PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 10 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα kινήσου συντηρητικά και με στρατηγική.

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις, φροντίζουν σήμερα να ανακτήσετε το δυναμισμό και την τόλμη σας προβάλλοντας τις δεξιότητες και την αξιοσύνη σας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας. Υπερβείτε τα εμπόδια και τις αντιξοότητες με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες για μια καινούρια συναισθηματική γνωριμία να πάνε χαμένες, η επιτυχία και η ευτυχία βρίσκονται πολύ κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται αφ’ ενός μεν στην οργάνωση και την τακτοποίηση όσων καταστάσεων, γεγονότων και θεμάτων αφορούν κυρίως τη σταθερότητα και τη σιγουριά της προσωπικής και συναισθηματικής σας καθημερινότητας, όσο και στη ζωντάνια, το κέφι και τα καλλιτεχνικά σας προσόντα. Κερδίστε την προσοχή των φίλων και του συντρόφου σας, έχοντας ετοιμοπόλεμο τον αισθησιασμό και το ταμπεραμέντο σας για το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρείτε υποστήριξη σήμερα, από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα στις ιδέες και τα πιστεύω σας, η σημερινή όψη αφυπνίζει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, ζητώντας να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και λιγότερο επιθετικοί ή προκλητικοί με την επικοινωνία σας. Εκμεταλλευτείτε την έμφυτη διπλωματία σας, μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, κρατήστε την ισορροπία και τη γαλήνη στην ερωτική σας ζωή, δίχως να αποφασίζετε εν ώρα θυμού και εκνευρισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεκδικείστε ανταμοιβή και οφέλη για τον εαυτό σας σήμερα, οι μεταβολές της Αφροδίτης προτείνουν και συνιστούν να ξεδιαλύνετε τις καθημερινές συναναστροφές σας, είτε απ’ το επαγγελματικό, είτε απ’ το κοινωνικό και προσωπικό σας περιβάλλον δίχως να προκαλέσετε εκρήξεις, εκνευρισμό και κόντρες, αλλά με συνέπεια και πίστη στη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα συμφέροντά σας, αρκεί να τα διαφυλάξετε με την ειλικρίνεια σας.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματική και προσωπική ασφάλεια αποκτάτε σήμερα, με τη σημερινή όψη να στέκεται βοηθητικά στο πλευρό σας, για να κάνετε τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς που χρειάζεται στα θέματα συνεννόησης στην καθημερινότητά σας με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύψτε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας έχοντας στο μυαλό σας πως το μοναδικό συναίσθημα που δεν εξαγοράζεται με υλικά αγαθά, είναι η αληθινή και ατόφια αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελιχθείτε σήμερα στις τυχόν πιέσεις και προκλήσεις που δέχεστε στον εργασιακό σας χώρο και στις κοινωνικές σας επαφές, προστατέψτε τα έσοδά σας και την εύνοια που αρχίζει να φαίνεται στα οικονομικά σας από κακές γλώσσες και κακοήθη σχόλια, λειτουργήστε με την εξυπνάδα και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, επωφεληθείτε σήμερα για να πετύχετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στα ερωτικά σας, είναι καιρός για σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν σύμμαχοι πλανήτες στο πλευρό σας που στέκονται αρωγοί στο να προβάλλετε τα προσόντα και τις δεξιότητές σας σήμερα, στους ανωτέρους και στα κοντινά σας πρόσωπα και να εκτιμήσουν τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Η σημερινή όψη σας δίνει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, για να κυνηγήσετε τα ερωτικά σας όνειρα και να πετύχετε τη σταθερότητα και τη σιγουριά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της ημέρας, σας αναγκάζει να βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο όμορφα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα, είτε αφορά σε μια επαγγελματική πρόταση, είτε επηρεάζει τη συναισθηματική σας ζωή. Δώστε μεγάλη έμφαση στα μηνύματα της διαίσθησης και του ενστίκτου σας για το δεσμό σας, η διαύγεια της σκέψης και η ευσπλαχνία, είναι ο τέλειος συνδυασμός για να ολοκληρώσετε μια συζήτηση, επαναφέροντας όμορφες, ζεστές στιγμές απ’ το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνδυάστε την επαναστατική σας φύση, με την ορθότητα της σκέψης και του μυαλού σας, μόνο έτσι καταφέρνετε να ξεπεράσετε τους υφάλους και τις παγίδες που υψώνονται στη δουλειά και τις διαπροσωπικές σας επαφές. Συμβιβαστείτε και συμμαχήστε με άτομα που ασκούν εξουσία γύρω σας, η όψη της ημέρας ρίχνει φως επιτυχίας στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ανοίγοντας το δρόμο για την προσωπική σας δικαίωση και τη θεαματική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα κάνει τα πλανητικά της παιχνίδια με την όψη της ημέρας και ίσως σας προκαλέσει ανασφάλειες και αγωνίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που μπορείτε να ξεπεράσετε επιστρατεύοντας τα προσόντα σας και την εκτίμηση που τρέφουν οι άλλοι για τις ικανότητές σας. Ποντάρετε στις σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ερωτική σας ζωή, κάντε μια ήπια κουβέντα με το σύντροφό σας, που μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για το άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σηματοδοτεί από σήμερα την αρχή μιας ευχάριστης περιόδου που ενεργοποιούνται οι επιδιώξεις και οι προσδοκίες σας στον επαγγελματικό τομέα, ταυτόχρονα όμως γεύεστε τα οφέλη και στην ερωτική σας ζωή. Η ισορροπία και η αρμονία στις αποφάσεις και τις από κοινού επιλογές με τον σύντροφό σας, ανοίγουν το δρόμο στην ευτυχία σας, αφού μπορείτε να βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες που σας παιδεύουν και να εμπιστευτείτε και πάλι το ταίρι που αγαπάτε.

ΙΧΘYΕΣ

Βάλτε ψηλά τον πήχη σήμερα, για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, υλοποιήστε τις ιδέες και τα πλάνα σας ξεχνώντας μόνιμα το χθες. Μη δείχνετε ανυπομονησία και μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη, με ρεαλισμό και πρακτικότητα τα πάντα μεταμορφώνονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment