PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απολογισμός αλλά και αλλαγή στάσης.

ΚΡΙΟΣ

Ενισχύεται η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, ενδυναμώνεται η θέληση σας να υπερασπιστείτε τα θέλω και τις απόψεις σας, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής. Σε επαγγελματικά θέματα θα εμφανιστείτε δυναμικοί, οξυδερκείς και αποφασιστικοί. Θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αλλάξετε τους πρωταρχικούς σας στόχους. Εσείς οι τσακωμένοι προσπαθήστε να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιφατική θα είναι η στάση σας, από την μια θα έχετε τη δυναμικότητα να δράσετε από την άλλη όμως ίσως να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή στα λανθασμένα συμπεράσματα, ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Τακτοποιήστε θέματα που έχουν μείνει στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος. Προσπαθήσετε οι ενέργειες σας να είναι άμεσες και ουσιαστικές, σε εργασιακά ζητήματα διατηρήστε συνεργάσιμη τη συμπεριφορά σας, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για συνεννόηση. Σας συμβουλεύω να μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στη διάθεση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνθήκες ρουτίνας ή στασιμότητας ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε. Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αξιοποιήσετε, ίσως να εμφανιστούν ενδοιασμοί. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, καλό θα είναι να μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ωστόσο δε θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό να σας οδηγήσουν στην οπισθοχώρηση. Εσείς μείνετε πιστοί και σταθεροί στα πλάνα σας, διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, δείξτε την απαιτουμένη υπομονή και επιμονή. Ενδεχομένως χρειαστεί να κοπιάσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας, μη το βάλετε κάτω οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας. Η αγχωμένη σκέψη θα δημιουργήσει βουνά που δεν υπάρχουν, έρχονται ανοίγματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, φανείτε αισιόδοξοι και διαλλακτικοί. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε ρίσκα και πράξεις αβέβαιου αποτελέσματος, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αφήστε τα γεγονότα να κινηθούν από μόνα τους χωρίς παρεμβολές.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικά θα είστε κάπως φορτισμένοι, ίσως οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας να είναι μπερδεμένες, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε. Αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε προσωπικά, η εσωτερική σας αστάθεια ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιλογές για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Κάντε την προσπάθεια να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ορμές και αντιδράσεις, αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να γλυτώσετε από παρορμητικά λάθη. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ανοιχτείτε και επικοινωνήστε, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε κλειστή στάση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συζητήστε το με ωριμότητα και θετική διάθεση. Μην αφήσετε καχύποπτες σκέψεις να βγάλουν τις εικασίες σας εκτός πραγματικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα συμπεράσματα που θα επιχειρήσετε να βγάλετε, ίσως να παρασυρθείτε από σκέψεις αρνητικές ή προκατειλημμένες. Αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε κάποια ζητήματα ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούνται αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ενδεχομένως να υπάρξουν εσωτερικές αναστολές, διστακτική θα είναι η στάση σας. Σε περιπτώσεις οικονομικών ρίσκων πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, αν οι βλέψεις σας είναι μπερδεμένες οι εξελίξεις δε θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που θέλετε και επιδιώκετε, καλλιεργήστε την υπομονή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα προσοχή στις διάφορες ψυχολογικές εναλλαγές, ίσως να εμφανιστεί στις διαθέσεις σας άρνηση ή απαισιοδοξία, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις και ανασφάλειες, εστιάστε στην πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας την με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Οι αρνητικές σκέψεις ίσως να δώσουν τροφή στις αυταπάτες σας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, μην αποφασίσετε βασιζόμενοι στις εικάσεις σας και όχι σε όλα όσα πραγματικά συνέβησαν. Εσείς που αισθάνεστε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι αφήστε στην άκρη υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, διασκεδάστε, συνομιλήσετε με οικεία σας πρόσωπα, αποκολληθείτε έστω και για λίγο από έγνοιες και προβληματισμούς. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές, προσπαθήστε να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας τονώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε τάσεις αγανάκτησης και θυμού, δεν είναι ανάγκη να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας προκείμενου να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας χαλαρές και ισορροπημένες. Ελέγξτε την ορμητικότητα που θα υπάρξει στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, για σήμερα κάντε και λίγο τα στραβά μάτια. Μάλλον δε θα είστε σε θέση να δείξετε ανεκτικότητα σε απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση, καλό θα είναι να μην φανείτε αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι. Εστιάστε στις φιλικές παρέες και συζητήσεις, αφήστε τη σκέψη σας να χαλαρώσει, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με θέματα που διεγείρουν την νευρικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αποφύγετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες και γενικότερα σε καταστάσεις που θα ελλοχεύουν κίνδυνο παρεξηγήσεων. Οι συνθήκες μάλλον δε θα είναι κατάλληλες για ξεκαθαρίσματα, ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Σε θέματα εντάσεων θα είναι λάθος αν παρατραβήξετε το σκοινί, καλό θα είναι να περιορίσετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες. Ίσως να είστε αρνητικοί σε ανοίγματα επαγγελματικά ή οικονομικά, δε θα είστε σε θέση να αποφασίσετε, θα αδυνατείτε να καταλάβετε σκοπούς και βλέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, ίσως να πρόκειται για οικογενειακό άτομο που ουσιαστικά θα θελήσει από εσάς υποστήριξη και συμπαράσταση. Δείξτε την συγκαταβατική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε ανοιχτά αυτό που σκέπτεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ενδεχομένως η υπομονή σας να είναι κάπως περιορισμένη, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε, δεν απόκειται να γίνετε και πνεύμα αντιλογίας. Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε συγκρατημένα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν κάποιες ενέργειες σας, οι εκτιμήσεις σας ενδέχεται να πέσουν έξω. Αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπαθήστε να κινηθείτε με συγκαταβατική διάθεση διαχειριστείτε την εσωτερική σας αναστάτωση. Εσείς που πρέπει να παραβρεθείτε σε συνεδριάσεις ή συνελεύσεις εκφράστε τις απόψεις σας με σαφήνεια, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα αρκεί να μιλήσετε με ηρεμία και θετικότητα. Τάσεις ισχυρογνωμοσύνης δε θα φέρουν συνεννοήσιμο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να βρείτε τη συναισθηματική και ψυχολογική σας ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση, σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να μην υποπέσετε σε παρορμητικές ή σπασμωδικές ενέργειες, μερικές φορές για κάποια λάθη δεν υπάρχει δυνατότητα επανόρθωσης. Στον εργασιακό σας χώρο προσπαθήστε να φανείτε πρόθυμοι και όχι αντιδραστικοί, καλό θα είναι η στάση σας και η διάθεση σας να είναι διαλλακτική και όχι πεισματικά ασυμβίβαστη. Ανήσυχες σκέψεις ίσως να μην σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να σταματήσετε τις προσπάθειες σας σχετικά με επιδιώξεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη περίοδο. Η συνομιλίες σας φροντίστε να είναι ήρεμες, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία αρκεί να είστε σε θέση να βγάλετε την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα προσοχή στις σκέψεις σας γιατί αυτές θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να δράσετε, οπότε αν είναι αρνητικές ή μπερδεμένες ανάλογες θα είναι και οι πράξεις σας. Αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να αλλάξετε καταστάσεις που σας πιέζουν, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Βασική σας ανάγκη θα είναι να έχετε ελευθερία επιλογών, δε θα δώσετε ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, μιλήστε συγκρατημένα, κρατήστε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις επαφές σας. Στις οικονομικές σας υποθέσεις για την ώρα αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες, ενδεχόμενες να εμφανιστείτε αναποφάσιστοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment