PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 19 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανανέωση και εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή, οι καινούργιες σας ιδέες θα είναι δημιουργικές, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Στον επαγγελματικό σας τομέα εποικοδομητική πρόταση θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να την δεχτείτε. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα κερδίσει την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να τρενάρετε τις καταστάσεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς, κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει προοπτική να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από τα παλιά.  Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σας κάνει συγκαταβατικούς, θετική απάντηση θα δώσετε σε πρόταση επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό εντυπωσιακές θα είναι οι ιδέες σας, προοδευτικές και απελευθερωμένες οι σκέψεις σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα καταφέρετε να διατυπώσετε με σαφήνεια, να παρουσιάσετε και να πείσετε. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, υποχωρούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τώρα θα εστιάσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας, θα είναι στο χέρι σας η πορεία των περεταίρω επαφών που θα έχετε.

ΛΕΩΝ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας θα είναι ανέμελη, δε θα θελήσετε έγνοιες και φόρτο εργασίας. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας εφοδιάσει με έντονη διαίσθηση και σωστό ένστικτο. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης, τερματίζει ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Στα ερωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε  πολύ κοντά με πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, προσοχή στις παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, συνεργάσιμη διάθεση θα υπάρχει στον χώρο εργασίας σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή, στον ερωτικό σας τομέα θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σε επαγγελματικά θέματα θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, η σκέψη σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή, σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οι νέες σας επαγγελματικές επιδιώξεις θα βρουν στόχο και υλοποίηση. Η αισιοδοξία και το πρωτοποριακό σας πνεύμα θα σας ωθήσουν στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς και σε εξάγωνο με τον Ερμή, εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, θα καταφέρετε να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα επικοινωνήσετε με φίλους, ίσως να λάβετε τηλεφώνημα από μια παλιά σας αγάπη. Μια απρόσμενη συνάντηση θα καταφέρει να σας ανανεώσει συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί προοπτική σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη να εισέρχεται τους Ιχθείς,  ζωτικότητα θα έχει η στάση σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, τα βήματα σας θα είναι αποφασιστικά. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστα τηλεφωνήματα και αποκαλυπτικές πληροφορίες θα φέρουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προτείνει συνάντηση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα μπερδεμένα σημεία, στο χέρι σας θα είναι το  ξεκίνημα σταθερού ερωτικού δεσμού.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας ανέμελη θα είναι η στάση σας, προσοχή σε τάσης φυγής, αποφύγετε την παραπλανητική ονειροπόληση, προσπαθήστε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίσετε και τα υπαρκτά γεγονότα, αναζητήστε αποδείξεις. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε βλέψεις για σταθερό δεσμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment