PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα στροφή στον εσωτερικό μας κόσμο.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας σήμερα θα είναι αρκετά περίπλοκη σήμερα, καθώς θα έχετε να διεκπεραιώσετε διάφορες εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στην άκρη το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα επίσης το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι περισσότερο απαιτητικό γιατί θα θελήσει να σας δει και να μοιραστεί μαζί σας στιγμές. Φροντίστε να μείνετε μακριά από κουβέντες που ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα αισθηματικά σας η μέρα για εσάς τους αδέσμευτους κρύβει αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις με ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να σας διεκδικεί και να αποζητά συνεχώς να είναι κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα βγουν στην επιφάνεια προκειμένου να προσπαθήσετε να βρείτε πιο πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους. Ίσως ζητήσετε και τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε τη γνώμη τους προκειμένου να σας δώσουν μία άποψη. Θα φέρετε τις καταστάσεις στα επαγγελματικά σας εκεί που θέλετε και θα πάρετε ικανοποίηση από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι είστε περισσότερο εγκρατείς απέναντι στο ταίρι σας προκειμένου να τεστάρετε αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα είναι σήμερα να μην αφήσετε διάφορες καταστάσεις που θα εξελιχθούν στα επαγγελματικά σας να σας χαλάσουν τη διάθεση ή να σας αναγκάσουν να αντιδράσετε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι συνεργάτες σας και μη δίνετε λαβές για σχόλια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην εμπλακείτε σε διαμάχες που ουσιαστικά δε σας αφορούν. Οι φίλοι σας σήμερα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θα είναι δίπλα σας και θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι είστε ένα βήμα πριν μπλέξετε με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε κάπως απότομοι στη συμπεριφορά σας σήμερα κυρίως στα επαγγελματικά σας γιατί θα δείτε πως οι καταστάσεις δεν προχωράνε όπως εσείς θα θέλατε. Νιώθετε ότι σας επιβάλλουν τη γνώμη τους οι άλλοι και δε νιώθετε πολύ άνετα με αυτό. Θέλετε να έχετε σήμερα εσείς τον πρώτο λόγο σε ότι κάνετε και σε ότι απόφαση πάρετε. Καλό θα είναι να μην έρθετε σε σύγκρουση ή να μην αφήσετε λάθος εντυπώσεις από τον τρόπο που αντιδράτε. Εσείς οι δεσμευμένοι θα έχετε απότομη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας και καλό θα είναι να μη μεταφέρετε στη σχέση σας ενδεχόμενα νεύρα που θα έχετε από άλλους.

ΛΕΩΝ

Η μέρα κρύβει σήμερα αρκετή ένταση κυρίως για θέματα που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας αλλά νιώθετε ότι συναντάτε παντού εμπόδια. Προσπαθήστε εσείς να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και μια καλή οργάνωση προκειμένου τίποτα και κανείς να μη σας βγάλει εκτός. Μπορείτε σήμερα να αναλάβετε κάτι νέο στα επαγγελματικά σας και να κάνετε μία κουβέντα σχετική με αυτό. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας σήμερα και αυτό ενδεχομένως να φέρει μία σύγκρουση με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι προς το παρόν θέλετε να χαρείτε την ελευθερία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το βλέμμα σας σήμερα θα είναι για τα καλά στραμμένο στα επαγγελματικά σας και σε όλα θέλετε να πετύχετε σε αυτόν τον τομέα. Κάνετε κουβέντες με τους συνεργάτες σας, έχετε ανάγκη να πείτε τις ιδέες σας και να νιώσετε πως έχετε συμμάχους στους στόχους που εσείς θέτετε. Κυνηγάτε την επαγγελματική αναγνώριση σήμερα και προσπαθείτε πολύ προκειμένου να την πετύχετε. Είστε σε μία φάση όπου δε θέλετε να μείνει τίποτα και κανένας τομέας στάσιμος στη ζωή σας. Και στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε να πετύχετε να αλλάξετε την κατάσταση που ζείτε και να μπείτε σιγά σιγά στη λογική μιας σχέσης που θα σας εκφράζει.

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα είναι σήμερα να προσέξετε τι λέτε και που το λέτε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να είστε λίγο περισσότερο υπερβολικοί στις εκφράσεις σας. Δεν επιθυμείτε να συμβιβαστείτε σε κανέναν τομέα της ζωής σας και δε θέλετε να σας πιέσει κανείς σήμερα. Θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι στις αποφάσεις που θα πάρετε και γενικά στον τρόπο που θα κινηθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα ερωτικά σας εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρεθείτε με το πρόσωπο που θέλετε και να γίνει μία κουβέντα σχετική με το αν είστε έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο διάφορες καταστάσεις που σας προβληματίζουν και ζητούν λύσεις από εσάς. Θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει και με θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή. Θέλετε να ασχοληθείτε με όλα όσα σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν, δεν επιθυμείτε σήμερα να μείνετε μέσα. Θέλετε να δείτε τους φίλους σας να περάσετε καλά μαζί τους και να πείτε τα νέα σας. Φροντίστε σήμερα να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι γιατί τα παράπονα δε θα αργήσουν να έρθουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε σήμερα να μην έχετε συμπεριφορές στην επαγγελματική σας ζωή τις οποίες στην πορεία της μέρας μπορεί να μετανιώσετε. Εκφράστε τις ιδέες και τις απόψεις σας αλλά παράλληλα φροντίστε να μην είστε απόλυτοι και άκαμπτοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Μπορείτε σήμερα να νιώσετε ότι οι καταστάσεις σας εκνευρίζουν, ενδεχομένως και οι άνθρωποι. Δείξτε ψυχραιμία και μη φέρνετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ο κίνδυνος σήμερα για εσάς τους δεσμευμένους να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας και να υπάρχει διάσταση απόψεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας σήμερα αλλά εσείς θα μπορέσετε να τις φέρετε όλες εις πέρας. Δε σας τρομάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και αποτελούν πρόκληση σήμερα για εσάς. Δε θέλετε να έχει να πει κανείς τίποτα για εσάς για αυτό το λόγο θα φροντίσετε να είστε συνεπείς. Στην αισθηματική σας ζωή σήμερα αποζητάτε μία κατάσταση εσείς οι αδέσμευτοι που θα σας οδηγήσει σε μία σχέση έτσι ακριβώς όπως την φαντάζεστε και την επιθυμείτε. Οι δεσμευμένοι χαλαρώνετε με το ταίρι σας και έρχεστε πιο κοντά προκειμένου να μιλήσετε για όσα απασχολούν τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στα καλύτερά σας σήμερα και νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε σε επαγγελματικό επίπεδο όλα όσα επιθυμείτε. Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και επιθυμείτε να διοχετεύσετε αυτή σας τη δημιουργικότητα προκειμένου να πετύχετε όλους τους στόχους τους οποίους έχετε θέσει. Στην αισθηματική σας ζωή μπορείτε σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι να φλερτάρετε και να μπείτε στο παιχνίδι της κατάκτησης. Ως φαίνεται έχετε έναν στόχο τον οποίο πολύ θα θέλατε να κατακτήσετε. Είστε σε μία φάση που το ενδεχόμενο της συντροφικότητας σάς ενδιαφέρει πολύ.

ΙΧΘYΕΣ

Τα οικογενειακά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα κι εσείς θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Ίσως προκύψουν και κάποιες διαφωνίες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας αλλά καλό θα είναι να κρατήσετε μία ισορροπία και τόνους χαμηλούς στις συζητήσεις σας. Μην αφήσετε τίποτα σήμερα να σας βγάλει εκτός προγράμματος και φροντίστε να είστε συνεπείς απέναντι στους άλλους. Στα αισθηματικά σας στη σχέση σας σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε αρκετά δοτικοί απέναντι στο ταίρι σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment