PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε μια νέα ενασχόληση.

ΚΡΙΟΣ

Ενισχυμένες θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες, πρακτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, διπλωματικοί θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μεθοδικά τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες, στόχος σας θα είναι η διευθέτηση και η επίλυση προβληματικών ζητημάτων. Στον οικογενειακό στα τομέα, με άμεσο τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, θα είστε σε θέση να δώσετε εξηγήσεις και να διορθώσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγονται οι κύκλοι σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, σήμερα θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την άκρη του νήματος, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Απελευθερώστε το πνεύμα σας, προσχωρήστε με καινούργιες ιδέες, διαφοροποιήστε τη σκέψη σας. Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε προσωπικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, απρόοπτα συμβάντα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή τάσεις αναποφασιστικότητας. Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλλήματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά. Αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει, η στάση σας θα είναι προοδευτική. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα τις αξιοποιήσετε. Στις εργασιακές σας υποχρεώσεις θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, σήμερα ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, καταφθάνει θετικό άνοιγμα στην εργασία σας, ανοίγεται προοπτική μακράς εξέλιξης. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα και εσωτερικά διλλήματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε τους έντονους προβληματισμούς.

ΛΕΩΝ

Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια μερικές φορές δημιουργούν παρεξηγήσεις. Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Εσείς οι κοινωνικοί βγείτε έξω, διασκεδάστε και μιλήστε με τους φίλους σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα όχι όμως με αδιαφορία ή απάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιλήστε ανοιχτά και ελεύθερα, μη προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τις αδυναμίες σας, αποκαλυφτείτε και αποφύγετε το ψέμα. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα σκέψεις και αισθήματα, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας. Φεύγει το εμπόδιο σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ό,τι σας κρατά στάσιμους ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα, σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, οι ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε. Σε περίπτωση που νιώθετε μπερδεμένοι ψάξτε για λύσεις, μη αφήσετε τους διχασμούς να αιωρούνται.

ΖΥΓΟΣ

Δείξτε επαγγελματική ωριμότητα στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, χειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και προνοητικά. Διεκπεραιώστε ανοιχτά ζητήματα, προσπαθήστε να δώσετε οριστικά αποτελέσματα και να κλείσετε συμφωνίες. Σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση καλό θα είναι να αποφύγετε να τρενάρετε ανοιχτές υποθέσεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, προχωρήστε σε ένα βαθύ ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Σε κοινωνικό επίπεδο κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα έχετε τη δυνατότητα να εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και ευχάριστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιόδοξη ίσως και κάπως ανήσυχη θα είναι η διάθεση σας, θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε στάσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε τολμηροί ίσως και απρόβλεπτοι. Περάστε σε προσεγγίσεις είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε προσωπικά, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος στις επιδιώξεις σας. Σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν ανοίγματα και διευκολύνσεις, χρηματική άνοδος καταφθάνει, έρχονται στα χέρια σας χρήματα προερχόμενα από επαγγελματική ή επιχειρηματική κίνηση. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας θα οδηγηθείτε σε πράξεις άμεσες και αιφνιδιαστικές το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό θα βρουν ικανοποίηση οι προσπάθειες σας. Σε ζητήματα που από καιρό αιωρούνται και αδυνατείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις ίσως να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης, θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε πρόβλημα που κρατά από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε στην τύχη τους τα εργασιακά σας θέματα, μεσολαβήστε και κινηθείτε δυναμικά. Συζητήστε για μελλοντικά θέματα, φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και να κλείσουν επίμαχα ζητήματα. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, δείξτε αποφασιστικότατα, μην αφήσετε μπερδεμένες σκέψεις να σας δημιουργήσουν αναστολές και δισταγμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει στη ζωή σας καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο λύνεται ένα αρνητικό σας ζήτημα, τώρα θα προχωρήσετε τη σχέση σας και τις επαφές σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα σας συστήσουν καινούργια πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα απορρίψετε προτάσεις ή ευκαιρίες για συναντήσεις. Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τον πρόχειρο ή επιπόλαιο χειρισμό, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο βάλτε όρια στα λόγια και στις εκφράσεις σας, δεν θα πρέπει να είναι καυστικά τα σχόλια σας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα που υποκινούν εντάσεις και διαφωνίες. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία άτομα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας.

ΙΧΘYΕΣ

Αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν είχαν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης σκεφτείτε την με σοβαρότητα. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση, δε θα απογοητευτείτε. Πρόταση για συνάντηση θα λάβετε, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, φιλικές επαφές θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment