PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 17 Ιουνίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα πρέπει να ακούς αυτά που λένε οι άλλοι.

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σας θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένο στόχο, οι αοριστίες θα μπερδέψουν τις καταστάσεις. Συνειδητά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως απελευθερωμένες, ενδεχομένως κάποιες ενέργειες σας να ξεφύγουν από τον καθιερωμένο τρόπο χειρισμού σας. Στις δύσκολες καταστάσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελιχτείτε, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι προσκολλημένη ή άκαμπτη. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τους οικονομικούς όρους μακροχρόνιας διάρκειας. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις απότομες εξάρσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ισορροπήστε τις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, χειριστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα ζητήματα που δημιουργούν αντιθέσεις και διαφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Σε προσωπικά σας θέματα ίσως να μην λείψουν οι προβληματισμοί, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις υποθέσεις που χρειάζονται συζητήσεις και λύσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσουν ή θα σας ζητήσουν. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας, αφήστε ανοίγματα συνεννόησης. Σας δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε αντιδραστικοί και ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις μελλοντικές συνέπειες των ενεργειών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθαρίστε προθέσεις και βλέψεις, βάλτε στόχους και προχωρήστε σε μεθοδικές πράξεις. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, δείξτε προσοχή στο που ακριβώς θα εστιάσετε. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε ουσιαστικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, δώστε τις εξηγήσεις που χρειάζονται. Οι συνομιλίες σας θα εξελιχτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα μιλήσετε και τον σκοπό που θα έχετε. Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεδιαλύνετε και να διορθώσετε. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση στις υπάρχουσες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να αποβάλετε τον αρνητισμό στις αντιδράσεις σας, διατηρήστε ευδιάθετη τη στάση σας, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας κινηθείτε με αυθορμητισμό. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει θετικά συναισθηματικά, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Δεν θα υπάρξουν δισταγμοί στο να αλλάξετε τις κατευθύνσεις σας, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσουν σε άμεσες αποφάσεις και ενέργειες. Σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα δείξτε κατανόηση και ευαισθησία, επικεντρωθείτε στην αξία των σχέσεων και των δεσμών, ψάξτε να βρείτε το ουσιαστικό νόημα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι εστιάστε σε δραστηριότητες και κοινωνικές επαφές που σας ευχαριστούν και που τονώνουν την ενέργεια σας.

ΛΕΩΝ

Καλό θα είναι να μην φανείτε ισχυρογνώμονες και προσκολλημένοι στις απόψεις και στα στερεοτυπικά σας πρότυπα, αφήστε περιθώριο για χαλαρούς διαλόγους χωρίς εντάσεις. Ίσως να θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στην προσωπική σας σχέση, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων. Στο κλείσιμο της μέρας θα προκύψει ενδιαφέρουσα συνάντηση, αισιόδοξα λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέξτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη θέληση να κατευθύνετε τα γεγονότα τόσο στον οικογενειακό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ανησυχία θα υπάρξει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας , ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας, βγείτε από την αδράνεια, αποφασίστε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΖΥΓΟΣ

Στα προσωπικά και καθημερινά σας ζητήματα το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, σας συμβουλεύω να μην φανείτε αδιάλλακτοι. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος και την εσωτερική σας ένταση. Σε εγρήγορση θα βρίσκεται η σκέψη σας, θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και σωστή αντίληψη, ωστόσο σοφό θα είναι να μην προσκολληθείτε με εμμονή στις εκδοχές και στις εικασίες σας. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη. Δυναμική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, κρατήστε σε ισορροπημένο επίπεδο την παρορμητικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Αν νιώθετε πως έχει χαθεί η εσωτερική ισορροπία προσπαθήστε θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Ενισχύστε τις αντιστάσεις σας, οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι επηρεασμένες από συμπλέγματα ή από αρνητικές αναμνήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αναζητήστε επαφές χαλάρωσης. Στο χέρι σας θα είναι να υπάρξουν φιλικές συναναστροφές, μην απορρίψετε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε θέση να αντιληφτείτε τα προτερήματα σας, ωστόσο προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και τις αδυναμίες σας με σκοπό να προστατευτείτε απ αυτές. Προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, όμως κινηθείτε με μέτρο, περιορίστε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις εξάρσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος, έρχονται ευχάριστες και ελπιδοφόρες προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τις απόψεις ή τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη σε θέματα διαφωνιών. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας να τις ολοκληρώσετε και να μην τις αφήσετε στην μέση. Εσείς που διεκδικείτε ή που θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικά παρορμητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοεκτίμηση των προσόντων σας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτητικές σας διαθέσεις, αν πιέσετε ή αν διεκδικήσετε με επιμονή και κτητικότητα θα υπάρξει κίνδυνος να προκληθούν αντιπαλότητες. Στις συζητήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα αν θέλετε να υπάρξει συμφέρουσα κατάληξη καλό θα είναι να μη φοβηθείτε τους διπλωματικούς συμβιβασμούς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης ίσως αυτό να προκύψει σταδιακά γι αυτό θα χρειαστεί μεθοδική υπομονή. Σε θέματα οικονομικά ζυγίστε τις καταστάσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι μελετημένες. Για εσάς τους μπερδεμένους που χάσατε τον στόχο σας ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σας, προσπαθήστε να βγείτε από την αδράνεια.

ΙΧΘYΕΣ

Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας. Ναι μεν θα υπάρχει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε την ιδέα που έχετε για τις ικανότητες σας και εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε θα μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε προσωπικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας δε θα πρέπει να κινηθείτε ανυπόμονα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας σε συμβουλεύω οι ενέργειες σας να μην είναι απερίσκεπτες ή βιαστικές. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα ωστόσο το καθετί θα πρέπει να γίνει με μέτρο και σύνεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment