PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 27 Μαΐου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αλλαγή σκηνικού.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να μην πιστεύετε στα όνειρά σας πλέον. Τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε ξανά στο τι θέλετε και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση. Έχετε αναθεωρήσει αρκετά. Είναι καιρός να δημιουργήσετε. Να ονειρεύεστε και μην αφήνετε τους άλλους να μπαίνουν εμπόδιο στην πρόοδό σας. Η σημερινή αλλαγή μπορεί να έχει μικρά προβλήματα αλλά θα ομαλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ερωτικά

Η αυξημένη γοητεία σας σας φέρνει επιτυχία όσο έχετε το κουράγιο να την ακολουθήσετε. Οι πρωτοβουλίες σας αποδίδουν οπότε πλησιάστε τα άτομα που αγαπάτε και πραγματοποιήστε ότι θέλετε. Δεν θα σας λείπει η έμπνευση για να φέρετε κοντά και να λειτουργήσουν αρμονικά διαφορετικά κομμάτια της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η πρόσφατη αντίθεση που μπαίνει εμπόδιο στους μακροπρόθεσμους στόχους σας μάλλον θα περιοριστεί σήμερα. Οι καταστάσεις γύρω από αυτά τα θέματα θα είναι πιο καθαρές και θα έχετε μια πιο καλή ιδέα για το τι αντιμετωπίζετε. Θα δείτε είναι μια σημαντική αλλαγή για εσάς με πολλούς τρόπους. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε ανταμοιβή.

Ερωτικά

Κάποιο κοντινό σας άτομο θα σας βοηθήσει να προσέξετε κάτι που κάνετε λάθος στην σχέση σας. Σκεφθείτε αυτό το πρόβλημα σοβαρά και δώστε περισσότερη βάση στην οπτική του/της συντρόφου σας. Δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε κάποιες συνήθειές σας πλέον. Μην πηγαίνετε αντίθετα από το ένστικτό σας. Αλλάξτε ότι πρέπει να αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Είναι καιρός να αναθεωρήσετε τα όνειρά σας. Μπορεί να τα παραμελείτε πολύ τελευταία. Ίσως τα πράγματα που κάνετε να μην έχουν έχουν πάει όπως θα θέλατε. Τα καλά νέα είναι όλα πηγαίνουν υπέρ σας σήμερα. Θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των ονείρων σας και θα δείτε ότι μπορείτε να προχωρήσετε ξανά.

Ερωτικά

Από τις φιλικές συζητήσεις και τις προκλήσεις , ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστείτε με τις μεγάλες πιθανότητες που τον/την κάνετε να φανταστεί. Είστε ανάμεσα στην πολύ δράση και την απόλυτη χαλάρωση. Θα δείτε τα ελαττώματα κάποιων ανθρώπων πιο καθαρά. Δεν θα έχετε επιλογή παρά να βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τα πράγματα που ήταν εκτός ισορροπίας αρχίζουν και την βρίσκουν ξανά μέσα στην ζωή σας. Τα άσχημα νέα είναι ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνουν όλα καλά. Τα καλά νέα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή. Θα είναι μεγάλη αλλαγή αλλά είστε σε σημείο όπου μπορείτε πλέον να επιλέξετε το τι θέλετε.

Ερωτικά

Έχει έρθει η ώρα για κάποια πράγματα να έρθουν στο φως. Θα έχετε την ικανότητα να ανακαλύψετε την αλήθεια για κάποιες αμφιβολίες σας σήμερα και θα προχωρήσετε προς τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε για ότι θέλετε. Θα είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα. Αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη ημέρα και χαλαρώστε.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν σήμερα αφού έχουν φθάσει στο υψηλότερο σημείο. Χρειάζεστε μια παύση τώρα και θα δείτε ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν ξανά. Η αλλαγή τώρα μέσα σας είναι πολύ βαθιά. Ακόμα και αν δεν παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως θα πρέπει να πιστέψετε ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα με το πέρασμα των ημερών.

Ερωτικά

Θα έχετε μια πιο φιλική, πιο ανοιχτή και πιο ανεκτική στάση από ότι συνήθως. Μην αποδέχεστε κάθε συμβιβασμό που εμφανίζεται μπροστά σας όμως. Το μέλλον είναι στα χέρια σας και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο. Δεν θα υπάρχει χώρος να μετανιώσετε το πόσο λίγο χρόνο έχετε. Οι πράξεις σας κινούνται γρήγορα και πρέπει να ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μπορεί να έχετε εμπλακεί σε μια μάχη γεγονότων τελευταία. Ίσως κάποιες νέες πληροφορίες σας έχουν αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω καθώς σκέπτεστε την επόμενη κίνησή σας. Τώρα θα πρέπει να προχωρήσετε χωρίς περιορισμό. Όταν υπάρχουν ευαίσθητα θέματα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να δείχνετε σεβασμό συνέχεια.

Ερωτικά

Θα θέλετε να δείξετε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την δύναμη της πειθούς σας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε για νέες συναντήσεις και να φτιάξετε την μοίρα σας. Ο/η σύντροφός σας θα σας προσφέρει απρόσμενο ενθουσιασμό. Θα μπορείτε να ζήσετε την ζωή στο έπακρο ενώ το να παραμείνετε ανοιχτοί στους άλλους θα σας χαρίσει αρμονία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι στόχοι μπορεί να φαίνονται ανεπίτευκτοι αλλά τελικά τώρα αρχίζουν όλα να μπαίνουν στην θέση τους. Μπορεί να παραμελείτε τα όνειρά σας γιατί σας φαίνονται πιο μακρινά κάθε φορά. Να πιστεύετε ότι η τύχη σας θα αλλάξει. Να είστε υπομονετικοί και θα δείτε ότι τα πιο μεγάλα όνειρά σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

Ερωτικά

Ένα τηλεφώνημα θα σας ταράξει. Η ανάγκη σας για διασκέδαση αφυπνίζεται. Θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας πριν ξεκινήσετε μια διαδικασία που δεν έχει τέλος. Μια μεγάλη ανάγκη για συζητήσεις θα σας οδηγήσει σήμερα. Είναι καιρός να δείξετε πραγματικά τα χαρτιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μπορεί να σας ήταν δύσκολο να προχωρήσετε κάποια προσωπικά, μακροπρόθεσμα σχέδια. Σήμερα είναι ένα νέο σημείο εκκίνησης αναφορικά με τους στόχους σας. Ίσως υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Θα δείτε ότι τα πάντα είναι πιο καθαρά. Προχωρήστε με τα σχέδια που αναβάλλατε γιατί ήσασταν εκνευρισμένοι για να ακολουθήσετε.

Ερωτικά

Είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Η έντονα αντιφατική συμπεριφορά σας ίσως σας φέρει σκαμπανεβάσματα. Είναι στο χέρι σας να ελέγξετε τις τάσεις αυτές σκεπτόμενοι πολύ τα πάντα. Η ειλικρίνειά σας θα αποδώσει καρπούς σήμερα και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ξανά την εκτίμηση των γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αφήστε την σύγχυση πίσω σας. Η έντονη φαντασία σας και η δημιουργική ικανότητά σας είναι έντονες σήμερα και ίσως να μην ξέρετε πως να τις κατευθύνετε. Ίσως τις χρησιμοποιούσατε αρνητικά και να είχατε προβλήματα σε κάποιους τομείς. Θα πρέπει να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να επικεντρωθείτε στην δημιουργικότητά σας.

Ερωτικά

Θα θέλετε να αλλάξετε παλιές συνήθειες και να στραφείτε προς νέους ορίζοντες. Μην διστάσετε να κάνετε αυτό το βήμα προς τον διευρυμένο κόσμο αλλά δεν χρειάζεται να αναθεωρείτε τα πάντα. Θα πρέπει να ελέγξετε καλά τα οικονομικά σας και να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την διαχείρισή σας και αυτό θα σας χαλαρώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας μάλλον θα προχωρήσουν αρκετά σήμερα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι υποσυνείδητη αλλά είναι πολύ έντονη και θα σας βοηθήσει πολύ. Τα όνειρα που κάνετε ίσως είναι δύσκολο να επιτευχθούν σήμερα. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Ερωτικά

Ωφελείστε από μια θετική επιρροή στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχει μια θετική αλλαγή μέσα σας. Μην βασίζεστε στην εμφάνιση. Θα υπάρχει υποστήριξη για τις πρωτοβουλίες σας. Οι άλλοι θα σας αναζητούν για την ικανότητά σας να απομακρύνεστε αναφορικά με κάποια γεγονότα και θα σας εμπιστεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Κάποια πράγματα στην ζωή σας που ίσως πήραν λάθος τροπή τώρα επιστρέφουν κανονικά στον δρόμο. Θα δείτε ότι τα μεγάλα σχέδια που έχουν να κάνουν με μηχανικά θέματα θα προχωρήσουν. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια αυξημένη κίνηση προς τα εμπρός τις επόμενες εβδομάδες.

Ερωτικά

Θα έχετε το κουράγιο να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Θα σας είναι δύσκολο να αφεθείτε και αυτό περιορίζει τα συναισθήματα και την έκφρασή σας. Θα είναι κρίνα να κλείσετε το μυαλό σας σε αλλαγές που είναι σημαντικές τώρα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Τα θέματα που σχετίζονται με μόδα, περιοδικά και γραπτό λόγο ίσως αρχίσουν να στρέφονται προς θετική κατεύθυνση σήμερα. Μπορεί να δείτε ότι η εξέλιξή τους δεν ήταν πολύ καλή σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες εβδομάδες και όλα θα μπουν στην θέση τους.

Ερωτικά

Θα παρασυρθείτε εξαιτίας της έντασής σας και αυτό μπορεί να πληγώσει τον/την σύντροφό σας. Κατευθύνετε τα συναισθήματά σας σε τομείς όπου ξέρετε ότι δεν μπορεί να κάνετε λάθη. Δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα αλλάξει εντελώς το μέλλον σας. Η παρέμβαση ενός φίλου θα είναι πολύ ωφέλιμη σήμερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment