PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η αγάπη γίνεται πιο ελεύθερη.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης σε εξάγωνο με ουρανό σου δίνει θέληση και πείσμα. Σήμερα ένα σχέδιο που είχες καιρό στο μυαλό σου μπορεί να ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα. Κερδίζεις τον θαυμασμό των  συνεργατών σου και παίρνεις άμεσα αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Από την άλλη η Αφροδίτη στον υδροχόο σε φέρνει κοντά με άτομα που είχες απομακρυνθεί. Μπορεί να αποκτήσεις ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άτομο με διαφορετική θρησκεία ή διαφορετικά τελείως ενδιαφέροντα. Γενικά έχεις ανάγκη δίπλα σου ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις ελεύθερος και δεν θα καταπιέσουν τα πιστεύω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε γεμίζει δυναμικότητα. Δεν φοβάσαι τίποτα και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η τόλμη σου σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχουν να σου δώσουν πολλά. Η Αφροδίτη στον υδροχόο σου δίνει ερωτική διάθεση και μαγνητισμό. Αν είσαι σε σχέση θέλει προσοχή για να μην μπλέξεις σε διπλές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις αλλά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για κάτι μόνιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα με την Αφροδίτη στον υδροχόο έχεις ανάγκη από ελευθερία και δεν δέχεσαι τίποτα που σε καταπιέζει και σε στριμώχνει. Θα είσαι με ανθρώπους που θέλουν ακριβώς το ίδιο και θα νιώθεις μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Το παρόν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα και κάνεις τα πάντα για να το ζήσεις με χαρά. Ίσως αυτό φέρει συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή όποιον κατακρίνει τις επιλογές σου. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές γνωριμίες με το αντίθετο φύλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει ενδιαφέρον αφού ξεκινάει δυναμικά με εσένα να προσπαθείς να διεκπεραιώσεις  δουλειές που είχαν μείνει πίσω καθώς και έξτρα υποχρεώσεις που προκύπτουν. Πάρε βαθιά ανάσα και ρίξου στη μάχη. Σίγουρα θα τα καταφέρεις αφού ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σου δίνει πείσμα και θέληση και την τύχη με το μέρος σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον υδροχόο δίνει ερωτικά ραντεβού και πολύ φλερτ. Γνωρίζεις ενδιαφέροντα άτομα που μοιράζεσαι μαζί τους πνευματική επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον υδροχόο η διάθεση για δουλειά πάει περίπατο. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και θέλεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Η επικοινωνία είναι αυξημένη. Συναντήσεις με φίλους καθώς και ασχολίες που έχουν να κάνουν με εσένα. Μην το παρακάνεις όμως με την αμέλεια των υποχρεώσεων  γιατί μπορεί να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση. Νέες γνωριμίες και φλερτ ευνοούνται. Ίσως γνωρίζεις ένα άτομο πολύ διαφορετικό από εσένα που θα κερδίσει τον θαυμασμό σου με τις διανοητικές του ικανότητες και γνώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα νιώθεις ότι έχεις φορτωθεί πολλά. Η αλήθεια είναι ότι έχεις διάφορα τρεχάματα με θέμα σπιτιού η με οικογενειακά πρόσωπα. Μην αρνηθείς την βοήθειά σου γιατί για κάποιους είναι πολύτιμη. Στα επαγγελματικά είναι δίπλα σου συνάδελφοι και φίλοι και συνεργάζονται άψογα μαζί σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά με την Αφροδίτη στον υδροχόο αν είσαι σε σχέση μην τη θέσεις σε κίνδυνο για να ζήσεις μια περιπέτεια. Ναι, η ανάγκη σου για κάτι τέτοιο είναι αυξημένη. Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέες γνωριμίες που όμως δεν δείχνουν να έχουν μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον υδροχόο σήμερα σου δίνει διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Κανονίζεις υποθέσεις που έχεις αφήσει καιρό και αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Έχεις αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Φίλοι  και αγαπημένοι είναι κοντά σου. Παράλληλα έχεις εύνοια στα αισθηματικά με αποτέλεσμα να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Άτομα με διαφορετικά ενδιαφέροντα σε προσεγγίζουν. Διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο  Άρης σε εξάγωνο με τον ουρανό σου δίνουν πείσμα και θέληση για να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και τίποτα δεν είναι ικανό να σε κάνει να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Το μεγάλο πείσμα σου όμως μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Χαμήλωσε τους τόνους και άκου και τη γνώμη τρίτων. Όσον αφορά τα αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, κάνεις από κοινού πράγματα με το ταίρι σου. Ασχολείστε μαζί με το σπίτι ή διευθετείτε προσωπικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές  συνεργασίες. Τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις κάτι που είχες στο μυαλό σου καιρό και σουν φαινόταν ανέφικτο. Η πειθώ σου είναι άξια θαυμασμού και η εσωτερική σου δύναμη αστείρευτη. Συναισθηματικά θέλει λίγο προσοχή η σημερινή ημέρα αφού θα έχεις την τάση να γκρινιάζεις και να θέλεις να γίνεται το δικό σου. Δεν είναι δεδομένο ότι οι δικοί σου άνθρωποι θα ανεχτούν οποιαδήποτε συμπεριφορά από εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα απέφυγε οποιαδήποτε διένεξη μπορεί να προκύψει στο γραφείο. Ναι μπορεί οι άλλοι να δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που λες αλλά με το να λογομαχείς με ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά και συνεργάζεσαι δεν καταφέρνεις κάτι. Κάνε υπομονή, μέρα είναι θα περάσει. Όσον αφορά τα αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Έχεις κάνει γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και σήμερα νιώθεις την αισιοδοξία και την επιθυμία να προχωρήσεις παρακάτω. Η Αφροδίτη στον υδροχόο βέβαια δεν είναι για σοβαρές δεσμεύσεις και σε καμία περίπτωση καταπιέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά. Νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ, όμορφη διάθεση. Έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις μαζί με τον άλλον, να τον γνωρίσεις από την καλή και από την ανάποδη, να ανταλλάξετε απόψεις για τη ζωή. Σε ελκύουν άνθρωποι που δεν σε καταπιέζουν, που σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου και δεν γαντζώνονται επάνω σου. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις με την κοινωνικότητα και χάσεις το στόχο σου.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα είναι μια έντονη ημέρα με αρκετές υποχρεώσεις. Προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, και δε λέω τα καταφέρνεις. Έχεις εξάλλου καταλήξει ότι χωρίς προγραμματισμό δεν μπορούν να γίνουν οι δουλειές, οπότε προσπαθείς να τα ρυθμίζεις όλα. Υπάρχουν και τα αναπάντεχα που σήμερα σου χτυπάνε την πόρτα και σε βγάζουν από το πρόγραμμα. Συναισθηματικά αν είσαι σε σχέση νιώθεις πληρότητα και υπάρχει ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος έχεις ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται. Μαγνητίζεις με την παρουσία σου και ελκύεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment