PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανάγκη για ασφάλεια.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη έντονη θα είναι η ανάγκη σας   για ανεξαρτησία και  αυτονομία, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ερμή  θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα διεκδικήσετε. Η ισχυρή σας θέληση να κυριαρχήσετε ναι μεν θα σας κάνει τολμηρούς , θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με έντονη  αποφασιστικότητα, όμως καλό θα είναι να βάλετε όρια και σταθμά. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να εξουσιάσετε τότε ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις σας, η κοινωνικότητα σας δε θα σας αφήσει να απομονωθείτε. Καλέστε φίλους στο σπίτι σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα βγει στην επιφάνεια το αντιδραστικό σας πείσμα. Ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας θεωρίες και απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης κυρίως σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, αφήστε περιθώρια συνεννόησης. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως εξουσιαστικοί προσοχή στις επαφές με συναδελφικά σας άτομα, σε περίπτωση που υπάρξουν διχογνωμίες καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη θα φανείτε δεκτικοί σε μια καινούργια πρόταση. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέο επαγγελματικό άνοιγμα που θα φέρει άνοδο και κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές υποθέσεις. Στόχο θα έχετε να διεκπεραιώσετε παλιά ζητήματα, να δώσετε οριστικά αποτελέσματα, να κλείσετε ανοιχτές συμφωνίες. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις με στόχο να εξηγήσετε και να πείσετε, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα είναι λάθος αν επιχειρήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Δεν θα είναι ευνοϊκό το κλίμα για μεταρρυθμίσεις και εξτριμ αλλαγές, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στα δεδομένα. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα, δείξτε σύνεση και προνοητικότητα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα είστε αδιάφοροι στις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστες συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη δυναμικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δεν πρόκειται να κλειστείτε στον εαυτό σας ούτε θα αφήσετε να υπερισχύσουν στη σκέψη σας οι απαισιόδοξες εκδοχές. Θα διακατέχεστε έντονα από την ανάγκη να δώσετε τέλος σε απογοητευτικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε ηττοπαθή συμπεριφορά.  Στόχο θα έχετε να βάλετε στην καθημερινότητα σας  το καινούργιο και το διαφορετικό, γι’ αυτό και δε θα φανείτε αντικοινωνικοί ή αρνητικοί  μπροστά στα καινούργια ενδεχόμενα που θα προκύψουν. Αλλαγές θα φέρετε στις επαγγελματικές και εργασιακές σας συνθήκες , παράλληλα θα φανείτε δεκτικοί σε πρόταση για μια νέα συνεργασία ή θέση. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να προσπεράσετε εμπόδια και τυχόν δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, αδιαλλαξία, εκρηκτική στάση, και έντονη παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Επίμονο θα είναι το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Θα καταφέρετε να επιβληθείτε σε κάποια πρόσωπα, θα περάσουν τελικά οι δικές σας απόψεις, ωστόσο προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής δεν πρέπει να ανοίξετε καινούργια πεδία μάχης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη σε επαφή θα ‘ρθείτε με φιλικό ή οικογενειακό σας πρόσωπο που υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ σας. Ήρεμα και ξεκάθαρα θα είναι να λόγια σας, θα καταφέρετε να συμφιλιωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, θα έχετε την τάση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς, προσιτούς και  συνεργάσιμους. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη και σωστή, αν προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν θα πέσουν έξω, σήμερα θα είστε οι καθοδηγητές και όχι οι καθοδηγούμενοι. Θα προσελκύσετε πρόσωπο που θα σας ανοίξει ένα καινούργιο επαγγελματικό ενδεχόμενο, θα είναι σωστή η επιλογή σας να δώσετε θετική απάντηση. Σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, οι ικανότητες και οι γνώσεις σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.  Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να σας ταράξουν κάποιες απρόοπτες αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε την οπτική σας γωνία, τώρα θα αναζητήσετε την πρωτοτυπία, θα θελήσετε να ακολουθήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ένα ξαφνικό και πολύ θετικό γεγονός  θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωή σας, ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Συμπονετική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας,  προστατευτικά θα συμπεριφερθείτε στα οικογενειακά και κοντινά σας άτομα, θα προσφέρετε την υποστήριξη και τη βοήθεια σας.  Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σε διαφόρων ειδών συζητήσεις θα εμπλακείτε,  οι απόψεις σας θα κερδίσουν τις συμπάθειες. Σήμερα καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, θα διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, ίσως να αναστατώσουν τον ψυχικό σας κόσμο οι αποκαλύψεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις για τις οποίες είχατε πλήρη άγνοια. Σήμερα θα εναντιωθείτε στα καταπιεστηκά δεδομένα, ίσως να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε πράξεις αποδέσμευσης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη, παίρνετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή ψυχολογικό στρες. Αναλυτική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που κατέχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, τερματίζουν οι ψυχικοί περιορισμοί που σας δημιουργούσαν αναστολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη θα σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ένα ελπιδοφόρο άνοιγμα θα γίνει η αφορμή για να περάσετε σε άμεση δράση με συγκροτημένες πράξεις διεκδίκησης. Μια τολμηρή σας κίνηση θα βρει άμεση ανταπόκριση θα εμφανιστεί οικονομικό άνοιγμα μελλοντικών προδιαγραφών. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε προτάσεις, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον φιλικό, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα στάσιμα δεδομένα, θα δώσετε ώθηση σε ανιαρές καταστάσεις. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, οι εξελίξεις θα είναι αισιόδοξες, αποκτά καινούργιο νόημα η καθημερινότητα σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, προσοχή στα μυστικά και στις κρυφές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή ανταγωνιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε πράξεις επίμονης διεκδίκησης. Σήμερα δεν θα είστε ανεκτικοί με πρόσωπα διαφορετικών απόψεων, στις συζητήσεις σας θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια περιοριστικά για σας όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, η ανάγκη σας για χαλαρότητα θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σας. Στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, κάθετη θα είναι η στάση σας, με στόμφο και πάθος θα μιλήσετε και θα πράξετε . Στις επαγγελματικές ή οικονομικές σας διαπραγματεύσεις σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα διαφοροποιήσει τις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν συναισθηματικές αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε συμπόνια και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας με δυναμισμό και διαίσθηση, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε αρνητικά ζητήματα. Θετική εξέλιξη θα δοθεί σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να εξηγήσετε και να ερμηνεύσετε με τον σωστό τρόπο. Ειλικρινή στάση θα κρατήσετε σε συζήτηση σας με οικογενειακό σας πρόσωπο, σήμερα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, θα περάσετε σε δηλώσεις. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βγείτε έξω με φίλους, όπου χρειαστεί να συμπαρασταθείτε θα το κάνετε με τρόπο θερμό, θα προσφέρετε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment