζητήσεις και να βρεις τρόπους που θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις να ηρεμήσεις και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Η γενική αναστάτωση, δεν εξαιρεί και τον εργασιακό σου χώρο, και είναι στο χέρι σου να καταλήξει να είναι αποδοτική και ωφέλιμη αν κατορθώσεις να τιθασεύσεις τα νεύρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση για επικοινωνία και αυτό το πραγματοποιείς με την βοήθεια της Σελήνης που συνεχίζει να παραμένει στο Ζώδιο της Παρθένου, με συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που κατά τα άλλα σου είναι αγαπημένοι, πως τα καταφέρνεις και στραβώνουν τα πράγματα!  Η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτό βάζει και το δαχτυλάκι της και η σύνοδος την Σελήνης με τον Άρη, που φέρνει εντάσεις, νεύρα και διαφωνίες ώστε με το παραμικρό οι κατά τα άλλα φιλικές συζητήσεις να εκτροχιάζονται και να γίνονται πεδίο αντιπαραθέσεων μεταξύ φίλων, συγγενών και γνωστών που θα βρεθούν στην Ρωμαϊκή αρένα των μονομάχων. Πρόσεξε τις μετακινήσεις σου και μην βιάζεσαι, ιδιαιτέρως αν οδηγείς, γιατί όλοι ξέρουμε που μας στέλνει ο συνδυασμός νεύρα, βιασύνη και τιμόνι.

ΛΕΩΝ

Ακόμη σε ανησυχούν και σε ταλαιπωρούν οι σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό για τα οικονομικά σου και τις ανασφάλειες που σου δημιουργούν, με το να κάνεις το ισοζύγιο των εσόδων και των εξόδων σου. Κάθεσαι λοιπόν με μολύβι και χαρτί, κομπιουτεράκι, δεν έχει σημασία, βάζεις μπροστά σου τις αποδείξεις και προσπαθείς να βγάλεις νόημα. Όλη αυτή σου η ανασφάλεια οφείλεται στην συνεχιζόμενη παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο της Παρθένου, με προεξάρχοντα τομέα και πρόξενο της ανασφάλειας τα οικονομικά σου. Τι πρωτότυπο! Η Σελήνη όμως σχηματίζει και σύνοδο με τον Άρη, που ευτυχώς θα σε κινητοποιήσει και θα δραστηριοποιηθείς για να αναζητήσεις και να βρεις τις λύσεις που θα μπορέσουν να σε βγάλουν από τα οικονομικά αδιέξοδα ώστε να αναπνεύσεις με ανακούφιση. Μια που θα είσαι σε διαδικασία αναζήτησης λύσεων, ξεκίνησε με το να μην ξοδεύεις χρήματα άσκοπα, γιατί πιθανόν να σου παρουσιαστούν απροσδόκητα έκτακτα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να παραμένει στο Ζώδιο σου, το βάρος της επιρροής της πέφτει στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και σύνοδο με τον Άρη, έτσι ώστε ο συνδυασμός αυτός να συντελεί στο να είναι η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και να είναι πολύ εύκολο με μια μικρή σπίθα, με μια κουβέντα να εξελιχθεί σε ακραία διένεξη. Στην απευκταία περίπτωση να καταλήξουν εκεί τα πράγματα, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τις παρορμητικές σου διαθέσεις, ώστε να μην φτάσεις στο σημείο να εκφραστείς με πράξεις ή με λόγια, που πιθανόν να είναι και ανάρμοστα, έτσι που να μην μπορείς εκ την υστέρων να τα ανασκευάσεις και να τα μαζέψεις γιατί αλλιώς το κακό θα έχει γίνει. Με αυτό το κλίμα της ημέρας, όχι μόνο δεν ευνοούνται ενέργειες όπως συμφωνίες, συμβόλαια, συνεργασίες, αλλά απαιτείται μεγάλη σύνεση και προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να μην έχεις και πολύ άδικο να αντιμετωπίζεις τους άλλους φιλύποπτα και με καχυποψία, αρκεί όμως να αναζητήσεις τα αιτία που μπορεί να είναι η ενέργεια κάποιου που σε ενόχλησε ή σε έβλαψε ή ακόμη και κάποιος λόγος που ειπώθηκε για σένα. Πιθανότατα αυτά έγιναν από ανθρώπους που τους θεωρούσες έμπιστους και κοντινούς, δηλαδή υπεράνω υποψίας. Αυτό σε πλήγωσε και έχεις γενικεύσει έναντι όλων αυτή σου την συμπεριφορά. Με την Σελήνη να εξακολουθεί και σήμερα να είναι παρούσα στο Ζώδιο της Παρθένου και να σχηματίζει και σύνοδο με τον Άρη, πολλαπλασιάζονται και τα άγχη και οι εκνευρισμοί σου επιτείνοντας την κατάσταση. Για να απαλλαγείς από αυτήν και να ηρεμήσεις, απαιτείται, όπως είναι φυσικό, από τα συμπτώματα να καθοριστεί η αιτία, και βέβαια να ακολουθήσεις και η αντιμετώπιση της, η “θεραπεία”. Βρες υγιεστέρους τρόπους να κατευθύνεις και να διοχετεύσεις όλη αυτήν την ενέργεια, προς όφελος και της σωματικής αλλά και της ψυχικής σου ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου και τονίζει τον τομέα των σχέσεων με τους φίλους σου, τις οποίες θέλεις να συσφίξεις αφού έχεις την βοήθεια της σ’ αυτό. Επίσης η Σελήνη, ήδη έχει σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη, ο όποιος σε φορτίζει με τόση ενεργητικότητα, ώστε νομίζεις ότι μπορείς να πάρεις μέχρι και την Γη στους ώμους σου, σαν τον Άτλαντα, Με την σύνοδο τους αυτήν, σου υποβάλλεται η επιθυμία να συναντήσεις αγαπημένους φίλους και συνάδελφους, να κάνετε παρέα, να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον, να έλθετε πιο κοντά! Θέλεις να οργανώσετε εκδρομές, να παίξετε ομαδικά παιχνίδια, σπορ, να λειτουργήσετε ομαδικά και δραστήρια. Δεν αντέχεις σήμερα να τελματωθείς, να παραμείνεις χωρίς να κανείς κάτι το έντονο, να διοχετεύσεις κάπου την ενέργεια σου. Το να υποδεικνύεις τι να κάνετε και η ηγετική σου συμπεριφορά, αν δεν προσέξεις και κάνεις το δικό σου αυθαίρετα, θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλο σου το ενδιαφέρον και οι προσπάθειες σου, αποβλέπουν στην κοινωνική σου αναγνώριση και καταξίωση. Θεωρείς ότι αυτό μπορείς να το επιτυχείς με όχημα τις επαγγελματικές σου επιτυχίες, μέσα στην αρένα του επαγγελματικού συναγωνισμού, όπου θα αποδείξεις έμπρακτα το τι πραγματικά αξίζεις. Με την Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου και να σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, σε κάνει να ενεργοποιηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση και να επιδιώξεις την επιτυχία των επαγγελματικών σου εγχειρημάτων. Η Αστρολογική συγκυρία, σήμερα σε οπλίζει με αυτά που απαιτεί η προσπάθεια σου, δηλαδή, με πολύ ισχυρή θέληση για την επιτυχία, αλλά και ανυποχώρητη εμμονή στην πορεία σου ώστε να φτάσεις στον σκοπό σου. Δυστυχώς, μέσα από την ένταση της προσπάθειας σου υπάρχουν και παρενέργειες, τα νεύρα! Μην τα αφήσεις να ξεσπάσουν, είτε δικαιολογημένα, είτε αδικαιολόγητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να θέλεις να κάνεις ταξίδια, το να επιδιώξεις διάφορες συναντήσεις, να επιχειρήσεις κάποιες εξόδους, αλλά πάντα με καλή παρέα, οφείλεται στην συνεχιζόμενη παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο της Παρθένου. Η Σελήνη ταυτόχρονος σχηματίζει και σύνοδο με τον εριστικό και ορμητικό Άρη, ο όποιος είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει καταστάσεις με το περιβάλλον σου, όπου νιώθεις ότι βρίσκεσαι εν αμύνη, και προκειμένου να υπεραμυνθείς των ιδεών και των απόψεων σου εκνευρίζεσαι. Αν αφήσεις τα νεύρα σου να ξεσπάσουν ανεξέλεγκτα, δείχνεις να είσαι φίλερις, δίνεις το έναυσμα να πεταχτεί μια σπίθα, να ανάψουν τα αίματα και να μεταβληθεί για το τίποτε μια συζήτηση σε Ομηρικό καβγά, χωρίς λόγο και αιτία. Επειδή ο Άρης τα νεύρα σου τα φέρνει έτσι κ’ αλλιώς, πρόσεξε ιδιαιτέρως την περίπτωση των μετακινήσεων, ιδίως αν κρατάς τιμόνι. Δεν είναι όπλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις το παράδοξο, θα αποδείξεις ότι όλα μπορούν να συμβούν σ’ αυτόν τον κόσμο, πως ότι και ο κατ’ εξοχήν εξωστρεφής είναι δυνατόν να γίνει εσωστρεφής. Είναι φανερό ότι δεν είσαι στα κέφια σου σήμερα, το αποδεικνύει το ότι είσαι απόμακρος, αποφεύγεις τις συναναστροφές και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Με την Σελήνη να συνεχίζει να παραμένει στο Ζώδιο της Παρθένου και να σχηματίζει και σύνοδο με τον Άρη, εμπλουτίζεσαι μεν με περισσότερη ενέργεια και δραστηριοποιείσαι, αλλά όχι για καλό σου! Η επί πλέον ενέργεια που έχεις, σου αυξάνει την αναστάτωση και την αναταραχή σου. Η καλύτερη μέθοδος για να απαλλαγείς από αυτήν την κατάσταση δεν είναι να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου με έναν καβγά με οποιονδήποτε, δεν είναι του χαρακτήρα σου και κατόπιν θα στενοχωρηθείς που παρασύρθηκες. Επίσης μην παρασυρθείς σε σπατάλες, υπάρχουν και τα απρόβλεπτα και άτακτα έξοδα.

ΙΧΘYΕΣ

Δείχνεις να μην έχεις αυτοπεποίθηση σήμερα, να μην εμπιστεύεσαι τις απόψεις και τις προτιμήσεις σου, νομίζεις ότι είναι πιο βαρύνουσες οι γνώμες και οι απόψεις των άλλων έναντι των δικών σου. Είναι λίγο άβολο αυτό να νιώθεις έστω και για μια μέρα ανασφαλής και αβέβαιος/η. Ενδιαφέρεσαι για τις γνώμες των άλλων και πριν πάρεις κάποια απόφαση ζητάς συμβουλές, γνώμες, απόψεις και τις ακόλουθης αντί να εμπιστευθείς τις δικής σου. Με την Σελήνη να εξακολουθεί να παραμένει στο Ζώδιο της Παρθένου και να σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, σου στέλνουν από απέναντι τις επιρροές τους ώστε να είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Μην αφήσεις να παρασυρθείς από την ατμόσφαιρα αυτήν και καταλήξεις να είσαι εριστικός/η και έτοιμος/η να ξιφουλκήσεις για ψύλλου πήδημα, γιατί όταν σου περάσουν τα νεύρα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment