PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μπορούμε να πείσουμε για τις ιδέες μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας εσωτερικά ερωτήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Παίρνετε νέες αποφάσεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν απ την πλευρά σας, και τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε πλέον να ανέχεστε. Σας ικανοποιούν οι συνθήκες και τα δεδομένα; Μήπως πρέπει να διαφοροποιήσετε βάσεις αξίες και προσδοκίες; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από εσάς τους ίδιους, αλλάζετε στάση και τακτική. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα που από καιρό σας προβληματίζει κλείνετε το κεφάλαιο και να περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Διαγράφετε παρελθοντικές αποτυχίες, εστιάζετε σε αυτά που θα έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δικτυώνεστε και κοινωνικοποιήστε, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, αποκτάτε κοινωνικά ενδιαφέροντα. Οι συνομιλίες και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν τάσεις εγωκεντρισμού ή απομόνωσης. Πάρτε την απόφαση να δράσετε με ενθουσιασμό, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, βάλτε στόχο να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ενσωματωθείτε σε σύνολα ατόμων που πιστεύετε ή νιώθετε πως ταιριάζετε είτε ιδεολογικά είτε ως προσωπικότητες. Δεν αποκλείεται με ένα καινούργιο πρόσωπο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για φιλία ή για συνεργασία. Σήμερα τα συμβάντα σε συνδυασμό με την εσωτερική σας διάθεση θα καταφέρουν να σας σταθεροποιήσουν συναισθηματικά, αποκτάτε σταθερές βλέψεις και αξίες. Φανείτε φιλικοί και επικοινωνιακοί, η μέρα σας θα έχει ανοίγματα και θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άνεση και ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, στις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις θα μιλήσετε τεκμηριωμένα, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, εσείς που έχετε εντάσεις και άλυτα προβληματάκια αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις. Θα είστε σε θέση να βγείτε από τον προκατειλημμένο ή συνηθισμένο τρόπο σκέψης και τακτικής, επιχειρήστε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες των επαφών σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να καταλήξετε σε θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή στις οικονομικές σας ενέργειες αφήστε για αργότερα κινήσεις ρίσκου. Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτες, ωστόσο αν δώσετε χρόνο στα γεγονότα θα μπει φως στο τοπίο, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί, κινηθείτε ανέμελα, δραστηριοποιηθείτε και σε θέματα εκτός επαγγελματικής εργασίας. Εσείς που έχετε επιβαρυμένη ψυχολογία ασχοληθείτε με κοινωνικές δραστηριότητες, αποκτήστε συλλογικό ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία το τοπίο δε θα είναι τόσο σκοτεινό όσο θα σας φανεί, στρώνεται έδαφος για εξελίξεις, ενδεχομένως σε λίγο να προκύψει πρόταση που θα σας εκπλήξει, ίσως να μην την περιμένετε. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας, μην αφήσετε να σας ξεφύγουν οι νέες ευκαιρίες. Εκφράστε τις απόψεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε κάποια πρόσωπα, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι ελκυστικός. Οι μοναχικοί κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω με τους φίλους σας, φανείτε δεκτικοί στις καινούργιες παρέες. Εσείς οι τσακωμένοι ή απόμακροι περάστε σε προσεγγίσεις, κάντε το πρώτο βήμα.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη στάση σας, τώρα θα αναρωτηθείτε, θα αναζητήσετε, θα δείτε κάποιες καταστάσεις από άλλη σκοπιά ίσως πιο ευαισθητοποιημένη. Αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά, ελάτε στη θέση του άλλου, αν σκεφτείτε με τρόπο συλλογικό και όχι εγωκεντρικό θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και λύσεις. Σήμερα οι επαφές και οι συναντήσεις σας θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και για ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν στην ομαλότητα των σχέσεων φιλικών επαγγελματικών και προσωπικών. Για εσάς που τσακωθήκατε κάντε την προσπάθεια να φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, όλα θα ξαργηθούν από το κατά ποσό συγκαταβατικοί και ειλικρινείς θα φανείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχτούν από μόνα τους, αποφύγετε τις σκοτεινές εκδοχές, θα μπει φως στα μελανά σημεία. Αν σκεφτείτε θετικά θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά, αλλάξτε τρόπο χειρισμού μόνο έτσι θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Αν πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε απ κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία θα δείτε πως θα τα καταφέρετε, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας. Θα έχετε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε ότι σας καταπιέζει ή σας καθοδηγεί υποσυνείδητα αρκεί να σκεφτείτε συγκρατημένα και όχι αρνητικά ή προκατειλημμένα.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε το βήμα να διεισδύσετε στο βάθος των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι αξίζει να κυνηγήσετε, που πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, και τι είναι αναγκαίο πλέον να αποτρέψετε ή να αποφύγετε. Θα διατυπώσετε με σαφήνεια τις ιδέες και γενικότερα τις απόψεις σας, κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί φοβίες σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία. Σήμερα θα σας δοθεί το άνοιγμα να ανανεωθείτε, εσείς που είστε συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι ερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε τι φταίει και τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις. Στις συζητήσεις σας η στάση σας θα είναι διαλλακτική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις συζητήσεις σας, δεκτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο. Θα εμφανιστείτε ψυχικά γενναιόδωροι, η στάση σας θα είναι δυναμική, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Προστατευτικοί θα είστε με τα μελή της οικογενείας σας, θα επιτύχετε ισορροπία στις επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάπως περίεργη θα είναι η ψυχική σας διάθεση, θα δοθούν τα ερεθίσματα που θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν; Ίσως αυτό να είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και πέρα τους στόχους και τις κινήσεις σας. Θα την φιλοσοφήσετε την κατάσταση, θα αναλύσετε και θα επεκτείνετε τη σκέψη σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις ενέργειες και τις επιλογές σας, θα εντοπίσετε τα λάθη σας, θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να περάσετε σε βαθειά εσωτερικά υπαρξιακά ερωτήματα. Ίσως να αναρωτηθείτε ποιοι είστε, που βαδίζετε, και κατά πόσο ήταν σωστές οι ως τώρα επιλογές σας. Από μόνοι σας θα ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, παίρνετε την τελική απόφαση να προχωρήσετε σε δυναμικές και ουσιαστικές διεκδικήσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα όχι μόνο οικογενειακά αλλά και κοινωνικά. Θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες συλλογικής προσφοράς, θα ανοίξετε συζητήσεις και θα περάσετε σε πράξεις κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα δείξετε κατανόηση, θα είστε εφοδιασμένοι με δυνατή αντίληψη, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, προστατευτική θα είναι η στάση σας με γονείς και παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια αρνητικά ή κουραστικά δεδομένα της καθημερινότητας σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε οικογενειακές σχέσεις. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, καταφθάνει συνάντηση με άμεσα και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζετε την πορεία κάποιων συγκεκριμένων επαφών και συνεργασιών. Κοινωνική θα ένια η στάση σας, συμμετοχή θα λάβετε σε συλλόγους ή ενέργειες αλληλεγγύης. Τα ενδιαφέροντα και οι συναισθηματικές σας αξίες θα έχουν έκταση, θα προσπεράσουν το προσωπικό όφελος και θα φτάσουν στο συλλογικό. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα μιλήσετε, θα επικοινωνήσετε, στις συναντήσεις σας θα προσφέρετε τη βοήθεια σας.

ΙΧΘYΕΣ

Επιθυμία σας θα είναι να ισορροπήσετε ψυχολογικά, να λύσετε τους εσωτερικούς συναισθηματικούς κόμπους που σας δημιουργούν στρες ή και αναστολές. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, να δώσετε τέλος σε φραγμούς, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένο κλίμα στις επαγγελματικές σας επαφές, είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσετε ή να αναβάλετε, μάλλον δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε καταστάσεις που σας πιέζουν, οπότε αυτό που θα θελήσετε είναι να τις αποφύγετε προς το παρόν. Προσπαθήστε να ανανεωθείτε ψυχολογικά, συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν συμπεριφερθείτε με χαλαρή διάθεση θα δείτε πως οι συναντήσεις σας θα είναι ανέμελες και αναζωογονητικές. Δεν θα λείψουν από πλευρά σας πράξεις συμπόνιας και αλληλεγγύης, θα εμφανιστείτε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment