PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η ορθή κρίση θα δώσει την λύση.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Σε συνδυασμό με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή ερωτικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε βαθειά εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων προσώπων γεγονός που θα ανεβάσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές,  ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, ετοιμαστείτε για νέα ερωτική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούριους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Αν είστε ερωτικά μόνοι, καταφθάνει πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Η πραγματική σας θέληση να ανακαλύψετε και άλλα μονοπάτια επιμόρφωσης και γνώσης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, αγαπητοί Ταύροι, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες, σε συζητήσεις και επιλογές για το μέλλον της καριέρας σας, που από καιρό επιθυμούσατε να φτάσετε. Εκτιμήστε το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχουν έμπιστοι φίλοι, καλοπροαίρετα άτομα και ένας σύντροφος που σας προσφέρει απόλυτη τρυφερότητα και ζεστασιά, εκμεταλλευτείτε μοναδικά τις τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, οι τεκμηριωμένες απόψεις σας θα λύσουν παρεξηγήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο σας φέρνει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις ερωτικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Για τους ερωτικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις, η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα φέρουν έντονες ερωτικές εξελίξεις. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει νέο επαγγελματικό άνοιγμα στη ζωή σας, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα φέρει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες. Επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, η εξέλιξη της θα είναι κατά πολύ περισσότερο αποδοτική από όσο θα προβλέψετε. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής σταθερότητας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχονται εκπλήξεις, καταφθάνει απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο και η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλοτέρα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, οι  αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δημιουργικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται αλλαγές, θα γίνουν συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας φέρνει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο και την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Ευφράδεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στον ερωτικό σας τομέα, το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτική σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment