PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 22 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα καλή ημέρα για να διαπραγματευτείς.

ΚΡΙΟΣ

Θα απολαύσετε νέες, αξέχαστες εμπειρίες από σήμερα. Ο έρωτας σας χτυπήσει η πόρτα, θα σας στοχεύσει με το βέλος του με μια νέα ερωτική περιπέτεια. Θα του αντισταθείτε; Οι δεσμευμένοι διασκεδάστε με το/τη σύντροφό σας, περνώντας στιγμές πάθους και ηδονής. Από την άλλη, θα πρέπει να δείξετε επιφυλακτικότητα σε κάποια λόγια που θα ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Χαρίστε του στιγμές ερώτα και πάθους και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Ακουστέ τη καρδιά και όχι το μυαλό σας, γιατί η καρδιά βλέπει καλύτερα τα ερωτικά πράγματα. Κάντε πράγματα που αγαπάτε και θέλει η ψυχή σας. Τα άστρα επιφυλάσσουν ό,τι καλύτερο για τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα φέρετε τα πάνω κάτω για να αλλάξετε τη καθημερινή σας ρουτίνα, που σας έχει κουράσει. Το παρελθόν σας φαίνεται πως θα αρχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη περίοδο. Ξεχάστε ό,τι σας στεναχωρεί και δείτε τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα. Εκμεταλλευτείτε την!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε να μην περάσετε όλη σας την ημέρα με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ανοιχτό παράθυρο, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες και οι επιδιώξεις σας με το μαγικό ραβδί της καλής νεράιδας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας για να αισθανθείτε σιγουριά και σταθερότητα γύρω σας, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας για τη ζωή, για να μην είστε ευάλωτοι σε κάθε πρόκληση ή παγίδα.

ΛΕΩΝ

Η αγάπη, ο έρωτας και το παθός δε ξεφεύγουν ποτέ από την καθημερινότητά σας. Τα θετικά συναισθήματά σας θα φέρουν κοντά σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Η διαίσθησή σας, σας βοηθάει ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας. Τώρα θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα εισπράξετε πολλά κομπλιμέντα. Αφήστε τα προβλήματα και τους ανθρώπους που σας κάνουν κακό στην άκρη. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φιλίες σας, σας κρατούν απασχολημένους το τελευταίο διάστημα και θα αναρωτηθείτε αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ή όχι. Ωστόσο, πάντα θέλουμε να έχουμε κάποιον δίπλα μας. Είτε στα δύσκολα, είτε στα εύκολα. Γι’ αυτό, αδράξτε τη μέρα και σκεφτείτε σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Το ηθικό σας θα είναι ανεβασμένο, όπως και η ψυχολογική σας κατάσταση. Οι κόποι και οι αγώνες που κάνατε μέχρι τώρα, δε θα πάνε χαμένοι. Πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχία και στον έρωτα. Νέες περιπέτειες θα σας κάνουν πρωταγωνιστές στην αγάπη, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας, πάθη και πολλά-πολλά ερωτικά παιχνίδια σας περιμένουν απόψε. Ο έντονος αισθησιασμός και ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις και όχι μόνο. Αν οι ερωτικές σας σχέσεις συναντούσαν προβλήματα αυτήν την περίοδο, θα μπορέσετε να τις βελτιώσετε και να γίνουν καλύτερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή είναι μία ημέρα συναισθηματικών ανακατατάξεων. Οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανό να σας εκνευρίσουν σήμερα και να σας κουράσουν. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες, που θα κάνουν τη ζωή σας ευτυχισμένη και ευκολότερη. Αδράξτε τη μέρα για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον της ζωής σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε. Βγείτε έξω, φλερτάρετε και βρείτε το άλλο σας μισό. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, το παθός και η σεξουαλικότητα θα σας ανεβάσουν σε άλλο ερωτικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα, μπορεί να έρθουν στη ζωή σας καινούργιοι έρωτες και να σας αναστατώσουν τη ζωή σας. Σπαστέ τα δεσμά και τα πρέπει σας και ζήστε τη ζωή έντονα. Περάστε ξέγνοιαστες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε και κάντε δραστηριότητες που αρέσουν και στους δυο. Πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν και θα σας ζητήσουν κάποια χάρη.

ΙΧΘYΕΣ

Τη σημερινή μέρα, θα είστε χαρούμενοι και θα κάνετε πράγματα που συνήθως δεν είναι στο χαρακτήρα σας. Σταματήστε να λέτε ψέματα στους δικούς σας ανθρώπους για το συμφέρον σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες μπορεί να μη πάνε καλά αυτή τη περίοδο. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και κάντε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment