PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξέλιξη των υποθέσεών μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε για να ένα τέλειο σαββατοκύριακο. Ηρεμία, χαλάρωση και αναζωογόνηση σε σώμα και πνεύμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, μπορείτε να κάνετε διαλογισμό και αδειάστε το μυαλό σας από κακές σκέψεις. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να κάνει νέα, διαφορετικά πράγματα, για μια καλύτερη καθημερινή ζωή. Δραστηριοποιηθείτε με πράγματα και ασχολίες που αγαπάτε και τις έχετε εγκαταλείψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ανασκόπηση στις σκέψεις και τα προβλήματά σας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, οι αποφάσεις και η λύση των προβλημάτων σας θα βασίζονται στη λογική. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και βρείτε λύσεις στα βασικά σας προβλήματα. Επιπλέον, έρχονται νέες ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Συναισθηματικά, με τον/τη σύντροφό σας η φλόγα που πάθους φουντώνει και το μεγάλο βήμα δε θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη. Πρέπει να αδράξετε τη μέρα και τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα μπορέσετε να σκεφτείτε τα πράγματα με πιο λογικό τρόπο. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Νέες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση. Τα άτομα κύρους είναι με το μέρος σας τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες κάνουν πάρτι σήμερα! Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα πειραματιστείτε με τη διάθεσή σας. Θα κάνετε τα πάντα για να έχετε το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη σας. Ακόμη, νέες ευκαιρίες έρχονται για να αναζωπυρώσουν τον έρωτα με τον/την αγαπημένο/μένη σας. Σκαμπανεβάσματα έχουν όλες οι σχέσεις, οπότε το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η τύχη και τα άστρα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

Δώστε απλόχερα την αγάπη σας στα δικά σας άτομα! Κοινωνικά και συναισθηματικά είστε σε μια πολύ καλή φάση, αλλά μέσα σας νιώθετε ένα μικρό κενό. Ένα κενό, το οποίο αυτήν την περίοδο προσπαθείτε να το επουλώσετε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε, ορθολογική σκέψη για να πράξετε σωστά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα ξεκινά για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα σας δώσει τροφή για πολλές σκέψεις, που θα σας ταράξουν θετικά. Θα πειραματιστείτε με την διάθεσή σας και τα θέλω σας αυτό το διάστημα. Νέες ευκαιρίες για ερωτισμό και φλερτ είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό μη χαλάσετε αυτή τη σούπερ ευκαιρία που σας δίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε καλύτερη την καθημερινή σας ζωή. Οργανώστε το πρόγραμμά σας σωστά, για να μην χάνετε το0 χρόνο σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσετε τις νέες σας ιδέες στους συνεργάτες και σε άτομα κύρους. Η τύχη και τα άστρα είναι μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώρα να χαλαρώσετε και να φτιάξετε τη διάθεση των αγαπημένων σας προσώπων. Επισκεφτείτε τα άτομα που σας έχουν λείψει. Έχουν προβλήματα; Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα μπορείτε να τους μιλήσετε και να τους συμβουλέψτε με τον καλύτερο τρόπο. Βάλτε τη λογική σας να δουλέψει και δώστε τους τη δύναμη που έχουν ανάγκη. Δώστε κάτι παραπάνω στο/στη σύντροφό σας. Δείξτε του/της πόσο τον/την αγαπάτε και κακομάθετε τον/την.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τα προβλήματά σας σήμερα στην άκρη και χαλαρώστε. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, για μια ομαλή και ήρεμη καθημερινότητα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή. Κάνετε όνειρα για το μέλλον, που μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε. Κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει πολύ το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη σημερινή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη και θα κάνετε τα πάντα για να φτιάξετε το κέφι των φίλων σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα εκφράσετε τις νέες ιδέες σε άτομα κύρους και στους συνεργάτες σας. Αδειάστε το μυαλό σας από κακές σκέψεις και κάντε διαλογισμό, για να σας φύγει το άγχος και το στρες. Για να χαλαρώσετε ακόμη περισσότερο, επισκεφτείτε ένα κέντρο αισθητικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία, θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και θα οργανώσετε διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά σας, αν έχετε. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και τα έχετε παραμελήσει αυτό το διάστημα. Βρείτε ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας, για να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα δικά σας άτομα. Με τον/τη σύντροφό σας τα πηγαίνετε πολύ καλά. Η αγάπη σας παραμένει ζωντανή, όπως την πρώτη μέρα.

ΙΧΘYΕΣ

Αποδράστε τώρα! Πηγαίνετε μια εκδρομή με την παρέα ή με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι ή με τον εαυτό σας. Κάντε δημιουργικά πράγματα, που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Ξεκαθαρίστε τώρα τα πάντα. Μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας για τα θέματα που σας προβληματίζουν και μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Ακολουθήστε την καρδιά και το ένστικτό σας και κάντε αυτό που είναι σωστό για εσάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment