PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανάγκη συμβιβασμού.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αφού δεν αποκλείεται να σου τύχουν κάποια… κακά συναπαντήματα ή να προβείς σε μια λάθος κίνηση που θα σου στοιχίσει. Επιπλέον αν κληθείς να διαχειριστείς ένα νομικό θέμα, είναι προτιμότερο να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό, ώστε να υπάρχουν οι ελάχιστες δυνατές απώλειες κι από τις δύο πλευρές.

Ερωτικά

Το ερωτικό παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά και όλα είναι στο… πρόγραμμα, από «περιφανείς» θριάμβους μέχρι «εξοντωτικές» απογοητεύσεις! Από την στιγμή όμως που το πάθος περισσεύει, μάλλον είσαι στο στοιχείο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αν ψάχνεις για μια πηγή χρηματοδότησης που θα σε βοηθήσει να κινηθείς πιο άνετα, να θυμάσαι ότι με τον Κρόνο «παρόντα» αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να αποδεχθείς κάποιες δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και πάνω από τις δυνάμεις σου. Από αυτήν την άποψη, είναι προτιμότερο να περιορίσεις τα επενδυτικά σχέδια και τις οικονομικές φιλοδοξίες σου, παρά να μπεις σε περιπέτειες.

Ερωτικά

Το κλίμα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό από όσο θα ήθελες κι αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να θορυβηθείς από την απόπειρα ενός «τρίτου» προσώπου να σου «αρπάξει» τον άνθρωπό σου. Σε κάθε περίπτωση όμως οι ευθύνες είναι… μοιρασμένες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν σου γίνει μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας, αντιμετώπισέ την με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, αφού με τον Κρόνο απέναντί σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην πορεία θα προκύψουν κάποιες «εμπλοκές» που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Προβλήματα όμως μπορεί να υπάρξουν και σε μια τρέχουσα συνεργασία σου κι εδώ είναι που καλείσαι να εξαντλήσεις την ευελιξία και την διπλωματικότητά σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για μια κατάσταση που εν γνώσει σου ξεκινά με διάφορα προβλήματα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η τάση σου να «φορτώνεσαι» διαρκώς με επιπλέον καθήκοντα και υποχρεώσεις μπορεί τελικά να σε εξαντλήσει, φυσικά και πνευματικά, γι’ αυτό ίσως είναι σκόπιμο να κάνεις μια «στάση» από όλες σχεδόν τις δραστηριότητές σου και να χαλαρώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση ο Κρόνος μπορεί να σε «τιμωρήσει» με ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου αλλά βέβαια δεν θα φταίει… αυτός!

Ερωτικά

Στην παρούσα φάση, ο συγκεκριμένος τομέας είναι προνομιακός για σένα και το πιθανότερο είναι να κερδίσεις τον άνθρωπο που αγαπάς, ακόμη κι αν χρειαστεί να τον διεκδικήσεις από άλλους/ες. Το δύσκολο όμως είναι να τον… κρατήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου αναμένεται να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου κι ίσως να στενοχωρηθείς από κάποιες εξελίξεις, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε ούτε να «σε πάρει από κάτω», ούτε να εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου. Αντίθετα ο Κρόνος σου ζητά να αναζητήσεις το «μέτρο» που λείπει και να κάνεις τις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

Ερωτικά

Με τον Κρόνο να επηρεάζει τον τομέα των ερώτων σου, μην «βάζεις το χέρι σου στη φωτιά» για κανέναν και για τίποτα, αφού δεν θέλει και πολύ για «να πέσεις από τα σύννεφα», με την εμπιστοσύνη σου να είναι το πρώτο «θύμα» της υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η προσωπική σου ηρεμία μπορεί να διαταραχθεί από ενοχλητικές παρεμβάσεις γειτόνων ή συγγενών που έχουν την πρόθεση να «ανακατευτούν» στα οικογενειακά σου κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, μπορεί να εξαναγκαστείς σε επιλογές που στην πραγματικότητα δεν σε εκφράζουν. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει κάποιες λειτουργικές ανεπάρκειες ή κακοτεχνίες στο σπίτι σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε συμβατά αλλά και… ασύμβατα με την νοοτροπία σου πρόσωπα που βέβαια θα πρέπει να «ξεδιαλέξεις» μετά… μεγίστης προσοχής! Να λοιπόν και μια περίπτωση όπου ο σκεπτικισμός σου μπορεί να αποδειχθεί επωφελής.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου, αφού ενδέχεται να πέσεις πάνω σε ποικίλα εμπόδια. Αυτό αναφέρεται ιδιαίτερα στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Κρόνος είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις με άρτιο τρόπο τα όποια καθήκοντά σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής, παρέα με τον άνθρωπό σου, να θυμάσαι όμως ότι αν προσκαλέσεις κι άλλους, μπορεί να ενοχληθείς από μια «ανάρμοστη συμπεριφορά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Όσο κι αν ο Άρης σε ωθεί να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» όλα εκείνα που θεωρείς ότι σου λείπουν, ο ενεργός Κρόνος βάζει «φρένο» στις επιδιώξεις σου και σε καλεί να επιλέξεις αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη αφήνοντας τα υπόλοιπα για αργότερα. Ας είσαι λοιπόν πιο φειδωλός/η στις αγορές σου αλλά και γενικότερα στις οικονομικές φιλοδοξίες σου, αφού αν επιμείνεις, το πιθανότερο είναι να μείνεις από «καύσιμα»!

Ερωτικά

Μπορεί να σου ζητηθεί να «αποδείξεις» την αγάπη σου με μια έμπρακτη προσφορά κι ίσως να μπεις σε μεγάλο δίλημμα, η αλήθεια όμως είναι ότι κάθε ερωτική σχέση που διέπεται από το συμφέρον αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στα… αζήτητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει «να πιάσεις στα πράσα» ένα άτομο που σε επιβουλεύεται, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α «υπεράνω πάσης υποψίας»! Ωστόσο ανεξάρτητα από την όποια πίκρα σου, οφείλεις να κρατήσεις για την συνέχεια το βασικό δίδαγμα της υπόθεσης, ότι δηλαδή δεν φτάνει να κάνεις το σωστό, πρέπει κιόλας να το υποστηρίζεις με όσα μέσα διαθέτεις.

Ερωτικά

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει» λέει η παροιμία, που ίσως και να σε αφορά άμεσα! Όμως όσο καλός και άξιος είναι ο Κρόνος στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα άλλο τόσο «αντιπαραγωγικός» είναι στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ίσως να υποστείς μια έντονη κριτική για τις επιλογές σου, από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, κάτι που μπορεί να σε… εξοργίσει, καλό είναι όμως «να μην τραβήξεις το σκοινί», αφού η παρέμβαση του είναι καλοπροαίρετη. Εξ άλλου είναι δεδομένο ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις σε βοηθούν να κάνεις λίγο πιο ελαστική την πολιτική σου, μπολιάζοντάς την και με στοιχεία που αρχικά δεν υπήρχαν στο πλάνο σου.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη να σε «προμοτάρει», σε κάθε περίπτωση που διεκδικείς ένα πρόσωπο οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Από εκεί και ύστερα όμως ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσεις τα «κεκτημένα» σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη και τον Κρόνο να συμμετέχουν ισοδύναμα στην ζωή σου, η αξιολόγηση ενός εγχειρήματός σου μπορεί να είναι από πολύ ενθαρρυντική, μέχρι εντελώς απορριπτική, εσύ όμως πρέπει να συνθέσεις τα δύο άκρα, προβαίνοντας μεν στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις, χωρίς όμως να χάσεις την δημιουργική σου «ταυτότητα», αφού δεν έχει νόημα να κάνεις πράγματα που δεν αρέσουν ούτε σε σένα.

Ερωτικά

Δεν θέλεις και πολύ για να κάνεις κάποια «κουτουράδα» που βέβαια θα «μετρήσει» αρνητικά στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το… κρίμα στον λαιμό σου, αφού καλείσαι να διαχειριστείς ένα μάλλον περίπλοκο παρασκήνιο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Κρόνος σε περνά από κάποιου είδους εξετάσεις κι είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα τους θα εξαρτηθεί πρωτίστως από την δική σου αρτιότητα. Γι’ αυτό αν δεν γνωρίζεις καλά ένα θέμα μην μπεις καν στον κόπο να ασχοληθείς μαζί του, αφού θα αναδειχθούν όλες οι αδυναμίες σου. Αντίθετα όμως, μπορεί να δικαιωθείς σε οποιονδήποτε τομέα, αν κινηθείς με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου.

Ερωτικά

Με τον Δία να κινείται στον τομέα των σχέσεών σου, όλα μπορεί να εξελίσσονται καλύτερα του αναμενομένου αλλά αυτό ισχύει κυρίως για τις εξωτερικές όψεις μιας σχέσης (κοινωνική ζωή, καλοπέραση κλπ). Αν όμως αναζητάς κάτι πιο ποιοτικό μπορεί να μην το βρεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment