PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα καινούριες ιδέες με τη μορφή εκλάμψεων.

ΚΡΙΟΣ

Όσο η Σελήνη θα συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντος, δηλαδή μέχρι το μεσημέρι, σε ωθεί να θέλεις να συναναστρέφεσαι με αυτούς που μπορούν να σε χαροποιούν και να κάνετε πράγματα μαζί. Όμως από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη θα έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου, θα αρχίσουν να εμφανίζονται μία – μία οι καθημερινές υποχρεώσεις της ρουτίνας σου που πρέπει να τις διαπεραιώνεις σε μόνιμη βάση για να αποφύγεις να συσσωρεύονται, και να σου είναι πιο δύσκολο να απαλλαγείς από αυτές. Μπορεί να βαρυγκωμήσεις στην αρχή από την υποχρέωση να ασχοληθείς με το άχαρο αυτό έργο, όμως θα έχεις την ηθική ικανοποίηση από την αναγνώριση όλων για τις ικανότητες και την αντοχή σου, αρκεί ότι κάνεις να γίνει προσεκτικά ώστε να μην γίνουν λάθη και χάσεις τον έπαινο.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο η Σελήνη παραμένει στο Ζώδιο του Λέοντος, δηλαδή μέχρι και το μεσημέρι, συμμερίζεσαι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δικοί σου άνθρωποι και που τα θεωρείς δικά σου επίσης, αλλά κράτησε και κάποιες επιφυλάξεις, ως προς τον χρόνο,  σχετικά με την λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με σημαντικά θέματα. Η αιτία που επιβάλλεται να τις αναβάλλεις, είναι και πάλι η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα, γιατί η επίδραση της σε κάνει να χάνεις την μεθοδικότητα σου και να βρίσκεσαι έξω από τα νερά σου, με αποτέλεσμα να οξύνονται οι ευαισθησίες σου και να εκδηλώνεις την δυσαρέσκεια σου με την έκφραση παράπονων και γκρίνιας ακόμη και για ασήμαντα πράγματα. Από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη θα περάσει πλέον στο Ζώδιο της Παρθένου, επί τέλους χαλαρώνεις και αφιερώνεις και κάποιο χρόνο και στον εαυτό σου, φτιάχνοντας την διάθεση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το επικοινωνιακό ταλέντο σου, δίνεται η ευκαιρία και να επιδείξεις αλλά και να αξιοποιήσεις την σημερινή ημέρα, ενόσω η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντος. Εκμεταλλεύσου την, με το να κάνεις επαφές, να βρεθείς και να κάνεις παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους, με συγγενείς και γνωστούς και να δείξεις πόσο καλές δημόσιες σχέσεις μπορείς να κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη θα έχει πια περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου, το σκηνικό αλλάζει και η προσοχή και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα ζητήματα που έχουν συνάφεια με τους οικείους σου και γενικά το σπίτι σου αποκλειστικά, παύοντας να ασχολείσαι με τους άλλους. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά τον χειρισμό των συζητήσεων με τους οικείους σου γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουν την κατάληξη που εσύ επιθυμείς, να παρεκτραπούν και να εξελιχτούν σε διαφωνίες και διαμάχες αν δεν γίνει εποικοδομητικός διάλογος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο Ζώδιο του Λέοντος, έχεις τις δυνατότητες να πλασάρεις με σωστό τρόπο και προς τις κατάλληλες κατευθύνσεις τα ταλέντα σου, με σκοπό να συνάψεις μια επωφελή οικονομική συμφωνία, προκειμένου να εξασφαλιστείς σ’ αυτό τον τομέα. Από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη θα έχει πλέον περάσει στην Παρθένο, θα σου δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείς από τις εντάσεις και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις μέσα σε παρέες με αγαπημένους σου ανθρώπους που μπορεί να είναι οι πολύ στενοί σου φίλοι και οι πλησιέστεροι οικείοι σου που θα ανταποκριθούν στην επιθυμία σου με προθυμία και διάθεση για κάθε είδους συμπαράσταση αν την χρειαστείς. Αν σου γίνει κάποια πρόταση για έξοδο, μην σπεύσεις να την αρνηθείς, γιατί οι προοπτικές να περάσεις καλά είναι με το μέρος σου.

ΛΕΩΝ

Μια τελευταία πινελιά από την Σελήνη που θα παραμείνει στο Ζώδιο σου μέχρι το μεσημέρι, είναι η υπόδειξη που σου κάνει να επιδιώξεις να επεξεργαστείς και να εκπληρώσεις τις βαθύτερες και πραγματικές επιθυμίες σου. Μετά το μεσημέρι, οπότε η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου, το βάρος του ενδιαφέροντος σου πέφτει στα οικονομικά σου και οι διαπιστώσεις που κάνεις είναι ότι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση και ότι χρειάζονται επειγόντως σωστή διαχείριση και τόνωση, πράγμα που σου δημιουργεί ανασφάλεια και άγχος. Η πρώτη και άμεση ανάγκη είναι, να τα τακτοποιήσεις έτσι ώστε, να προχωρήσεις άμεσα στην διευθέτηση κάθε είδους εκκρεμότητας, στο να επανεξετάσεις τις συμφωνίες και τα τυχόν συμβόλαια που έχεις, να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις στις υποχρεώσεις γενικά, τι έχεις στην τράπεζα και στο πορτοφόλι σου, τι χρωστάς, τι σου χρωστάνε, ώστε να έχεις σαφή γνώση τι ακριβώς συμβαίνει στην τσέπη σου. Καλού κακού, άνοιξε και ένα βιβλιάριο ταμιευτήριου ή αγόρασε έναν κουμπαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο εξακολουθεί η Σελήνη να παραμένει στο Ζώδιο του Λέοντος, που δεν θα είναι για πολύ, μέχρι το μεσημέρι, φέρνει στο προσκήνιο πράγματα και γεγονότα που σε αναστατώνουν γιατί νιώθεις ανασφαλής. Ευτυχώς για σένα, αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει πολύ, κουράγιο, είπαμε, μόνο μέχρι το μεσημέρι. Από τότε και μετά που η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο σου, και η ψυχική σου κατάσταση αλλάζει, και το ηθικό σου αναπτερώνεται, και τα κέφια σου επιστρέφουν, και η αυτοπεποίθηση σου επίσης. Η αίσθηση της παντοδυναμίας που νιώθεις τώρα, μετά από τις ανασφάλειες και τα άγχη που ένιωσες, σε κάνουν να νομίζεις ότι μπορείς να κατορθώσεις τα πάντα, χωρίς καμία βοήθεια. Μέγα Λάθος! Ίσως να μην είναι μακριά η στιγμή που θα μετανιώσεις για αυτήν την σκέψη. Τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι όπως είπε γύρω στα 1600 ο Άγγλος John Donne “κάνεις άνθρωπος δε είναι νησί” , κάποτε θα χρειαστείς και συ την βοήθεια άλλων, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι και το μεσημέρι που θα εξακολουθεί η Σελήνη να βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντος, θα σου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσεις να δραστηριοποιείσαι στους ίδιους χώρους και με τις ίδιες ομαδικές δραστηριότητες μέσα από δομές όπως σωματεία, σύλλογοι, ΜΚΟ και εθελοντισμός, που τις ευνοεί και είναι στο φόρτε τους. Από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου, θα σου καταλαγιάσει τους ρυθμούς που μέχρι τότε διατηρούσες ψηλά, όπως ακριβώς έρχεται η γαλήνη μετά την καταιγίδα, κάνοντας σε να αποσυρθείς και να κλειστείς στο καβούκι σου από την εσωστρέφεια που σε καταλαμβάνει. Μια άλλη παρενέργεια είναι ότι στην όλη δύσκολη ψυχική διάθεση που έχεις, προστίθεται και η πλήρης έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άλλους ανθρώπους στους όποιους προσπαθείς με καχυποψία να ανακαλύψεις συμφεροντολογικά η ύποπτα κίνητρα, έστω και αν σου έχουν αποδείξει ότι είναι αξιόπιστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα που αντιμετώπιζες και χθες και πριν ακόμη, σχετικά με την αβέβαια και ρευστή κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά σου και σε γεμίζει ανησυχία και αβεβαιότητα, θα το υποστείς για λίγες ώρες ακόμη, μέχρι το μεσημέρι συγκεκριμένα, όσο δηλαδή η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντος. Από το μεσημέρι και μετά,  όταν η Σελήνη πια περάσει στην Παρθένο, θα σε στρέψει να αναζητήσεις τους φίλους σου, τις παρέες σου. Θέλεις να τους συναντήσεις και πάλι, να τους συναναστραφείς, να ενασχοληθείς με τα προσωπικά σου που για τόσο διάστημα δεν σε άφηναν οι επαγγελματικές προβληματικές καταστάσεις και ανησυχίες δεν σε άφηναν να απολαύσεις. Επωφελήσου από την ευκαιρία να απομακρυνθείς από τις ανησυχίες και τις στενοχώριες και κάνε την απόδραση σου από τα επαγγελματικά δεσμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παραμονή της Σελήνης το τελευταίο διάστημα στο Ζώδιο του Λέοντος, που μέχρι τώρα σου προσέφερε την δυνατότητα μα και την διάθεση να επιλέξεις μέσα από τα ενδιαφέροντα σου, αυτά που θα εμπλουτίσουν το γνωσιακό σου πεδίο, να τα αναλύσεις, να αντλήσεις πληροφορίες γι’ αυτά και απ’ αυτά, πρόκειται να διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι. Τότε η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου και θα αλλάξει το σκηνικό σου, αφού τα όσα αφορούν τα επαγγελματικά σου θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο, δημιουργώντας μια πραγματικά ελπιδοφόρο κατάσταση με καλές προοπτικές. Η παρουσία σου στον επαγγελματικό σου χώρο είναι πολύ έντονη και αξιοπρόσεκτη όπως και η απόδοση σου, την όποια οι ανώτεροι σου και όσοι μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη, αξιολογώντας σε την καταγράφουν θετικά. Όσο έχεις τα βλέμματα επάνω σου, πρόβαλλε τον εαυτό σου διατυπώνοντας τις ιδέες σου και αφήνοντας να δουν τις ικανότητες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πιθανότητες να πεις ότι η μέρα ξεκίνησε ωραία δεν θα έλεγες ότι είναι πολλές. Σε τυραννούν από πολύ νωρίς κάποιες μνήμες δυσάρεστες, τραυματικές, δυσβάστακτες που σου τις φέρνει η παρουσία της Σελήνης από το Ζώδιο του Λέοντος. Ευτυχώς όμως όχι για πολύ ακόμα, μέχρι το μεσημέρι. Από τότε και μετά, η Σελήνη θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου που ανήκει στην ίδια ομάδα με το δικό σου, θα σου αναπτερώσει το ηθικό, θα σου ξαναφέρει την καλή σου διάθεση και την επιθυμία για διασκέδαση. Επιδίωξε να το ρίξεις έξω με καλούς και αγαπημένους φίλους, με ανθρώπους που ταιριάζουν τα χνότα σας, που είναι χωρίς επιφυλάξεις και κρατήματα απέναντι σου και σε κάνουν να νιώθεις απολυτή ελευθερία μαζί τους. Μια τέτοια ατμόσφαιρα θα σε χαλαρώσει, θα εκδηλώσεις την ευχαρίστηση που νιώθεις ανάμεσα τους έμπρακτα με εξωστρέφεια και θα φτιάξεις το κέφι όλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι και όσο η Σελήνη θα διανύει τις τελευταίες της ώρες στο Ζώδιο του Λέοντος, συνεχίζεται το σίριαλ του προηγούμενου διαστήματος που αφορά την ύπαρξη και την παρουσία κάποιων σχετικών με σένα, που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά και των όσων αυτοί απαιτούν. Ευτυχώς αυτά σε λίγο τελειώνουν. Από το μεσημέρι και μετά, όταν πια η Σελήνη θα έχει περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου, θα σε κάνει να γίνεις εσωστρεφής, να κλειστείς στον εαυτό σου, να μην εκδηλώνεσαι και να τα κρατάς όλα μέσα σου, καλά και κακά. Αυτά μπορούν να γίνουν πρόξενοι φθοράς και της σωματικής αλλά και της ψυχικής σου υγείας και να νιώθεις δυστυχία. Στα πιο πεζά θέματα τώρα, αν έχεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις με το Δημόσιο, φόρους, δόσεις κλπ, τακτοποίησε τις γιατί δεν παίζουμε μ’ αυτά, κάνεις δεν βγήκε κερδισμένος.

ΙΧΘYΕΣ

Τα καθημερινά και τετριμμένα της ρουτίνας σου σε απασχολούν, σε δεσμεύουν με τις διαδικασίες τους, καταναλώνουν το χρόνο σου και τις σωματικές σου δυνάμεις που εσύ θα ήθελες να τις διαθέσεις αλλού, με τα πράγματα και τα χόμπι που σε χαροποιούν και σε κάνουν να απολαμβάνεις την ζωή. Όμως αυτά σου τα φορτώνει η Σελήνη από το Ζώδιο του Λέοντος και άλλα ακόμη, επιβάλλοντας σου να διεκπεραιώσεις όσο είναι καιρός και προλαβαίνεις, τις πιο επείγουσες και σοβαρές υποχρεώσεις σου. Από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη θα έχει πια βρεθεί στο Ζώδιο της Παρθένου, θα δώσεις κυριολεκτικά παράσταση, τα ρέστα σου σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, όπου η ειλικρινής και πρόθυμη συνεργασία σου μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει και οι εντυπώσεις που θα προκαλέσεις θα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Προσοχή όμως, η αυτοθυσία σου για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, μήπως αδικεί εσένα που θα σου μείνει μόνο η κούραση;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment