PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σκέψεις και σχέδια θα μας ανοίξουν τον δρόμο.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιόδοξη και θετική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, εκδηλώστε και εκφράστε αυτό που νιώθετε. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστός καθοδηγητής. Φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Σκεφτείτε προνοητικά, κινηθείτε μεθοδικά, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν γερά στο έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργια όνειρα, θα νιώσετε έτοιμοι για άλματα και εγχειρήματα. Ορμητική θα είναι η στάση σας, υψηλή θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή τον παρορμητικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, οικονομικά ή επαγγελματικά να στοχεύουν στην εξασφάλιση, να είναι υλοποιήσιμα και να έχουν ουσιαστική πρακτικότητα. Προσοχή σε χρηματικές κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, πράξτε και επιλέξτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, πολλές συζητήσεις θα κάνετε, αναλυτικές κουβέντες θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο φιλοσοφημένος ίσως και κάπως σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφόρα θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον. Θα καταφέρετε να βγείτε από πεσιμιστικές σκέψεις και δυσοίωνα σενάρια. Εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, δώστε βάση και αξία στα πρόσωπα που μπορούν να σας αναζωογονήσουν, ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χαρακτηρίζεστε από διαίσθηση, έμπνευση και απελευθερωμένη φαντασία. Στις συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι άνετα και αυθόρμητα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε συναισθηματικές κουβέντες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, ένα απρόσμενο άνοιγμα που θα προκύψει από τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το πράσινο φως να κινηθείτε δραστικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αναπτερώνεται το ηθικό σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανακτάτε τις δυνάμεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και οικογένεια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα τις διατυπώσετε τις απόψεις σας ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και καμουφλαρίσματα, τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα εκφραστείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Φεύγουν οι ανασταλτικοί προβληματισμοί, ευδιάθετη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η θετική σας σκέψη θα καταφέρει να ανανεώσει τη διάθεση σας, στις συνομιλίες σας ειλικρίνεια και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η μεθοδική εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν στη βελτίωση. Συνετός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, δεν θα υπάρξουν υπερβολές στα έξοδα σας. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, φιλικά τηλεφωνήματα και όμορφες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και διαλλακτικοί, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία. Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιοδοξία θα σας διακρίνει, υποχωρούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγάζετε από τη σκέψη σας τις δυσοίωνες προβλέψεις και εκδοχές. Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας θα είναι ανέμελη, δε θα θελήσετε έγνοιες και φόρτο εργασίας. Η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν. Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα, μπαίνει φως σε σκοτεινά σημεία που σας δημιουργούν αναστολές και αμφιβολίες. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα δοθεί έκταση, ίσως να γίνουν καινούργιες συμβάσεις ή συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθουσιασμός, ενέργεια και εναντίωση προς το ανιαρό κατεστημένο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι ουσιαστικές, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Τα συμβάντα θα φέρουν θετικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και παγιδευτείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας, θα κυριαρχήσει η θετική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρας σας, πιθανότατα δεν θα περιορίσετε διαθέσεις απόδρασης και ονειροπόλησης. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο δεν θα επιλέξετε την απομόνωση. Θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, στις προτάσεις που θα κάνετε θα έχετε θετικές απαντήσεις. Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς οι απογοητευμένοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ίσως να μην έχετε τη διάθεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τις υποχρεώσεις σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση θα τις διεκπεραιώσετε, δεν αποκλείεται να αναβάλετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, περιορίζετε συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα ακολουθήσετε ένα πιο ανέμελο τρόπο ζωής. Η απόφαση σας να επιδοθείτε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, ίσως και αθλητική, θα τονώσει τη σωματική σας κατάσταση αλλά και την ψυχολογική. Έρχονται κοινωνικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να κινηθείτε σε έναν καινούργιο χώρο, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς θα διαφοροποιήσετε τις συνήθειες σας, αποκτάτε καινούργιες δραστηριότητες και χόμπι.

ΙΧΘYΕΣ

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή, εποικοδομητική πρόταση που θα ακούσετε θα σας ανοίξει νέα δίοδο, θα σας οδηγήσει σε αλλαγή στόχων και βλέψεων. Συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο που σας υποστηρίζει και σας εκτιμά θα σας βάλει στην διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αναστολές ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να ανανεώσετε τα σχέδια και τα μελλοντικά σας πλάνα. Στον κοινωνικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας προωθήσει ή να συμβάλει στην υλοποίηση μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής σας ιδέας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment