PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 19 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ιδιαίτερα συναισθηματικοί.

ΚΡΙΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, απρόβλεπτες και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς, ανεξάρτητο θα είναι το πνεύμα σας, χωρίς αναστολές οι πράξεις σας. Στα αισθηματικά σας, με γοητευτικό πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, καταφθάνουν θερμές περιπέτειες που η τελική κατάληξη θα οριστεί από τις δικές σας πράξεις και αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα εμφανιστείτε ψυχικά γενναιόδωροι, η στάση σας θα είναι δυναμική, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Προστατευτικοί θα είστε με τα μελή της οικογενείας σας, θα θελήσετε ισορροπία στις επαφές σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τρόπο υλοποίησης, δε θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο. Μια συναισθηματική σας υπόθεση κλείνει με επιτυχία, καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο που δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματικά ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, ενδεχομένως να φανείτε κάπως αδιάφοροι ή απαθείς. Σήμερα  θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, οι συναντήσεις σας θα είναι ανέμελες και αναζωογονητικές. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα ανέμελη αισθησιακή και αρκετά ήρεμη θα είναι η στάση σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα κάνουν την σκέψη και την καρδιά σας να εστιάσουν σε πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε πρόταση που θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα ενθουσιαστείτε. Σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε θερμά, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε πορεία νέας σχέσης, οι εξελίξεις θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια, και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα την έλξη του εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φεύγουν τυχόν ανασφάλειες ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να αποδείξετε πως όταν θέλετε κάτι μπορεί να το κερδίσετε, ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη, τα γεγονότα θα σταθούν στο πλευρό σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας δεν θα λάβετε απόρριψη, εκδηλώστε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας θα δείξετε στο ταίρι σας, για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου θα σε επηρεάσει πολύ καθώς θέλεις να έχεις τη επιβεβαίωση και το θαυμασμό τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει θέματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις χωρίς εντάσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να ξεφύγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έντονη θα είναι η διάθεση σας για απόδραση από τις ανιαρές συνθήκες της καθημερινότητα σας, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ανέμελη θα κάνει τη στάση σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει έλλειψη ενδιαφέροντος, θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τις βαριές υποχρεώσεις, μάλλον θα τα αφήσετε όλα στην άκρη. Στον αισθηματικό σας τομέα θα ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές δυνατής έλξης και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για ραντεβού, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως βαριά η επαγγελματική σας στάση δε θα φανείτε δραστικοί. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις φιλικές αλλά και αισθηματικού ενδιαφέροντος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας ωθήσει στο να εστιάστε την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ενδεχομένως να πρόκειται για πρώην ταίρι σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment