PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα κρίσιμη καμπή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου χωρίς να… φαίνονται! Ίσως μάλιστα ενταχθείς σε μια ομάδα ή σου γίνει μια σχετική πρόταση. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου παρέχει την δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια.

Ερωτικά

Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε «δοκιμασίες», ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι μόνος/η θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο –αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να προσέχεις τις… παρέες σου!

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε φίλους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, χρησιμοποιώντας κυρίως τις διπλωματικές αρετές σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά και να τα βλέπεις όλα… μαύρα, με κίνδυνο να παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

Ερωτικά

Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις… δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να προτιμήσεις «εναλλακτικές» μεθόδους. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αναμοχλεύσει ένα οικονομικό ζήτημα, στο οποίο εμπλέκεται κι ένας νυν ή πρώην συνεργάτης σου.

Ερωτικά

Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατέγραψε τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι και καλό είναι να διακρίνεις άμεσα όσους ή όσες στο πίσω μέρος του μυαλού τους απεργάζονται κάποια «σκοτεινά» σχέδια. Παράλληλα, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά με τον Πλούτωνα «παρόντα», είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται.

Ερωτικά

Φαίνεται ότι ο άνθρωπος σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα σου αποκαλύψει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου. Αλλά αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή.

Ερωτικά

Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις την… πρωτοκαθεδρία!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με ένα νομικό θέμα αλλά και να μην τρέφεις υψηλές φιλοδοξίες για τις σπουδές σου. Παράλληλα όμως ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτικά

Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα… απογοητευτείς! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ρόλος σου αναβαθμίζεται κι έχεις μια καλή ευκαιρία να πετύχεις… τουλάχιστον ένα από τα φιλόδοξα σχέδια σου! Φυσικά, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις αλλά εδώ είναι που θα αποδείξεις το πόσο ικανός/η είσαι. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική αναβάθμιση σου μέσω μιας αποζημίωσης ή μιας μυστικής συμφωνίας.

Ερωτικά

Μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας μην βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Αυτήν την περίοδο «έλκεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις, είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν.

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητες σου με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις στην δουλειά σου, όπου φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα πράγματα επ’ ωφελεία τους. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που καλό είναι να χρησιμοποιήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους φίλους ή γνωστούς σου, που θεωρούν ότι… απομακρύνεσαι από την επιρροή τους κι ίσως σου προκαλέσουν προβλήματα. Αυτό όμως δεν είναι ούτε φιλία, ούτε αγάπη κι ίσως σου δώσει μια καλή αφορμή για να ξεκόψεις μαζί τους οριστικά.

Ερωτικά

Η ανάμειξη σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ… μέρος του προβλήματος!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις ή χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Να θυμάσαι όμως ότι όσο «σκληρά» κι αν σου φερθούν ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και τα… άλλα παιδιά, αυτό που σου ζητούν τελικά είναι να αναθεωρήσεις ριζικά την πολιτική σου.

Ερωτικά

Σε αυτόν τον τομέα, οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς και μάλιστα να δρομολογήσεις κάτι «σοβαρό», διαρκές αλλά και… διασκεδαστικό!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment