PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 18 Ιουνίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ιδιαίτερα κοινωνικοί.

ΚΡΙΟΣ

Μοιραστείτε σήμερα τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και όσους έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας φίλοι Κριοί, επωφεληθείτε από το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αλλά και από την Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να αναπτύξετε με τρυφερότητα και σοβαρότητα τις θέσεις σας για το μέλλον του δεσμού σας στο άλλο σας μισό, ενώ οι αδέσμευτοι γνωρίζετε τον γνήσιο και άδολο έρωτα στην μορφή μιας υπέροχης, καινούριας, τρυφερής γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο σήμερα αγαπητοί Ταύροι να ικανοποιήσετε όλες τις προσωπικές και συναισθηματικές σας προσδοκίες, εξ’ αιτίας κάποιων αιφνίδιων και ανατρεπτικών γεγονότων που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας. Μην πτοείστε από τις δυσκολίες και τις τρικλοποδιές, ακόμα και εάν δεν είναι του γούστου σας οι εκπλήξεις και τα μπερδέματα, κάντε τα στραβά μάτια για χάρη του ερωτικού σας συντρόφου, μην δείχνετε ότι ενοχλείστε με τις μικρολεπτομέρειες και τα στιγμιαία λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανάγκη να εκτονωθείτε προσωπικά και συναισθηματικά σήμερα φίλοι Δίδυμοι, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε με πολλές δόσεις υπερβολής και προβολής προς τα αγαπημένα σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανούσιες προστριβές και κάποιες αιφνιδιαστικές κόντρες με τους οικείους σας. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, ίσως επιφέρει αρνητική διάθεση και συναισθήματα για τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν, κρατήστε χαμηλούς και ισορροπημένους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια όχι και τόσο ευδιάθετη Κυριακή σας περιμένει φίλοι Καρκίνοι, που ο εκνευρισμός και ο θυμός είναι τα συναισθήματα που θα κυριαρχήσουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, για αυτό κάντε μια ειλικρινή προσπάθεια σήμερα για να ηρεμήσουν τα πράγματα, συζητώντας σε χαμηλούς τόνους τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν στην σχέση σας, σιωπήσετε μπροστά σε ένα σημαντικό θέμα που ταλαιπωρεί το οικογενειακό ή το στενό, φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα αγαπητοί Λέοντες, για να βρεθείτε κοντά στη φύση, για να απολαύσετε υπέροχες διαδρομές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να γευτείτε την ομορφιά του ήλιου και της θάλασσας. Ξεχάστε τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, μην υψώνετε τους τόνους, παρά μόνο ενισχύστε την αξιοσύνη και την περηφάνια σας, αφεθείτε στην αγκαλιά του δεσμού σας, περνώντας αμέτρητες, τρυφερές στιγμές, πλημμυρίζοντας τη σχέση σας με στοργή και φροντίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή/Κρόνου, δεν αποκλείεται φίλοι Παρθένοι να φέρει μερική αναστάτωση σήμερα στις προσωπικές σας συνήθειες, σε ένα προγραμματισμένο και δρομολογημένο ταξίδι, να αναβληθεί αιφνιδιαστικά ένα σημαντικό σας ραντεβού με φιλικό ή ερωτικό πρόσωπο. Μην το βάζετε κάτω και μην υποκύπτετε στα νεύρα και τον θυμό σας, απομακρυνθείτε από τις τετριμμένες καταστάσεις που αμαυρώνουν την σχέση με το ταίρι σας, ικανοποιήστε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες στην αγκαλιά του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Περιορίστε σήμερα την εγωιστική και αλαζονική στάση απέναντι στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και σας τυλίγουν με την φροντίδα και την στοργή τους αγαπητοί Ζυγοί, μην γίνεστε εριστικοί και έκρυθμοι με την παραμικρή ατέλεια, μην δίνετε τόση σημασία στις λεπτομέρειες και χάνετε τις αισθησιακές και τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός σας είναι η καλύτερη παρέα σας, για να μπορέσετε να κερδίσετε οι αδέσμευτοι τον θαυμασμό μιας υπέροχης, νέας γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ότι κι αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε αυτήν την Κυριακή φίλοι Σκορπιοί, να είσαστε βέβαιοι πως οι φίλοι και τα προσφιλή σας άτομα θα ακολουθήσουν τους γρήγορους και ταχείς ρυθμούς σας, την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας. Γίνετε οι οδηγοί μιας ευχάριστης συντροφιάς, κρατήστε την ενεργητικότητα και την πληθωρικότητά σας σε υψηλό επίπεδο, κεντρίστε την προσοχή ενός υπέροχου φλερτ οι αδέσμευτοι, νιώστε οι ζευγαρωμένοι την σιγουριά, την σταθερότητα και την ικανοποίηση στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε στην άκρη, την πλήξη, την ανία και την νωχελικότητα αγαπητοί Τοξότες, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σας παροτρύνει να ξεχυθείτε σε μέρη όμορφα, γεμάτα ζωντάνια και κέφι με την αγαπημένη σας παρέα και το ταίρι που έχετε επενδύσει ερωτικά. Μην σας ενοχλεί αν για κάποιο ασήμαντο λόγο ανατραπεί το πρόγραμμά σας, είσαστε σε θέση σήμερα να φτιάξετε δεκάδες προορισμούς με τις σκέψεις, την φαντασία και τις εμπειρίες σας, επιλέξτε αυτό που σας ευχαριστεί και γεμίζει τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε λίγο περισσότερο την παρορμητικότητα και την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα σας σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, ώστε να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη Κυριακή με τα προσφιλή σας άτομα, τους αγαπημένους σας φίλους και το ερωτικό σας ταίρι. Μην επιτρέπετε να μπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας στόχους και τα θέλω της καρδιάς σας καταστάσεις και γεγονότα που δεν εξουσιάζετε, ξεχάστε τις ίντριγκες και τις ζήλειες στον δεσμό σας, αναθερμάνετε την μουντή ατμόσφαιρα με πάθος και τρυφερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας γίνεται ακόμα πιο δραστήριο και ευφυές σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, η φαντασία σας και τα σχέδια που κάνετε για το άμεσο προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, κάποια σημαντική πρόταση για έξοδο ή για ένα κοντινό ταξίδι, θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει χαρούμενες και ευχάριστες νότες τρυφερότητας και δοτικότητας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα πράγματα μέχρι το τέλος της ημέρας παίρνουν υπέροχη και συναρπαστική τροπή και για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘYΕΣ

Μην μπαίνετε σε ασήμαντες διενέξεις με άτομα του συγγενικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος σήμερα φίλοι Ιχθύες, δώστε απλόχερα αυτό που σας ζητούν και κλείστε εκκρεμότητες με το παρελθόν που επηρεάζουν με αρνητικό πρόσημο το συναισθηματικό σας μέλλον. Μην αποξενώνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, μην απομακρύνετε τον ερωτικό σας σύντροφο για πράξεις και γεγονότα που δεν έχει καμία ευθύνη, δεχτείτε τους λάθους χειρισμούς σας και ανακουφίστε την σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment