PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα να είσαι πιο διευκρινιστικός.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας γιατί τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι ότι πιεστήκατε λιγάκι περισσότερο. Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιθυμείτε να ζήσετε τις στιγμές εκείνες, που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας κάπως πιο θετικά. Βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και φροντίστε να λάβετε ικανοποίηση από τη συναναστροφή σας με τα αγαπημένα σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα ανασυγκρότησης των δυνάμεών σας η σημερινή καθώς θέλετε να επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας και να θέσετε εκ νέου επί τάπητος κάποια θέματα που σας απασχολούν έντονα. Προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας και να μην είστε χαοτικοί σε αυτά που ζητάτε, κυρίως από τους άλλους. Προσπαθείτε να δείτε φίλους και συγγενείς και γενικότερα θέλετε να έχετε μια πιο χαλαρή διάθεση απέναντι σε ανθρώπους, αλλά και καταστάσεις που μπορείτε να βιώνετε. Η μέρα είναι καλή και για την αισθηματική σας ζωή, καθώς νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε κυρίως μέσα σας τι είναι αυτό που χρειάζεστε από την ερωτική σας ζωή και τι προσδοκάτε. Οι δεσμευμένοι μιλάτε με το ταίρι σας και επιθυμείτε να κάνετε ένα συναισθηματικό άνοιγμα, προκειμένου να γνωρίζει η σχέση σας πώς σκέφτεστε και τι ζητάτε από αυτήν. Οι αδέσμευτοι θέλετε να βρείτε εκείνο το ταίρι που δε θα σας δημιουργεί ανασφάλεια και θα σας δείχνει το πόσο πολύ θέλει να είστε μαζί. Μέρα γενικότερης ερωτικής ανασυγκρότησης η σημερινή για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αποζητάτε την ηρεμία σας, τη χαλάρωση και την καλοπέρασή σας. Δε θέλετε να σας πιέσει τίποτα και κανείς και θέλετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους ευχάριστους, προκειμένου να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα κάνετε σήμερα μία ανασκόπηση των παρελθοντικών καταστάσεων, των οποίων έχετε ζήσει. Με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν λοιπόν, αναζητάτε εκείνες τις αναμνήσεις που θα σας οδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις για μία ενδεχόμενη επανασύνδεση που έχετε κατά νου.

ΛΕΩΝ

Μπορεί η μέρα σήμερα να είναι κάπως πιο χαλαρή, αλλά εσείς θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά ζητήματα, στα οποία θα πρέπει να βρείτε εκείνες τις λύσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσάς. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι δίπλα σας τη σημερινή μέρα και θα φροντίσουν να σας κάνουν να περάσετε όμορφα μαζί τους. Έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας και να καταπιαστείτε με κοινά ενδιαφέροντα, έτσι ώστε να νιώσετε πως η σχέση σας ανανεώνεται. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την τάση να φλερτάρετε και μέσα από την έντονη κοινωνικοποίησή σας να βρείτε αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή η σημερινή μέρα για εσάς, γιατί θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές και θα νιώσετε πως υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πολύ και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Καλύπτουν οι δικοί σας άνθρωποι τις ανάγκες σας και δε σας χαλούν χατίρι. Αφουγκράζεστε κι εσείς τις δικές τους ανάγκες και κάνετε τα πάντα, προκειμένου να τις καλύψετε. Θα νιώθετε σήμερα ιδιαίτερα ισορροπημένοι και σε αρμονία, γιατί θα δώσετε και θα λάβετε αγάπη. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να φροντίσετε έτσι ώστε το ταίρι σας να περάσει καλά μαζί σας και να μην έχει παράπονο για το χρόνο που αφιερώνετε στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα καλή για εσάς, σχετικά με την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων και πλάνων. Κάθεστε να σκεφτείτε τι σας εκφράζει, τι θα θέλατε να αλλάξετε, πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας και γενικότερα πως θα βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες. Σήμερα επίσης μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, οι οποίοι έχουν παράπονα από εσάς σχετικά με το χρόνο που τους αφιερώνετε. Η διασκέδαση θα αποτελέσει τη σημερινή μέρα προτεραιότητά σας και μέσα από αυτήν θα νιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει τα κέφια σήμερα, γιατί η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και αν το εκμεταλλευτείτε δεόντως αυτό, θα περάσετε πάρα πολύ όμορφες στιγμές. Είστε ευδιάθετοι, ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις, ξέρετε τι να κάνετε και προς τα πού να κινηθείτε, προκειμένου να περάσετε όμορφα. Ίσως μπείτε στη διαδικασία σήμερα να κάνετε μία κουβέντα με τα φιλικά σας πρόσωπα για ένα ταξίδι που θέλετε να προγραμματίσετε και να κάνετε μία έρευνα για τον προορισμό. Και στα αισθηματικά σας η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, είτε είστε σε σχέση είτε αδέσμευτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία τάση να υπερβάλλετε και να βλέπετε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία θα την έχετε σήμερα. Καλό θα είναι να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί μέσα από την υπερβολή μπορεί να προκύψουν τελείως άδικα κάποιες παρεξηγήσεις. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο ενός σύντομου ταξιδιού, το οποίο αν αποφασίσετε να κάνετε, θα σας ανανεώσει πάρα πολύ και θα νιώσετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή είστε απαιτητικοί από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι κι άθελά σας μπορεί να εκφραστείτε λίγο πιο πιεστικά από όσο συνηθίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη “ανανέωση” είναι ικανή σήμερα να περιγράψει τη μέρα σας. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση, νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στόχο. Κι έτσι είναι, δεν είναι μόνο ιδέα σας, είναι η πραγματικότητα. Λάμπετε και ξεχωρίζετε στις συναναστροφές σας και γενικά είστε σε μία πολύ καλή φάση. Όποιος σας επιλέξει σήμερα για παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σας. Στα αισθηματικά σας γίνεστε πιο εξομολογητικοί κι έχετε μια ανάλαφρη διάθεση για φλερτ, παιχνίδι και γενικότερα για νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αναβάλετε αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα για αύριο. Θα έχετε μία τάση να μη θέλετε να ασχοληθείτε με βαρετές δουλειές τη σημερινή μέρα, γιατί η διάθεσή σας θα είναι πιο χαλαρή και ανάλαφρη. Δεν επιθυμείτε να μπείτε σε καλούπια ή να νιώσετε καταπιεσμένοι μέσα στις ίδιες σας τις επιλογές. Η λέξη “ελευθερία” σήμερα θα είναι η αγαπημένη σας. Στα αισθηματικά σας θέλετε να ξεκαθαρίσετε στο ταίρι σας ότι σε γενικές γραμμές δε λειτουργείτε καλά όταν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι σας στερούν την ελευθερία σας. Θέλετε το ταίρι σας να σας δείχνει εμπιστοσύνη και γενικά να σας αφήνει ελευθερία κινήσεων.

ΙΧΘYΕΣ

Η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς, γιατί μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει. Δίνετε βάση στην επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί τους τα νέα σας, αλλά και τους προβληματισμούς σας. Στην αισθηματική σας ζωή θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και να κάνετε με το ταίρι σας κοινές δραστηριότητες. Δείχνετε με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον και την αγάπη σας και μιλάτε περισσότερο με πράξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment