PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Ο εργασιακός σου τομέας είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί την σημερινή ημέρα, καθώς, η Σελήνη έχει περάσει ήδη από χθες το μεσημέρι στο Ζώδιο της Παρθένου, και σου επιβάλλει να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα της εργασίας σου αλλά και της καθημερινότητας. Το ότι τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια αφορούν δυο διαφορετικούς τομείς σου, είναι μια πρόκληση, που από το πώς θα την αντιμετωπίσεις, αλλά κυρίως και πως θα την διεκπεραιώσεις θα φανούν και οι ικανότητες σου και το πόση εργατικότητα και συνεπεία επιδεικνύεις. Η Σελήνη όμως βρίσκεται και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, σου προκαλεί την τάση να αναζητήσεις κάποια καινούργια δουλειά που να σου ταιριάζει απόλυτα, γιατί θεωρείς ότι η δική σου δεν είναι το ίδιο καλή με άλλες. Σε έχει πιάσει το σύνδρομο να νομίζεις ότι το γρασίδι στον κήπο του γείτονα είναι πιο πράσινο από του δικού σου. Όλες οι δουλείες έχουν τα τρωτά τους, γι’ αυτό μην βιαστείς να προχωρήσεις, καθώς ο Ποσειδώνας δεν εγγυάται ότι οι λύσεις που θα προτιμήσεις θα είναι  σωστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Από χθες το μεσημέρι οπότε η Σελήνη πέρασε στο φιλικό για σένα Ζώδιο της Παρθένου, η διάθεση σου βελτιώνεται θεαματικά, η ενεργητικότητα σου επίσης, το ηθικό σου είναι υψηλό και η αισιοδοξία σου αυξάνει την δημιουργικότητα σου, επιτρέποντας σου να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τα αγαπημένα σου χόμπι, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η ερωτική σου διάθεση. Τα μηνύματα που σου δίνει η εσωτερική σου φωνή, το ταίρι σου και οι στενοί σου φίλοι, έχουν την αποδοχή σου και εισακούγονται με προθυμία και καλοπιστία. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, και σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και τους περιορισμούς που σου επιβάλλει, να βγεις από τα καλούπια σου. Το έχεις ανάγκη και κάλο θα είναι να το πραγματοποιήσεις, όμως πάντοτε με την αίσθηση του μέτρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα του οίκου σου ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και με την κυριολεκτική έννοια αλλά και με την μεταφορική. Θέματα που αφορούν το οίκημα αυτό καθεαυτό, αλλά και τους οικείους σου θα σε απασχολήσουν και θα είναι τόσο επιτακτική η ανάγκη γι’ αυτό, που δεν θα ασχοληθείς με τίποτε άλλο παρά μόνο με το σπίτι σου και όλα τα παραέξω παραμένουν εκεί. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, που δείχνει ότι υπάρχει μια ασάφεια, μια ομιχλώδης κατάσταση και στις σχέσεις και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, με συνέπεια να μην είναι καθόλου ξεκάθαρα τα πράγματα. Επομένως, όσο είναι εκεί και ο Ποσειδώνας να επηρεάζει καταστάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μην προχωρήσεις στη λήψη αποφάσεων γιατί πιθανόν να είναι λανθασμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη παρούσα στο Ζώδιο της Παρθένου, τονίζεται ο τομέας των επαφών σου με τους συγγενείς σου, δίνεται η ευκαιρία να τους συναντήσεις και να πάρεις πολλές και διάφορες πληροφορίες από αυτούς, σχετικά με τους ίδιους ή και άλλους κοινούς συγγενείς. Όμως, αυτός ο καταιγισμός την πληροφοριών που θα σου μεταδοθεί , ενδεχομένως να περιέχει και κάποιες αντιφατικές οι οποίες σου επιφέρουν, όπως είναι φυσικό, και κάποια σύγχυση σχετικά με την ακρίβεια τους. Η αιτία της είναι η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, που σε παραπλανά και σε παρασύρει σε λανθασμένες εντυπώσεις. Για να το αποφύγεις, θα είναι πολύ ασφαλέστερο, να στηριχθείς κατ’ αποκλειστικότητα και μόνο στην δική σου  αντίληψη, ώστε να οδηγηθείς σε ασφαλέστερες απόψεις για την πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη που βρίσκεται πλέον στο Ζώδιο της Παρθένου, επιδρά σε σένα κατά τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε περιβάλλει ένα κλίμα αβεβαιότητας για τα οικονομικά σου και αισθάνεσαι ανασφαλής γι’ αυτά. Η Σελήνη όμως σχηματίζει επί πλέον και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο Ζώδιο των Ιχθύων, και δεν συμβάλλει καθόλου στο να βρεις μια κάποια λύση γι’ αυτά, αλλά ούτε και μπορείς να τα αγνοήσεις και να τα αφήσεις στην τύχη τους, μήπως και λυθούν από μόνα τους με την πρόνοια και την βοήθεια του Σύμπαντος. Είναι καλύτερο να τηρήσεις μια στάση αναμονής, για όταν οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες, και να μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, σπεύδοντας να κάνεις συμφωνίες που θα νομίσεις ότι θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση, επειδή μπορεί να πέσεις θύμα της παρανόησης και της παραπλάνησης που μπορεί να σου φέρει η παρουσία του Ποσειδώνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει ήδη περάσει στο Ζώδιο σου, και αυτό που σου συμβαίνει είναι το να τονίζονται τα θέματα που σχετίζονται με κάθε είδους σχέσεις σου, σε όλη την γκάμα τους, σε προσωπικό επίπεδο με τους άλλους ανθρώπους, και σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν αυτές. Με αυτήν την ευκαιρία, προχωρείς σε μια ανασκόπηση του τι σημαίνει για σένα κάθε μια από αυτές, τι της έχεις δώσει και τι σου έχει προσφέρει αυτή, κανείς την αξιολόγηση  τους και καταλήγεις στον χαρακτηρισμό τους. Επειδή η Σελήνη σχηματίζει και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, τίποτε δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε ότι τα κριτήρια που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι αντικειμενικά αλλά βεβαίως, ούτε και ότι η αξιολόγηση στην όποια θα καταλήξεις θα είναι η σωστή. Αυτοσυγκράτηση πρέπει να επιδείξεις, ώστε σε κάποια άλλη στιγμή να προχωρήσεις αυτές σου τις ενέργειες και κυρίως, να μην εκφραστείς τώρα υπό την επιρροή της παρουσίας του Ποσειδώνος για τις σχέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Με το πέρασμα πλέον τη Σελήνης στο Ζώδιο της Παρθένου, ο νους σου περιστρέφεται γύρω από αυτά που δεν έχεις αποκτήσει, αυτά που δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις, αυτά που σε φοβίζουν. Στην όχι ευχάριστη αυτήν Αστρολογική συγκυρία, έρχεται να προστεθεί και η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, που εντείνει την ανησυχία σου, παραμορφώνει και θολώνει το τοπίο με αποτέλεσμα να μην έχεις σαφή αντίληψη της πραγματικότητας, συγχέοντας την με την παραπλανητική εικόνα που σου δημιουργούν οι φοβίες σου. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ψυχολογική κατάσταση που σου δημιουργούν όλες αυτές οι συνθήκες, η σύνεσης, σου επιβάλλει να αναβάλλεις κάθε προσπάθεια σου να διευθετήσεις αυτές από τις υποχρεώσεις σου που απαιτούν όλη σου την προσοχή και δεξιότητα, γιατί δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να είναι επιτυχημένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη που έχει περάσει πλέον στο Ζώδιο της Παρθένου, υπογραμμίζεται ο τομέας σου σχετικά με τους ανθρώπους που αποτελούν τον φιλικό, αλλά και τον κύκλο των συναδέλφων και συνεργατών σου. Θέλεις να ακούσεις τις απόψεις τους για ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, να ακούσεις και ποια θέματα ενδιαφέρουν αυτούς και τις απόψεις τους γι’ αυτά, καθώς και να πληροφορηθείς και διάφορα νέα που θα σου πουν. Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο Ζώδιο των Ιχθύων, σε κάνει να βγάλεις τις ευαισθησίες σου και τα αισθήματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης που κρύβεις μέσα σου, με αποτέλεσμα, να αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες και κινήματα εθελοντισμού. Αυτά μπορεί να είναι από δομές ανακούφισης των αναξιοπαθούντων συνάνθρωπων μέχρι και ζωοφιλικές οργανώσεις. Εσύ μπορεί να διέπεσαι από φιλάνθρωπα αισθήματα, μην επενδύεις όμως στα φιλικά αισθήματα κάποιων προς το πρόσωπο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο της Παρθένου από χθες το απόγευμα, εσύ ενδιαφέρεσαι για την επιτυχημένη προβολή του προφίλ σου. Κυνηγάς την κοινωνική σου άνοδο, και πιστεύεις ότι αυτή θα έλθει μέσα από την επαγγελματική σου αναγνώριση, οπότε δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε όσα σχετίζονται με αυτήν, και από την αγωνιά σου προσδοκώντας να συμβεί αυτό, σου προκαλείται άγχος. Από την άλλη πλευρά, επειδή η Σελήνη σχηματίζει μιαν όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανόν να μπορέσεις να περάσεις προς τα έξω την βελτιωμένη εικόνα που επιδιώκεις και όχι την πραγματική, ο Ποσειδώνας βλέπεις…  Όμως δεν θα παραπλανηθούν μόνο οι άλλοι από την παρουσία του, πολύ πιθανόν και συ, αν σου προταθεί κάποια συμφωνία στα επαγγελματικά σου, να μην είναι τόσο ιδανική όσο φαίνεται, οπότε σκάλισε την και λίγο πριν συμφωνήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη που έχει από χθες μπει στο Ζώδιο της Παρθένου, και φωτίζει τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με τον περίγυρο σου και τους ανθρώπους που τον αποτελούν, αλλά δεν σου δίνεται η ευκαιρία να έρχεσαι και τόσο συχνά όσο θα ήθελες σε επαφή μαζί τους. Επιδιώκεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, και όταν το κατορθώνεις, ανταλλάσσεις απόψεις μαζί τους, πράγμα που σε ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, γιατί αυτό σε οδηγεί στο να αποκομίσεις από την συζήτηση μαζί τους ωφέλιμα συμπεράσματα. Η Σελήνη όμως, σχηματίζει και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται στο Ζώδιο των Ιχθύων, και από την πληθώρα των πληροφοριών που θα συλλέξεις, θα επισημάνεις τις αντιφάσεις που αυτές περιέχουν και αυτό θα σου εγείρει εύλογες αμφιβολίες για τα κατά πόσον κάποιες από αυτές είναι ακριβείς και έγκυρες. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλεις να φιλτράρεις τα όσα σου διοχετεύονται και να κρατήσεις μόνο όσα η λογική σου αποδέχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια μάλλον στενόχωρη κατάσταση με τις σκέψεις που σε έχουν καταλάβει να σε κάνουν να είσαι σε κάποια όχι και τόσο αξιοζήλευτη διάθεση. Ενώ η Σελήνη, έχει πλέον από χθες το απόγευμα, περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει παράλληλα και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες, πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν μπορείς πια να αναλώνεσαι μόνο σε μεγαλοστομίες. Η καλύτερη αντιμετώπιση που μπορείς να προτιμήσεις είναι να προχωρήσεις στην λήψη ριζικής αποτελεσματικότητας αποφάσεων, που θα σου λύσουν όποια προβλήματα έχεις. Σ’ αυτήν την αποφασιστικής σημασίας λήψη αποφάσεων, να επιδιώξεις την εξαίρεση των όσων έχουν σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα. Είναι προτιμότερο να αναβάλεις, για κάποια άλλη ευνοϊκή περίσταση να ασχοληθείς με αυτά, επειδή αν προχωρήσεις, κινδυνεύεις να ζημιωθείς, επειδή η παρουσία του Ποσειδώνος δεν θα σε αφήσει να έχεις την σωστή εικόνα.

ΙΧΘYΕΣ

Ο συνδυασμός της Σελήνης που ήδη από χθες βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου, σε οδηγεί σε μια κατάσταση που οι ευαισθησίες και το συναίσθημα έχουν τον πρώτο λόγο στις οποιασδήποτε μορφής και είδους σχέσεις σου. Η ημέρα αυτή δηλαδή, φορτίζει ακόμη με περισσότερο συναίσθημα από όσο συνηθίζεις να ενδύεις τις σχέσεις σου, που έτσι κι’ αλλιώς είναι αρκετό. Αυτό ισχύει βεβαίως, όπως καταλαβαίνεις, ιδιαιτέρως για τις δύο μεγαλύτερες και κυριότερες κατηγορίες σχέσεων, τις διαπροσωπικές και τις επαγγελματικές. Όμως, (εδώ έρχεται το όμως), η Σελήνη σχηματίζει και μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο δικό σου Ζώδιο, και που παραπέμπει σε εξαπατήσεις, παραπλανήσεις, παρερμηνείες εκούσιες και ακούσιες που απαιτούν όλη την προσοχή σου. Έχεις όλους τους λόγους και τις δικαιολογίες για να αποφύγεις την σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών, υπογραφή συμβολαίων κλπ, για κάποια άλλη στιγμή, με καλύτερες αστρολογικές συγκυρίες, όταν δεν θα υπάρχει η απειλή της εξαπάτησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment