PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εύνοια στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα σου θέλεις να γεμίσει με επαφές, επικοινωνίες,  συναναστροφές με τις παρέες σου, με συγγενείς και φίλους, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο κατ’ εξοχήν επικοινωνιακό Ζώδιο των Δίδυμων.  Οι προθέσεις σου όμως θα δυσκολευτούν να γίνουν πράξη, γιατί η Σελήνη σχηματίζει ένα Ταυ τετράγωνο με το Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη. Αυτή η όψη, δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου, γιατί άλλα εννοείς εσύ και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Προσπάθησε όσο περισσότερο γίνεται , να υπάρχει σαφήνεια στα λεγόμενα σου και έχε τις κεραίες σου τεντωμένες με ευαισθησία για να αντιλαμβάνεσαι την ψυχική διάθεση των άλλων, ώστε να μην αγγίξεις καυτά θέματα ή ειπωθεί κάτι που οι άλλοι εκλάβουν ως παρεξηγήσιμο. Ιδιαιτέρα προσεκτικός/η και φειδωλός/η πρέπει να είσαι στην παρόρμηση σου σε τυχόν κριτική που θα ήθελες να ασκήσεις και προς το ταίρι σου, γιατί έτσι θα χαλάσει το κλίμα της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο Ζώδιο την Διδύμων, ο οικονομικός σου τομέας είναι εκείνος που τραβά την προσοχή και το ενδιαφέρον σου το οποίο πρέπει να εκδηλώσεις έμπρακτα, ώστε να τον αντιμετωπίσεις κατά τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Η Σελήνη όμως σχηματίζει ένα Ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη, που αντί να έλθει η βελτίωση και η τακτοποίηση που θέλεις, θα σου φέρει απρόβλεπτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν, καθώς και κάποιες δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις, που θα κρατούν το μυαλό σου εστιασμένο εκεί και θα εκδηλώνεις την ένταση σου στο ταίρι σου, πράγμα που οδηγεί σε σύγκρουση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, καθώς, οι συνθήκες δεν ευνοούν ενέργειες που αποβλέπουν σε επεκτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γεγονός ότι είσαι ένα κατ’ εξοχήν επικοινωνιακό Ζώδιο και η Σελήνη ακόμη βρίσκεται εκεί, στους Διδύμους, οξύνεται ακόμη περισσότερο η τάση και η διάθεση σου για την επικοινωνία, είτε στο επίπεδο των σχέσεων, είτε σ’ αυτό των συνεργασιών που έχεις. Προσοχή όμως, αυτό το θέμα καίει. Το Ταυ τετράγωνο, που σχηματίζει η Σελήνη από το Ζώδιο σου με τον Ήλιο που βρίσκεται στην Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη, δημιουργεί συνθήκες συγκρούσεων, διαφωνιών και διενέξεων. Αυτές  πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με σύνεση και μετριοπάθεια, που θα σου επιτρέψει να αποφύγεις κάθε είδους αντιπαραθέσεις και αποσταθεροποιήσεις και των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αξιολόγησε και βαλε πράγματα και πρόσωπα στις πραγματικές διαστάσεις που τους αρμόζουν. Αυτή η στάση σου θα σε διευκολύνει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, βάσει της λογικής, ενώ θα πρέπει να τηρήσεις και την ιδια στάση και προς το ταίρι σου, ώστε να μην το κριτικάρεις γιατί θα το προκαλέσεις να αντιδράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα της καθημερινότητας είναι αυτά που σκιάζουν την σημερινή ημέρα, γιατί ανησυχείς για την έκβαση τους, και εσύ βλέπεις τα πράγματα από την απαισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Πράγμα που οφείλεται  στην επίδραση της Σελήνης που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο των Διδύμων. Πέραν αυτού, το τετράγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στην Παρθένο και τον Κρόνο από το Ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί κάποια αναστάτωση, με αποτέλεσμα να δείχνεις ότι έχεις κάποια αποστασιοποίηση προς πάσαν  κατεύθυνσιν, ενώ θα πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να σηκώσεις το βάρος της ευθύνης σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα, που μπορεί να σου φανεί αρχικά κοπιαστικό, αλλά στο τέλος θα είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Αυτή η κατάσταση, με τις προτεραιότητες που διαμορφώνει, βάζει σε δεύτερο πλάνο τα αισθηματικά σου με αποτέλεσμα να παραμελείς το ταίρι σου, που ελπίζω να δείξει κατανόηση.

ΛΕΩΝ

Η ενασχόληση σου και η έντονα ενεργή συμμέτοχη, σου σε φιλοσοφικούς και κοινωνικούς συλλόγους, σε ομάδες, σωματεία, και γενικά σε ομαδικές δραστηριότητες θα είναι η επιλογή σου σήμερα. Σ’ αυτό σε παροτρύνει η παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο των Διδύμων που δίνει προβάδισμα στην ενασχόληση αυτήν. Η Σελήνη όμως δημιουργεί και ένα Ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο από το Ζώδιο της Παρθένου και τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου δημιουργεί δυσκολίες να εκφράσεις σωστά τις απόψεις σου εκεί, πράγμα που σε βάζει στο στόχαστρο κακόβουλων που σου ασκούν κακόπιστη κριτική. Κατω από αυτές τις συνθήκες, είναι σκόπιμο να διατηρήσεις όσο πιο αθόρυβο και χαμηλότερο προφίλ γίνεται, για να μην τραβήξεις την προσοχή στο άτομο σου. Μέσα σ’ αυτό το γενικό κλίμα κριτικής που επικρατεί, κάνε την εξαίρεση και μην επικρίνεις το ταίρι σου άδικα μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείτε σε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σε απασχολούν κατά προτεραιότητα σήμερα, υπό το βλέμμα της Σελήνης από τους Διδύμους, καθώς πρέπει να ασχοληθείς με τις συμφωνίες που είτε έχεις ήδη, είτε με προτάσεις για νέες που σου προτείνονται. Το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από το Ζώδιο της Παρθένου και τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι πολύ πιθανόν να σε επιφορτίσουν με πρόσθετες ευθύνες και φροντίδες στις ήδη βεβαρυμμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Η πίεση την οποία νοιώθεις, δεν είναι καλός σύμβουλος για την λήψη σωστών αποφάσεων σήμερα, γιατί θα αναγκαστείς να τις πάρεις βεβιασμένα και θα κινδυνεύεις να κάνεις λάθη. Οι σκοτούρες που σου φέρνουν τα επαγγελματικά σου, δεν αφήνουν στο πρόγραμμα σου όσο χώρο και χρόνο θα ήθελες, με αποτέλεσμα τα προσωπικά και τα αισθηματικά σου να παραμελούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους εξαίρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θέλεις να εκφράσεις την κοινωνικότητα σου, να ανακατευτείς με το πλήθος, να συναντήσεις τους πολύ κοντινούς σου αγαπημένους ανθρώπους, να μιλήσεις, να ακούσεις, να μάθεις και να εκφραστείς. Το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ασέληνη με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη, δεν προοιωνίζει ότι οι προθέσεις σου θα έχουν την αποδοχή που ελπίζεις, αλλά αντιθέτως, είναι πιθανόν, αντί για αποδοχή, να αντιμετωπίσεις έντονη κριτική από τους άλλους, πράγμα που θα σε δυσαρεστήσει και θα σε πληγώσει. Όμως μην το πάρεις κατάκαρδα και μην εκνευριστείς, καθώς, απλώς και μόνο, οφείλεται στις όψεις που σχηματίζονται, και που σύντομα θα πάψει η επίδραση τους. Προνόησε, ώστε οι συζητήσεις με το ταίρι σου, να μην σας οδηγήσουν σε θέματα όπου οι απόψεις σας διαφέρουν, γιατί οι διαφωνίες που θα προκύψουν θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα αναμεσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους, επιδρά ώστε η αυτοπεποίθηση που συνήθως έχεις, δίνει την θέση της στις ανασφάλειες που κρύβονται βαθειά μέσα σου, και που πολύ σπάνια τις εξωτερικεύεις. Την κατάσταση αυτήν την κάνει χειρότερη το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη, που όπως είπαμε βρίσκεται στους Διδύμους,  με τον Ήλιο από το Ζώδιο της Παρθένου και τον Κρόνο από τον Τοξότη. Το αποτέλεσμα επάνω σου είναι ότι για να νοιώσεις προστασία, περιχαρακώνεσαι επιλέγοντας την απομόνωση και την διακοπή κάθε είδους επαφής με οποιονδήποτε, μέχρις ότου περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα και αισθανθείς και πάλι αυτοπεποίθηση. Βέβαια υπάρχει και αντίκτυπος και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η όψη των πλανητών επιδρά στην ψυχική σου διάθεση, και κρατάς το ταίρι σου σε απόσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική αυστηρότητα που έχεις τάση να δείχνεις, ακόμη και στους πιο στενούς σου ανθρώπους, μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Εσύ που βρίσκεσαι υπό την επήρεια της Σελήνης από τους Διδύμους και του Ταυ τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζώδιο της Παρθένου και τον Κρόνο από το Ζώδιο σου, γίνεσαι  με τους συνεργάτες σου αλλά και με το ταίρι σου, όχι μόνο αυστηρός/η, σκληρός/η αλλά  και επικριτικός/η. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις και να νομίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι φυσιολογική, οι άλλοι όμως που την υφίστανται  έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Προσοχή λοιπόν πώς θα εκφράσεις τις όποιες οδηγίες, συμβουλές θα τους δώσεις, γιατί μπορεί να τις δίνεις καλόπιστα, αλλά εκμηδενίζεις την άξια τους και δημιουργείς παρεξηγήσεις αν είσαι κακότροπος/η. Αν το ταίρι σου έχει κάποιες υποχρεώσεις και συ ασχοληθείς να τις φέρεις σε πέρας, θα σου “φανεί βαριά η καλογερική” και θα τα “φτύσεις”.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την ρουτίνα της καθημερινότητας που είναι από μονή της και κουραστική και πολύωρη και ανιαρή, βρίσκεται και η Σελήνη ακόμη στους Διδύμους, και τα χειροτερεύει περισσότερο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη, και το κακό απογίνεται. Να κούραση παραπάνω, να εκνευρισμός, πού να βγάλεις άκρη σήμερα με αυτές τις όψεις, και που να βρεις το δίκιο σου. Μην φορτώσεις ούτε να νεύρα σου, ούτε τις ευθύνες γι’ αυτά που σου συμβαίνουν σήμερα στο ταίρι σου, γιατί αυτό δεν φταίει σε τίποτε.  Δες τι εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχεις και προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις και να τις ξεφορτωθείς, μήπως βρεθεί καμιά ευκαιρία και χρόνος να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μήπως, λέω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ όλα δείχνουν ότι η ημέρα σήμερα ξεκινά με τις καλλίτερες προϋποθέσεις, με την Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε ψυχαγωγούν, και ενώ το κάνεις, νοιώθεις ότι κάτι μένει ανεκπλήρωτο και ότι κάνεις δεν σε γεμίζει. Το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από το Ζώδιο της Παρθένου και τον Κρόνο από τον Τοξότη, δεν σε αφήνει να απολαύσεις αυτά που σε ευχαριστούν, αλλά το κέφι σου χαλάσει. Μέσα στο πρόγραμμα που έχεες κατά νου, ίσως σκοπεύεις να συναντηθείς με το ταίρι σου, παρέες, φίλους και γνωστούς, αλλά η ασυναίσθητη κακοκεφιά σου, μπορεί να επιδράσει στην συμπεριφορά σου και να ξεσπάσουν τα νεύρα σου. Κάνεις  το ταίρι σου να θέλει να βρει αυτό που σου φταίει και αυτό που επιθυμείς, αλλά καλλίτερα εσύ να δικαιολογήσεις την στάση σου.

ΙΧΘYΕΣ

Έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να ταχτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σου, αλλά ισχύει αυτό που ο λαός λέει ότι λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, και θα σου είναι δύσκολο να το επιτύχεις. Με την Σελήνη που ακόμη βρίσκεται στο Ζώδιο των Διδύμων και το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα τα βρεις μάλλον μπαστούνια, γιατί δεν θα έχεις την συνεργασία που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις. Αυτή η κατάσταση θα σου δημιουργήσει νεύρα, αυτά είναι κολλητικά, και η ένταση θα γενικευθεί στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν οι λύσεις που χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση όμως δεν πρέπει να σε κάνει να αλλάξεις ότι αισθάνεσαι για το ταίρι σου.  Παρ’ όλο που αυτά που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να είναι σωστά, ίσως ο τρόπος που τα επικοινωνείς να μην είναι ο ενδεδειγμένος, οπότε όταν όλα καλμάρουν, κάνε κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες μια επαναπροσέγγιση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment