PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σχηματίζεται μια θετική όψη.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές πιέσεις δέχεσαι σήμερα στο επαγγελματικό, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται. Δοκιμάζεται η υπομονή σου με διάφορε ψυχολογικά παιχνίδια που φαίνεται να έχουν όρεξη οι γύρω σου να σου κάνουν. Αν φερθείς έξυπνα και δεν πέσεις στην παγίδα να απαντάς σε κάθε σχόλιο που σε πικάρει θα διατηρηθούν οι ισορροπίες. Τα οικονομικά σου έχουν βγει λιγάκι εκτός. Απέφυγε τα περιττά έξοδα. Συναισθηματικά, ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος αφού νέο ερωτικό ενδιαφέρον έχει δώσει νόημα στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θέλεις να διώξεις από τη ζωή σου οτιδήποτε νιώθεις ότι σε πηγαίνει πίσω. Βρίσκεις συμμάχους στα σχέδια σου και έχεις την αμέριστη στήριξη των φίλων σου. Μια υπόθεση που σε απασχολούσε και είχε παγώσει στο παρελθόν, σήμερα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Συναισθηματικά, έχεις έντονη σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και  εκπέμπεις μυστήριο. Σήμερα μπορείς να κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο ερωτικό στόχο. Ο λόγος σου γίνεται  χαρισματικός  και με τα παιχνίδια του μυαλού που δημιουργείς κατακτάς το θήραμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα νιώθεις ότι το να κατακτήσεις αυτά που θέλεις μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός. Είναι κάποια μικρά εμπόδια που εμφανίζονται και  σε κάνουν  να απογοητεύεσαι. Μην το βάζεις κάτω γιατί υπάρχουν θετικές εξελίξεις μετά από πιέσεις και άγχη που περνάς. Συναισθηματικά, λίγο μπερδεμένα τα πράγματα αφού δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο και ταυτόχρονα έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα. Καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος να σκεφτείς τι θέλεις  και μετά να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που θα αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο σου. Έχεις ονειροπόλα διάθεση και σκέφτεσαι το μέλλον με αισιοδοξία. Αποζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων και τους συμβουλεύεσαι για προσωπικές σου υποθέσεις. Είναι ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με το σπίτι και να το βάλεις σε μια τάξη. Ακόμα μπορείς να ετοιμάσεις μια κοινωνική εκδήλωση όπου θα μαγειρέψεις και θα φροντίσεις στους αγαπημένους σου. Συναισθηματικά, υπάρχει μια νοσταλγία για τα παλιά, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος. Προσπάθησε να μην χαθείς πολύ στις σκέψεις σου και καταλήξεις να απομονωθείς από τους γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος. Σήμερα θα έχεις την τάση να συγκινείσαι εύκολα και να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και συμπονετικός με τους γύρω σου. Από την άλλη με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα στρέψεις  το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Συναισθηματικά, θέλεις να βγάλεις από τη ζωή σου ότι σου κάνεις κακό και να προχωρήσεις.  Έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Οι γύρω σου σε βοηθούν και σε στηρίζουν με ένα μοναδικό τρόπο και τα σχέδια σου εξελίσσονται  με τρόπους που δεν μπορούσες να φανταστείς.  Συναισθηματικά, κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγάνε και δεν σε αφήνουν να χαρείς. Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να αφήσεις ώστε να βρεις την ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο αποζητάς την ηρεμία και την γαλήνη. Είσαι πρόθυμος να προσφέρεις την βοήθειά σου στους γύρω σου και να συνεισφέρεις με τον τρόπο σου σε όποιος έχει ανάγκη. Πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα θα νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να  κάτσεις να σκεφτείς πως θα βάλεις όλες σου τις δουλειές σε μια σειρά. Συναισθηματικά νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις με ρομαντικό τρόπο την αγάπη σου σε αυτόν/αυτην που θεωρείς ξεχωριστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο  Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει σεξουαλικότητα και μαγνητισμό.  Σήμερα γοητεύεις με την παρουσία σου και κερδίζεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Η διαίσθηση σου είναι ανεπτυγμένη. Ακολούθησε την ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ένα άτομο που γνωρίζεις καιρό, από το φιλικό σου περιβάλλον ίσως σήμερα σου εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Επαγγελματικά υπάρχουν θέματα που ακόμη σε αγχώνουν και σε πιέζουν αλλά με το σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να τα βάλεις σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο θέματα σπιτιού και οικογένειας σε απασχολούν.  Ίσως ένα άτομο χρειάζεται τη φροντίδα σου και την προστασία σου. Ακόμα μπορεί να βρεθείς σε  ευχάριστες οικογενειακές εκδηλώσεις . Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα προωθεί τα σχέδια σου με ευκολία και σε κάνει να διαπρέπεις σε οποιονδήποτε τομέα ασχοληθείς. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις ότι είσαι σε αδιέξοδο και εκείνη τη στιγμή ως δια μαγείας θα γίνεται κάτι  και θα βρίσκεις λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχεις διάθεση και όρεξη να διευθετήσεις υποχρεώσεις. Η δουλειά σου εξελίσσεται καλά και όλα προχωρούν όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Θα δοκιμάσεις νέες μεθόδους για να προωθήσεις τα σχέδια σου και με την ευρηματικότητα σου η επιτυχία είναι δεδομένη. Υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Ζήτα τη βοήθεια φίλων, θα σου συμπαρασταθούν με χαρά. Συναισθηματικά, έχεις παραμελήσει πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Κλέψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με άτομα που σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τους γύρω σου, φίλους, συγγενείς και όποιον σε χρειάζεται. Έχεις  διάθεση να δώσεις την συμπαράστασή σου αλλά και τις συμβουλές σου πριν καν σου ζητηθεί. Είσαι εξάλλου πολύ καλός δάσκαλος όταν χρειάζεται. Συναισθηματικά, είναι μπερδεμένες κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρεις μάλλον ούτε εσύ τι θέλεις, ούτε τι και αυτός που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν συναντήσεις και επαφές και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.  Αλλά μάλλον ένα τρίτο πρόσωπο μπερδεύει κι άλλο την κατάσταση. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις από την αρχή αυτά που θέλεις.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα, με την Σελήνη στον Καρκίνο γίνεσαι ευσυγκίνητος. Κάνεις αναδρομές στο παρελθόν, θυμάσαι ευχάριστες στιγμές και ονειροπολείς.  Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται τη ρομαντική σου διάθεση και είναι δίπλα σου. Μοιράζεσαι όμορφες οικογενειακές στιγμές. Συναισθηματικά, η υπέρμετρη ευαισθησία σου δεν νομίζω ότι σου βγαίνει σε καλό.  Ίσως έχεις εκρήξεις ζήλιας ή γκρίνιας, και βρεθείς να λογομαχείς  χωρίς λόγο. Ρίξε λίγο τους τόνους και προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο τραγικά όλα όπως τα βλέπεις. Απέφυγε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment