PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πάθος και ρομαντικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να το ρίξετε σε ψώνια και αγορές διαφόρων ειδών. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση η χαλάρωση και η κοινωνικοποίηση. Θετική απάντηση θα δώσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν , ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναζωογόνηση επαφών και σχέσεων. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα διευρύνετε τις γνωριμίες σας, προσιτή και ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει άνοιγμα που θα σας δώσει ώθηση για την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης σας ιδέας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειες σας, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. Συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βγάλετε οικειότητα, θα συμπαρασταθείτε και θα υποστηρίξετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν οικονομικά ανοίγματα, στις διεκδικήσεις σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα φέρει αρμονία και συνεννόηση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα πρέπει να τα μελετήσετε μεθοδικά και αναλυτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκές οι επικοινωνιακές συνθήκες, οι επαγγελματικές σας δοσοληψίες θα προχωρήσουν με ομαλότητα, δε θα υπάρξει αντίξοο κλίμα. Στις οικονομικές σας συναλλαγές δεν θα υπάρξουν εμπόδια, σταθεροποιούνται τόσο οι συνεργασίες σας όσο και οι απολαβές σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, συνετές θα είναι οι επιλογές σας, δεν θα ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε. Ήρεμη και συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να βρείτε κατανόηση και συνεννόηση. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι δεσμοί με γονείς και αδέλφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι η ισορροπία, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, όσο και στις επαγγελματικές. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας , δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες βασικές σας ανάγκες. Αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει, αποφύγετε τάσεις αδράνειας σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Σήμερα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, θα θελήσετε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε υψηλά και αισιόδοξα επίπεδα. Η προσιτή και ανοιχτόκαρδη στάση σας θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας φιλικές και εργασιακές.

ΛΕΩΝ

Ειρηνικές και αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα βοηθήσετε και θα σας βοηθήσουν. Θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο και ψυχρό ρεαλισμό, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, σε περίπτωση που αφορά χρέος θα καταφέρετε να το εξοφλήσετε. Δεχτικοί θα είστε σε κοινωνικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να λάβετε συμμέτοχη σε νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Θα είστε προσιτοί στα καινούργια πρόσωπα, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, στα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε συγκαταβατική και προστατευτική στάση. Σε τυχόν δυσκολίες η παρέμβαση σας θα είναι ώριμη, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με θετική σκέψη. Η στάση σας θα είναι διπλωματική, η διάθεση σας ειρηνική, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα πάρει θετική έκταση, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε νέα συνεργασία με εποικοδομητική κατάληξη. Σε περίπτωση που σας μπερδεύει η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου το άμεσο ξεκαθάρισμα που θα ζητήσετε θα ξεδιαλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις. Προμηνύεται οικονομικό άνοιγμα που θα σας φέρει ικανοποίηση, θα μπορέσετε να προβείτε σε αγορές που από καιρό έχετε κατά νου.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο, δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια οικονομική και επαγγελματική. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Με αγάπη και ενδιαφέρον θα προσφέρετε την φροντίδα σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως την χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνονται σχέσεις και επαφές επαγγελματικές και κοινωνικές. Ενθουσιασμό και έντονη αισιοδοξία θα νιώσετε, κάποιο πρόσωπο θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Αυτό το άτομο θα δείξει εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, θα μεσολαβήσει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της καριέρα σας. Με τις υποστηρικτικές του ενέργειες θα σας ανοίξει δυνατότητα βελτίωσης, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε έναν συγκεκριμένο σας στόχο. Σήμερα μια προσωπική σας υπόθεση θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα υπάρξει συνάντηση με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Κοινωνική και φιλική θα είναι η διάθεση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειστείτε στο σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές σχετικά με τις δημιουργικές σας ικανότητες. Εσείς που συνεργάζεστε σε ομαδικό κλίμα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε και να εκτιμήσετε τα προσόντα των υπολοίπων. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις για εξόδους, οι συνομιλίες σας με φιλικά πρόσωπα θα καταφέρει να ανεβάσει για τα καλά τη διάθεση σας. Ευχάριστα λόγια θα ακούσετε, στις συζητήσεις σας θα ειπωθούν κουβέντες που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε στήριγμα και συμπαράσταση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με άνεση θα μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, θα εκδηλωθείτε και θα προσεγγίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις, καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα είστε σε θέση να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Στα εργασιακά σας ζητήματα στόχος σας θα είναι η εποικοδομητική συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός, θα είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Θετική απάντηση θα λάβετε σε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνετε. Οι επαφές σας θα εξελιχτούν πολύ καλά, θα προκύψουν συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα που από καιρό θέλετε να διεκπεραιώσετε. Θα είναι λάθος αν απογοητευτείτε, δε θα πρέπει να πέσει το ηθικό σας. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, αποφύγετε ανυπομονησίες και αρνητικές σκέψεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί. Εσείς που θέλετε να ξεδώσετε και έχετε ανάγκη τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να αποφορτιστείτε. Οικεία και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα δείξετε την αγάπη σας και τις φιλικές σας διαθέσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Στη στάση σας θα υπάρξει διάθεση συγκαταβατικότητας και υποχώρησης, σήμερα δε θα θελήσετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν συναδελφικές και εργασιακές σχέσεις. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, θα λείψουν οι υπερβολικοί ενθουσιασμοί καθώς και οι αρνητικές σκέψεις. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας, πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Σήμερα οι συγκύριες θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχτείτε σε οικονομικό επίπεδο. Δείξτε εμπιστοσύνη στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment