PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 9 Ιουλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κλείνουν παλιά κεφάλαια.

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τα εσωτερικά θέλω και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες αγαπητοί Κριοί, κάντε το σήμερα με την Πανσέληνο στο πρακτικό αλλά και παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερου, αναδείξτε την καλή σας διάθεση και την ουσιαστική βούληση, για να κατακτήσετε τα ερωτικά σας όνειρα, έχοντας παρακαταθήκη τις ικανότητες και τις αρετές σας. Συνθέστε το πάζλ της χαράς και της ευτυχίας, χτίστε με τον ερωτικό σύντροφο τα θεμέλια της σταθερότητας, χωρίς εγωκεντρισμό και αλαζονεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενεργοποιήστε τους μηχανισμούς εκείνους που θα σας οδηγήσουν σε ξεκάθαρες και ουσιαστικές αποφάσεις στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα φίλοι Ταύροι σήμερα, αλλά κυρίως μεριμνήστε με ηρεμία και γαλήνη για τις ερωτικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, συνεργαστείτε με τον δεσμό σας για τις κοινές σας διακοπές, ισορροπείστε τις επιλογές και τα θέλω σας κάτω από το πρίσμα της κατανόησης και της συντροφικότητας που λείπει από την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνήστε και ελάτε σε απόσταση αναπνοής με το φυσικό σας περιβάλλον σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, πλησιάστε τα προσφιλή σας άτομα με σεβασμό και εκτίμηση, ζήστε στιγμές δημιουργικότητας και γονιμότητας με τους στενούς σας φίλους και τον άνθρωπο που αγαπάτε, διώξτε την ανταγωνιστική και νευρική διάθεση που σας προκαλούν οι υποχρεώσεις σας και αφεθείτε στον έρωτα, στην αγάπη, στην σχέση σας, πράγμα που εμπνέει το ταίρι σας, για να οριστικοποιήσει σημαντικές, συναισθηματικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος φίλοι Καρκίνοι, πιθανόν να είναι ο προάγγελος ευχάριστων και χαρούμενων γεγονότων στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να οικοδομήσετε τις προσπάθειες και τους κόπους σας πάνω σε δοκιμασμένες βάσεις, σε μακροχρόνιες φιλίες, στην αληθινή σας αγάπη για τον άνθρωπο που συντροφεύει τα βήματά σας. Δείξτε απλόχερα το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στο άλλο σας μισό, ολοκληρώστε μια τρυφερή κουβέντα που οδηγεί σε σοβαρές εξελίξεις στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ίσως σήμερα έχετε διάθεση που ανεβοκατεβαίνει, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στην συναισθηματική σας ζωή και στον εσωτερικό σας κόσμο αγαπητοί Λέοντες, πράγμα που είναι σχεδόν σίγουρο πως οφείλεται στην Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Μην αποζητάτε τις ακραίες λύσεις και τις εξοντωτικές συζητήσεις με το ταίρι σας, χαρείτε με ανεμελιά και ζωντάνια όλες τις μικρολεπτομέρειες της ζωής που μπορεί να σας ταξιδέψουν νοερά και πραγματικά στον μέλλον, η τύχη είναι με τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από όποια οπτική γωνία και να παρατηρήσετε τα πράγματα σήμερα, θα νιώσετε φίλοι Παρθένοι πως θέλετε να βρίσκεστε σε ένα άκρως αρμονικό και ισορροπημένο περιβάλλον, θα διαπιστώσετε ότι θα σας μαγνητίσει η καλή αισθητική είτε αφορά στην προσωπική σας εμφάνιση, είτε έχει να κάνει με την γαλήνη και την ηρεμία στην ερωτική σας σχέση. Επιδιώξτε να είναι τα πάντα στην εντέλεια, αποκτήστε τον σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του δεσμού σας, ταυτιστείτε απόλυτα με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Φιλοσοφήστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, διαλογιστείτε και εξερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά οι πνευματικές σας ανησυχίες αλλά και οι σαρκικές σας επιθυμίες με το ταίρι που αγαπάτε. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε ύστερα από μια κοπιαστική περίοδο στο πλάι του δεσμού σας, απολαμβάνοντας απίστευτες, τρυφερές, δοτικές στιγμές. Οι αδέσμευτοι ρισκάρετε στην αγάπη με το φλερτ μιας νεοεμφανιζόμενης γνωριμίας που ξεμυαλίζει τις αισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον και η προσοχή σας αποσπάται κυρίως από την αγωνία και το άγχος να αγγίξετε όσο πιο σίγουρα και σταθερά γίνεται τις συναισθηματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις φίλοι Σκορπιοί, κερδίζοντας με την γλυκύτητα και τις ευαισθησίες σας ακόμα και τον πιο δύσκολο φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο. Η απόλυτη συντροφική ταύτιση με τον άνθρωπο που αγαπάτε παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σας σήμερα, προσκαλέσετε τον δεσμό σας σε μια ζεστή, τρυφερή κουβέντα, ίσως αποσπάσετε μια σοβαρή πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τελειοποιείστε και ολοκληρώστε αγαπητοί Τοξότες, όλες τις εκκρεμότητες που χρήζουν την φροντίδα και το ενδιαφέρον σας, που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας, τους φίλους και το αγαπημένο σας ταίρι, αλλά κυρίως εκείνες που είναι απόλυτα δεμένες με το αύριο της ερωτικής σας σχέσης. Ίσως δεν είναι η ευνοϊκότερη μέρα για να κάνετε μια νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι, είναι όμως πολύ θετική, για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα με αυτό που ζητάει η καρδιά σας στην αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος συμβαίνει σήμερα στο ζώδιό σας φίλοι Αιγόκεροι και μεταμορφώνει τον εσωτερικό σας κόσμο, φέρνοντας συγκινήσεις, εκρήξεις και ίσως κάποιες συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το περιβάλλον που κινείστε. Αν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάποια ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στην συναισθηματική σας ζωή, σήμερα είναι η καλύτερη μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες, που έχουν σαν στόχο να ανακουφίσουν οριστικά την σχέση σας με το άλλο σας μισό, από παρεξηγήσεις και ανούσιες κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητήστε σήμερα φίλοι Υδροχόοι όλες εκείνες τις πηγές αισιοδοξίας που θα σας φέρουν ηρεμία και ισορροπία στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, δεδομένου ότι μπορεί να επηρεάζεστε από κάποια αναποφασιστικότητα για τα μελλοντικά ερωτικά σας όνειρα και αρκετές αμφιβολίες για τις αντιθέσεις με τον σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε μια δίκαιη και γαλήνια επίλυση των διαφορών με το ταίρι σας, ώστε με διπλωματία και επικοινωνιακά τρυκ να κερδίσετε επάξια το στοίχημα με την αγάπη.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα σας διέπει αρκετή επιδεξιότητα και οργανωτικότητα αγαπητοί Ιχθύες, είτε αυτές οι ικανότητες αφορούν τα σχέδια που κάνετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την ερωτική σας ζωή και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Κατακτήστε οι αδέσμευτοι την προσοχή μιας νέας γνωριμίας, οπλιστείτε με πληθωρική και τρυφερή διάθεση απέναντι στο φλερτ του αντίθετου φύλου, διώξτε μόνιμα τα εμπόδια από την σχέση σας οι ζευγαρωμένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment