PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 17 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δυσκολεύει λίγο το κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε και πάλι έτοιμοι φίλοι Κριοί, να κινηθείτε με τον γνωστό σας δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, να προβάλλετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με συνέπεια και πνεύμα συνεργασίας στους συναδέλφους σας, αλλά και να αναδείξετε τις ικανότητες και τα προσόντα σας στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας επαφές. Τολμήστε στον έρωτα οι αδέσμευτοι, μαγνητίζοντας με την άψογη εμφάνιση και την γοητεία σας το αντίθετο φύλο, οι ζευγαρωμένοι δεχτείτε τον θαυμασμό και την εκτίμηση του άλλου σας μισού.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε σημασία σήμερα αγαπητοί Ταύροι στις φήμες που δημιουργούνται γύρω από το όνομά σας και την προσωπικότητά σας, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας σχόλια και συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις με τα προσφιλή σας άτομα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οδηγηθείτε σε δίκαιες και σωστές αποφάσεις που αφορούν την σχέση σας, μην τα βάζετε με το άλλο σας μισό για τις μικρολεπτομέρειες, ανατρέψτε το μουντό κλίμα στον δεσμό σας με μια βραδινή έξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία είναι τα σημερινά σας συνθήματα φίλοι Δίδυμοι, απέναντι στα όποια μπερδέματα ή παρεξηγήσεις δημιουργηθούν στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε πως οι στενοί σας φίλοι, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά και κάποια δικά σας άτομα, αποτελούν στήριγμα και σίγουρη βάση για να κατακτήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, αγκαλιάστε με τρυφερότητα, αφοσίωση και ζεστασιά τους αγαπημένους σας, δίχως εγωιστική και εκρηκτική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις από τους συναδέλφους σας και από τα προσφιλή σας άτομα σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι για τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις στην καθημερινότητά σας, για αυτό είναι προτιμότερο να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να δείξετε κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας για να πετύχετε τους βραχυπρόθεσμους και μακροχρόνιους στόχους σας. Διεκδικήστε τον έρωτα του δεσμού σας με αρμονικά και τρυφερά αισθήματα, έχοντας σιγουριά και πίστη στα αισθησιακά σας ταλέντα.

ΛΕΩΝ

Η λαχτάρα και η προσμονή σας να ξεφύγετε φίλοι Λέοντες από τα επαγγελματικά και οικονομικά αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη σήμερα, προσέξτε τον θυμό και τον εκνευρισμό σας, να μην γίνουν αιτία και αφορμή, για να διαπληκτιστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς, τα ενδιαφέροντα, αλλά και τις προθέσεις σας με έμπιστους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, απολαύστε και χαρείτε την ημέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, για να μην σας παραπλανήσουν υποσχέσεις και γεγονότα που θίγουν τον εγωισμό σας και ταλαιπωρούν την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήσετε να δουλέψετε χωρίς ανταγωνιστική και έκρυθμη διάθεση, για να μην προκαλέσετε επώδυνες καταστάσεις χωρίς επιστροφή με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Να είστε αμερόληπτοι με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, διώξτε την ζήλεια και την γκρίνια από την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναπτύξτε πρωτοβουλίες φίλοι Ζυγοί, για να κλείσετε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν και επηρεάζουν την διάθεση και την συμπεριφορά σας, μην αφήνετε σήμερα ανοιχτές εκκρεμότητες με το χθες. Το εξάγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη και το τρίγωνο με τον Δία, φέρνουν αρμονία, ισορροπία και θετική έκβαση σε συναισθηματικό ζήτημα που σας απασχολεί, οι αδέσμευτοι απολαύστε το αισθησιακό φλερτ του αντίθετου φύλου, δεχτείτε τα πυρά μιας καινούριας γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια μικρή επιβράδυνση στα σημαντικά, επαγγελματικά σας σχέδια σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, είναι πιθανό να αποπροσανατολίσει τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας, ωστόσο θα σας βγει σε καλό γιατί θα ξανασκεφτείτε με ηρεμία και γαλήνη τις άμεσες ανάγκες σας. Είναι μια ιδανική μέρα για να δώσετε χρώμα και φως στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σας, αλλά κυρίως στην ερωτική σας σχέση, που περιμένει την στοργή, την ζεστασιά και την φροντίδα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αρνηθείτε την ηθική και πρακτική συμπαράσταση των έμπιστων συναδέλφων ή των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα φίλοι Τοξότες, σε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα που ίσως προκύψει, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το αύριο επηρεασμένοι από τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, είναι προτιμότερο να ωριμάσουν οι ιδέες και οι επιλογές σας, για να αποφύγετε τα ανεπανόρθωτα λάθη. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία, δείχνοντας τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρείτε και απολαύστε την ημέρα σας αγαπητοί Αιγόκεροι, ξοδέψτε περισσότερα για τις προσωπικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων, ευχαριστηθείτε με τις απλές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Οι ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα με το άλλο σας μισό, ενώ οι αδέσμευτοι δείξτε το ενδιαφέρον κι την προσοχή σας σε ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο που ξεμυαλίζει την καρδιά και μαγνητίζει το βλέμμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην εκνευρίζεστε και μην τα βάζετε με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα, αν παρατηρήσετε καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας, ίσως είναι καλύτερα να έρθουν έτσι τα πράγματα, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και τις ουσιαστικές σας επιθυμίες. Θα συνειδητοποιήσετε πως όλα μπορούν να λυθούν στον δεσμό σας, αρκεί να υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία με το ταίρι σας και να μην παρεξηγήστε με το παραμικρό.

ΙΧΘYΕΣ

Δεν χρειάζεται να ρισκάρετε σήμερα φίλοι Ιχθύες με τις αβέβαιες καταστάσεις και τα ασταθή πρόσωπα που υπάρχουν στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, είναι προτιμότερο να αναβάλλετε ένα σημαντικό σας σχέδιο, παρά να διακινδυνέψετε να χάσετε μια πολύτιμη ευκαιρία για πρόοδο και ευημερία. Τα πάντα βρίσκονται τακτοποιημένα μέσα στο μυαλό σας και είναι έτοιμα να αποτυπωθούν στον καμβά της σχέσης σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό, με συντροφικότητα και τρυφερότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment