PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα προσαρμογή και συνεργασία.

ΚΡΙΟΣ

Θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε, να αποφορτιστείτε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από τα καθέκαστα και να ανιαρά. Ένα γεγονός που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει καινούργιο επικοινωνιακό άνοιγμα, ανανεώνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας, προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας και η σκέψη σας ωστόσο μη βιαστείτε και δώσετε πρόχειρες λύσεις σε δύσκολα θέματα που αφορούν επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθανθείτε δυνατοί και ακμαίοι, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξετε και να βελτιώσετε. Με αισιοδοξία θα επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε ωστόσο οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, στις διαπραγματεύσεις σας θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης, τυχόν συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα θελήσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ανοίξτε τολμηρούς διαλόγους, προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση ανοιχτών υποθέσεων. Εσείς οι προβληματισμένοι, βγαίνετε από την ανασφάλεια, αφήνετε στην άκρη την αδράνεια, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε τα ηνία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οικεία στάση θα κρατήσετε στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επάνω σε νέα βάση θα ξανά σκεφτείτε προτάσεις ενδεχόμενα και προοπτικές. Ουσιαστικές θα είναι οι ενέργειες σας, αναδομείτε, αναθεωρείτε και επανεκτιμάτε γεγονότα της προηγούμενης περιόδου. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για αλλαγές ανανέωσης καθώς και γι αποφάσεις σχετικά με ζητήματα εξέλιξης. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ευκαιρία να αποκατασταθούν σχέσεις και επαφές, τώρα θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη, φεύγει ο αρνητισμός και το αντιδραστικό πείσμα. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, διαφοροποιείτε τους στόχους σας, θα εστιάσετε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία και ουσία. Οι επαφές σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, κινηθείτε αποφασιστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνετε από τις αρνητικές σκέψεις, ναι μεν θα είναι ρεαλιστικό το σκεπτικό σας ωστόσο θα είστε σε θέση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, επικεντρωθείτε στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή νέες ευκαιρίες καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σε θέματα αποφάσεων στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

ΛΕΩΝ

Χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που προκαλούν εντάσεις ή ρήξεις, από την πλευρά σας δε θα υπάρξει διάθεση για αντιπαλότητες, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Επικεντρωμένοι θα είστε στα άμεσα ζητήματα που χρήζουν πρακτική δράση, σήμερα θα υπάρξουν ραντεβού και διαφορών ειδών επαφές. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μεγάλη σημασία στην κοινωνική σας εικόνα. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας συστήσουν, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας θα έχετε την ευκαιρία που αναζητάτε, κινηθείτε με αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι επικοινωνιακές συνθήκες, τα λόγια που θα ακούσετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικά, οι διάλογοι σας θα είναι εποικοδομητικοί. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενη πρόταση που θα δώσει νέα ώθηση στη δράση σας, θα είναι σωστή η επιλογή σας να την δεχτείτε με αμεσότητα χωρίς χρονοτριβές. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα θα το λάβετε, τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να μην είστε σε θέση να αποφύγετε τα διλλήματα, ενδεχομένως να νιώσετε αναποφάσιστοι. Τα προβλήματα και τις δυσκολίες χειριστείτε τα με μεθοδική υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μη το βάλετε κάτω με το πρώτο εμπόδιο.

ΖΥΓΟΣ

Φεύγει η διστακτικότητα και ο αρνητισμός σε θέματα αλλαγών, τώρα θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε και να πειραματιστείτε. Ο ενθουσιασμός παίρνει τη θέση της επιφύλαξης και της καχυποψίας, απελευθερώνετε τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών δεν θα έχετε τη διάθεση να κοντραριστείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Δεκτική θα είναι η στάση σας, σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εσωτερική σας ανανέωση δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε αρνητικά ή απαισιόδοξα, σήμερα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, κοινωνική και δοτική θα είναι η στάση σας, θελκτικοί θα είστε στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Απρόοπτη γνωριμία θα ανοίξει νέο ορίζοντα στον επαγγελματικό σας τομέα, η πρόταση που θα ακούσετε θα δημιουργήσει νέες προοπτικές. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί αρχίσει να γίνεται πλέον διαχειρίσιμο, θα δοθεί λύση, θα σας βοηθήσει ο διακανονισμός που θα προκύψει. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις και θεωρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθουσιώδης, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια όνειρα. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει από δικές σας πρωτοβουλίες θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, στόχος σας θα είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα σας εμπιστευτούν οι καινούργιοι συνεργάτες που θα αποκτήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα ένας αναλυτικός διάλογος θα βγάλει αλήθειες στο φως που θα τονώσουν τα αισθήματα, θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Σκεφτείτε λογικά, πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα, δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που αποδεδειγμένα νοιάζονται για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία και χαλαρότητα στις περιπτώσεις που σας δημιουργήσουν περιορισμένα όρια, θα θελήσετε να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς να υπάρχουν φραγμοί στην έκταση που θέλετε να δώσετε στις ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια και υπάρξουν παρεκτροπές. Δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, στις πράξεις σας θα υπάρχει αισιόδοξα και τόλμη, στόχο θα έχετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με τις προτάσεις σας θα δημιουργήσετε συνθήκες για μια δραστήρια μέρα, προετοιμαστείτε για ευχάριστες απρόβλεπτες εξελίξεις. Στα πρόσωπα που θα σας δείξουν την αγάπη τους ανταποκριθείτε με θέρμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε διάθεση θετική, ανέμελη και αισιόδοξη, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ίσως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με θέματα και καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, μη σκορπίσετε τα έσοδα σας. Προβείτε στην εξόφληση λογαριασμών, δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, εστιάσετε στην εξασφάλιση των ήδη κερδισμένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επαγγελματικές σας συζητήσεις καλό θα είναι τις απόψεις σας να τις εκφράσετε με επιχειρήματα, σκεφτείτε πολύ καλά τις προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΙΧΘYΕΣ

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφόρα θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον. Θα καταφέρετε να βγείτε από πεσιμιστικές σκέψεις και δυσοίωνα σενάρια. Εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, δώστε βάση και αξία στα πρόσωπα που μπορούν να σας αναζωογονήσουν, ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment