PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 12 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, θα είστε σε θέση να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Δημιουργικό πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επίμονη σας δε θα ξεφύγει από τα συνετά όρια. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο τον Άρη και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα αισθηματικά σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις με αποτέλεσμα να φύγουν τα εμπόδια και να ανοίξουν ευκαιρίες που ως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ελπιδοφόρο. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα στρώσει το έδαφος για θερμές συναισθηματικές εξομολογήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο οι ίδιες σας οι διαθέσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε τη διάθεση να θέσετε υψηλούς στόχους. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η κρυμμένη σας ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, σας φανερώνω πως οι κινήσεις που θα επιλέξετε θα σας βγουν σε καλό. Η απόφαση σας να δώσετε κίνητρο να σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έχει κατάληξη ιδιαιτέρως θερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο στόχος σας θα είναι η ομαλότητα και η επίλυση προβλημάτων ή διαφωνιών. Θα είστε εξοπλισμένοι με υπομονή, με διπλωματία και με προσγειωμένη αισιοδοξία, στοιχεία που θα σας κάνουν ανοιχτούς σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Από μόνοι σας θα επιλέξετε στάση διαλλακτικότητας, οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από ένα είδος ελεγχόμενου συμβιβασμού. Δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, οι συνομιλίες σας θα σας ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η συγκαταβατικότητα σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παίρνετε την απόφαση να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα λυθούν παρεξηγήσεις, διεκπεραιώνετε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο αποφασιστική θα είναι η δράση σας, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς, σήμερα θα έχετε θερμό διάλογο με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος, θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, το ελκυστικό του παρουσιαστικό θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο τον Άρη και τον Κρόνο σε σας βοηθήσει να πράξετε με ορθολογισμό, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα καινούργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Λογική θα είναι η σκέψη σας, βγαίνετε από διλλήματα, τώρα περνάτε στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις επανασύνδεσης , τώρα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ξεκαθαρίζει το τοπίο, θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Κρόνο περνάτε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, πολύ πιο συγκροτημένο και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή αισθηματικές, με ισχυρή θέληση θα περάσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η αυξημένη κοινωνική σας διάθεση θα σας βγάλει από τον χώρο εργασίας σας, αφήνετε στην άκρη επαγγελματικές καταστάσεις που σας κουράζουν και οικονομικές υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικό στρες. Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Δώστε προσοχή στις αισθηματικές σας επαφές και συναντήσεις θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, είναι πολύ πιθανόν πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment