PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 15 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ζήλειες και κτητικές συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε απασχολούν θέματα οικονομικής φύσεως και υποχρεώσεων, σε κρατούν απασχολημένο, ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε ένα ευχάριστο φιλικό περιβάλλον. Το ταίρι σου σε βοηθά να χαλαρώσεις και σε παροτρύνει να τα αφήσεις στην άκρη για λίγο , ώστε να μπορέσετε να διασκεδάσετε, όσο χρόνο σας δίνεται η ευκαιρία. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου παρουσιαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμη η Σελήνη βρίσκεται στο Ζώδιο σου και στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω σου. Είναι ευνοϊκή συγκύρια να διευθετήσεις κάθε είδους ζητήματα και ιδίως αυτά που σχετίζονται με τις σχέσεις σου, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, με σύνεση και χωρίς υπερβολική αυτοπροβολή. Προτεραιότητα, βεβαίως, έχει η αισθηματική με το ταίρι σου, στο οποίο χρωστάς να του διαθέσεις κάποιο χρόνο και να του ικανοποιήσεις τις επιθυμίες. Αν δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να θελήσεις να την πολιορκήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο, σε κάνει άκεφο και καταλαγιάζει τις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις να πας πουθενά. Όσο είσαι σ’ αυτήν την διάθεση, σε καταλαμβάνουν σκέψεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και χειροτερεύουν την απαισιοδοξία σου, με αντίκτυπο στην σχέση με το ταίρι σου. Αν προσπαθήσεις να απαλλαγείς από αυτές, θα ξαναγίνεις το παλιό, καλό και αισιόδοξο Διδυμάκι. Αν δεν έχεις ταίρι, μην επενδύσεις αισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνικότητα σου βρίσκεται στα υψη, καθώς εισαι περιζήτητος/η και σε διεκδικούν φίλοι, παρέες , αγαπημένοι. Με την Σελήνη στον Ταύρο, η διάθεση σου είναι ανεβασμένη, και επειδή είναι κολλητική, η ευδιάθετη εξωστρέφεια σου φτιάχνει το κέφι και των άλλων, όπου και να βρίσκεσαι, κάνοντας σε δημοφιλή. Εκμεταλλεύσου αυτό το κλίμα για να διασκεδάσεις με το ταίρι και τους φίλους σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η ευχάριστη προσωπικότητα σου, μπορεί να προσελκύσει εύκολα το άλλο φύλο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο, το Ζώδιο της οικονομικής ασφάλειας, δεν σε αφήνει να ησυχάσεις από τα επαγγελματικά σου που συνεχίζουν να τριγυρίζουν στο μυαλό σου, όπου και να βρίσκεσαι. Πολύ περισσότερο, αν εργάζεσαι, τις σκοτούρες αυτές τις κουβαλάς παντού και μετά τη δουλειά. Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις, γι’ αυτό χαλάρωσε, πρόβαλε τον εαυτό σου και το μορφωτικό σου επίπεδο σε συζητήσεις ιδίως με το ταίρι σου, που θα ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τις μετοχές σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα με τα ταλέντα σου, μπορείς να έχεις αισθηματική αποδοχή από μια νέα ή και παλιά γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φυγή είναι στο μυαλό σου καρφωμένη σήμερα, μακριά από την ρουτίνα και ονειρεύεσαι μέρη ή που έχεις ή δεν έχεις πάει και που βλέπεις σε καρτ ποστάλ. Όμως η Σελήνη από τον Ταύρο, σε κάνει να αποφασίσεις να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τους έξω κάνοντας επαφές και φρεσκάροντας τις γνωριμίες σου. Ακόμη καλλίτερα να βρεθείς με φίλους για ευχάριστη συναναστροφή και συζητήσεις που με τις γνώσεις σου, θα προκαλέσεις τον θαυμασμό όλων, και ιδιαιτέρως του/της συντρόφου σου, ενώ θα μάθεις και συ νέα για σένα  πράγματα. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα έχεις εύνοια να αποκτήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σε κάνει να βρίσκεσαι σε σύγχυση, επειδή δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σκέψεις, συναισθήματα, απραγματοποίητες επιθυμίες που σου έρχονται στο μυαλό. Ψάχνεσαι να καυγαδίσεις και ο σάκκος του μποξ είναι το ταίρι σου, που μια αψιμαχία θα σας ανάψει τα αίματα και θα φρεσκάρει την σχέση σας. Ίσως να το αποφύγεις, και να κατευθύνεις τις σκέψεις σου σε πιο ευχαρίστα πράγματα, γιατί ακόμα και τα μικροκαυγαδάκια είναι σαν τις πυρκαγιές που δεν ξέρεις που θα σταματήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο, σε κάνει να δώσεις σημασία και να ρίξεις το βάρος γενικά στις σχέσεις σου, αισθηματικές, προσωπικές, επαγγελματικές, δημόσιες. Το ταίρι σου θα είναι ο πιο πολύτιμος σύμβουλος σ’ αυτό. Η παρουσία των άλλων από τους όποιους θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση της αποδοχής τους, εμφανίζονται συνεχώς και την εξασφαλίζεις. Προτάσεις για διασκέδαση θα σε φέρουν πιο κοντά τους και θα είναι απολαυστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν μπορείς να απαλλαγείς από τις έγνοιες που σε φορτώνουν οι εκκρεμότητες, οι υποχρεώσεις και ότι άλλο έχεις αφήσει στη μέση, πράγμα που σου φέρνει νευρικότητα. Η Σελήνη από τον Ταύρο, σε αναγκάζει να ασχοληθείς με το νοικοκύρεμα όλων αυτών και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Μια βόλτα, ένα θερινό σινεμά και μια συζήτηση για άσχετα θέματα με το ταίρι σου θα σε αποφορτίσει, θα πάρεις μιαν ανάσα και θα σου επιτρέψει να τα φέρεις όλα σε πέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο, σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να χαρείς αυτό που θέλεις και κάνεις κέφι, τις παρέες και την προβολή της εικόνας σου ανανεώνοντας τις σχέσεις και επαφές σου. Το σπίτι δεν θα σε κρατάει και θα αποδεχτείς προτάσεις για εξόδους με το ταίρι και τους αγαπημένους σου. Η επιτυχία της εξόδου είναι εγγυημένη. Μην το παρακάνεις όμως, πάντα να είσαι μέσα στα όρια της αξιοπρεπείας σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολλές πιθανότητες να αποκτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα που είναι μια μέρα για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις κοινωνικές ή οικογενειακές, σε έχει πιάσει γκρίνια και εσωστρέφεια, γιατί θυμάσαι περσινά ξινά σταφύλια, τι σου έκανε ο ένας και ο άλλος. Άσε τα όλα τα δυσάρεστα που σκέπτεσαι στην άκρη, και ένταξε και το ταίρι σου στις δραστηριότητες σου, ώστε να το έχεις μαζί σου αν προγραμματίσεις επισκέψεις. Η παρουσία του θα βελτιώσει την διάθεση σου, αν πάλι προτιμάς κάντε καμία βόλτα να χαλαρώσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο αυξάνει την κοινωνικότητα σου και θέλεις συναναστροφές με πολλούς ανθρώπους, κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις, βελτίωση της εικόνας σου. Αυτή η πρόθεση σου θα πραγματοποιηθεί, αν όπως επιθυμείς, βγεις από το σπίτι, πράγμα που θα κάνει το κέφι σου να ανέβει, γιατί θα διασκεδάσεις με το ταίρι σου και τους αγαπημένους σου και θα αναζωογονηθείς. Αν δεν έχεις ταίρι, η έξοδος μπορεί να σου το φέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment