PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η εμμονική σου στάση μόνο κακό στην ψυχολογία σου κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανόν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που προβάλλει το επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον σήμερα, να σας φαίνονται αρκετά δυσβάσταχτες και ακατόρθωτες, όμως αν δείξετε συναινετικό πνεύμα και καλή θέληση, τα πάντα μπορεί να πραγματοποιηθούν. Μην αμελείτε τον ερωτικό σας σύντροφο για χάρη των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, αποδείξτε πως η ζεστή και ειλικρινής επικοινωνία, είναι ο μόνος δρόμος για να εξαλειφθούν οι εντάσεις και κόντρες με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξετάσετε με προσοχή τις προθέσεις και τις επιθυμίες συναδέλφων και προσφιλών σας ατόμων σήμερα, μην εμπιστεύεστε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις αμφιβολίες σας σε πρόσωπα που προσποιούνται τους φίλους. Ξαφνικές αλλαγές στα δεδομένα που γνωρίζατε έως τώρα, ίσως ταρακουνήσουν τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε περιθώρια στις προστριβές και τις διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφό να σκάβουν το λάκκο του δεσμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να φαίνεται ότι αισθάνεστε ευδιάθετα και χαρούμενα, χρειάζεται να δείχνετε και στο περιβάλλον που κινείστε πως έχετε ανοίξει πανιά για νέες εργασιακές αναζητήσεις, για καινούριες προσωπικές γνωριμίες, για την ανασυγκρότηση της καθημερινότητάς σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας για τον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά, αφήστε το κέφι και τη ζωντάνια σας να μεταμορφώσουν σήμερα τη μουντάδα και τη στασιμότητα, σε ευχάριστες τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει ήδη αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση και τα δεδομένα στις εργασιακές φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, ως εκ τούτου σήμερα ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα εκείνα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή, λειτουργώντας με προνοητικότητα και σύνεση. Ένας δύσκολος μήνας φτάνει στο τέλος του, μαζέψτε τις εμπειρίες που αποκτήσατε από τις κακουχίες και τις προκλήσεις, αναθερμάνετε τη σχέση σας με ζεστασιά και αφοσίωση.

ΛΕΩΝ

Κάντε έξυπνους και ευνοϊκούς για σας συμβιβασμούς σήμερα, η όψη της ημέρας σας προτρέπει να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε πάσης φύσεως οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, παίρνοντας ισορροπημένες επιλογές και καθοριστικές αποφάσεις, παράλληλα φλογίζει το αισθησιακό σας ταμπεραμέντο και τα ταλέντα σας, για να κατακτήσετε όποιο στόχο επιδιώκετε με το ταίρι που συντροφεύει την ζωή σας. Ξεχάστε επιτέλους την αβεβαιότητα και το άγχος, ρισκάρετε με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποδείξτε την αξιοσύνη και τις ικανότητές σας σήμερα, ξεπερνώντας με αυτοπεποίθηση τις δυσκολίες και τις παγίδες που στήνονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κρατήστε τα ηνία της προσωπικής και συναισθηματικής σας καθημερινότητας, μην αφήνετε στην τύχη της την ενότητα και την ομαλότητα της ερωτικής σας ζωής, μην ανατρέπετε τη γαλήνη του δεσμού σας με μικροκαβγάδες, ξαφνιάζοντας το σύντροφό σας, μην ξεχνάτε πως είστε η ήρεμη δύναμη της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα επιβάλλει και απαιτεί από εσάς, να σκεφτείτε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα θέματα της δουλειάς σας και των προοπτικών που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον. Μην κολλάτε σε συναισθηματισμούς και ευγένειες, που ίσως μειώσουν τη δημιουργική και παρορμητική σας διάθεση, αποδείξτε τις ικανότητες και τις αρετές σας με σαφή και ειλικρινή τρόπο. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί να εκτονωθεί μια κατάσταση που έχει ήδη δημιουργηθεί με το ταίρι σας, χωρίς εριστική και ανταγωνιστική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σίγουρο ότι το μυαλό και η σκέψη σας σήμερα είναι περισσότερο στους συνεργάτες, στα προσφιλή και αγαπημένα σας πρόσωπα, σε άτομα της οικογένειας που έχουν την ανάγκη σας, παρά στις δικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας, γι’ αυτό δείξτε την προσφορά και την αγάπη σας χωρίς ιδιοτέλεια και δισταγμούς. Εξαργυρώστε την εκτίμηση και τη συμπάθεια που απολαμβάνετε από το ταίρι σας, θέτοντας με γλυκύτητα τους όρους σας, για να κατακτήσετε τα μελλοντικά σας όνειρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αμυνθείτε στην επιθετικότητα και τις αψιμαχίες στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, έχοντας σαν όπλο σας την πρακτικότητα της σκέψης και την εξυπνάδα σας. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, για να ανταμειφθούν οι κόποι σας, μην εναντιώνεστε στα μικρολάθη και τις παραλείψεις του ερωτικού σας συντρόφου με εκρηκτική και πολεμική διάθεση, αμυνθείτε στις δυσκολίες και τα προβλήματα του δεσμού σας, διαθέτοντας επικοινωνιακή διπλωματία και συγκαταβατική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η άμεση αντιπαράθεση με συνεργάτες, πελάτες, αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα δε θα βοηθήσει καθόλου στην επίλυση των σοβαρών θεμάτων και καταστάσεων που σας απασχολούν, αλλά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα άκρως σοβαρό ρήγμα σε όλες τις σχέσεις σας. Μην αναστατώνεστε με το παραμικρό και μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα από αυτά που δύναται, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, στις εξελίξεις της συναισθηματικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανατέλλει μία ημέρα που καλείστε να εμπιστευτείτε απόλυτα τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, για να οδηγηθείτε σε καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και την οικονομική σας πρόοδο. Εξετάστε με προσοχή τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι επιλογές σας στον περίγυρο που κινείστε, μη βιάζεστε να μεταμορφωθούν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη, προσεγγίστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δίνοντας ποιοτικό χρόνο στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘYΕΣ

Το συμφέρον σας σήμερα επιβάλλει υπολογισμένες κινήσεις για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας από τη δουλειά σας, καθώς και την προσωπική καταξίωση μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε μια σοβαρή συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο που μπορεί να αναβληθεί, γιατί ίσως υψωθούν απροσπέλαστα τείχη σε ό,τι ζητήσετε. Προτιμήστε μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, ανάψτε τη σπίθα του έρωτα και όχι του εγωισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment