PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 15 Απριλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ψυχική δύναμη και ορμητικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μάλλον θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες του κατεστημένου σας, ουσιαστική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από τα γκριζωπά χρώματα και να τονωθείτε φέρνοντας αλλαγές. Συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, ανοιχτόμυαλη η σκέψη σας, δε θα απορρίψετε τις προτάσεις και τα ενδεχόμενα. Με αποφασιστικότητα θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από υποθέσεις που διαιωνίζονται. Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά σας, έρχονται χρήματα, ίσως να προβείτε σε αγορές ή να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας οφειλές. Θα υπάρξει έντονη ανάγκη για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η κοινωνική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα. Αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η προσέγγιση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να δοθεί η αφορμή που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε άποψη για ένα συγκεκριμένο επίμαχο θέμα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αναπροσαρμόζετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, θα κάνετε πέρα τις συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις. Έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κινήσεις επαγγελματικής επέκτασης, θα αναζητήσετε συνεργασίες που να μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση. Οι συνομιλίες σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, η μεταξύ σας σχέση θα έχει προσοδοφόρα κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα απορρίψετε προτάσεις ή ευκαιρίες για συναντήσεις. Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν υπό βεβιασμένες συνθήκες ή υπό την επήρεια έντονου άγχους. Τώρα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο καθημερινό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, οι συναντήσεις σας θα είναι ήρεμες και αναζωογονητικές, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις. Σήμερα θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας αλλά και με την σωματική σας κατάσταση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φανείτε δεχτικοί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα για συνάντηση που από καιρό την επιθυμείτε ίσως και έμμεσα την επιδιώκατε. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, οι κουβέντες που θα γίνουν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Συνομιλίες και επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να συσχετιστείτε ή συνεργαστείτε. Αποφορτιστείτε από το άγχος, αποκτήστε χαλαρή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας καθώς και οι εσωτερικές σας ανάγκες θα σας οδηγήσουν σε νέες και απελευθερωμένες αναζητήσεις. Προκειμένου να τερματίσετε την εσωτερική πίεση που ενδεχομένως να νιώθετε θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Ελευθερία κινήσεων θα αναζητήσετε, θα σας δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα απορρίψετε, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές. Επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα, θετικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις. Στις συζητήσεις θα μιλήστε με ειλικρίνεια, κλείνουν τα συναισθηματικά κενά των προηγούμενων ημερών.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανανέωση σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ωθήσουν στο να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε το αποτέλεσμα ή την πορεία που πήραν κάποιες ενέργειες επαφές ή συγκεκριμένες σχέσεις. Με λίγα λόγια θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση. Τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε προσωπικά οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις καινούργιες σας αποφάσεις και απόψεις. Στον οικογενειακό σας τομέα θα ‘ρθείτε κοντά με τα συγγενικά σας άτομα, περνάτε σε στάδιο ομαλότητας, αλληλοϋποστήριξης και αρμονικής συνύπαρξης. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε εξόδους διασκέδασης, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για φιλικές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αυθορμητισμός και η κοινωνικότητα σας θα σας κάνουν πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για συναναστροφές και επαφές με διαφόρων ειδών άτομα γνώριμα ή καινούργια. Σαφήνεια και ευστροφία θα έχει η σκέψη σας, ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια σας, θα είστε ειλικρινείς, όπου χρειαστεί θα κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας και τα επιχειρήματα που θα προβάλετε θα τακτοποιήσουν ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος. Θα είστε σε θέση να κρατήσετε ισορροπημένη τη στάση σας και σταθερές στις απόψεις σας, σε θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό δε θα φανείτε ως πνεύμα αντιλογίας, θα αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη άποψη. Σε περίπτωση που θέλετε να εξακριβώσετε ή να διαπιστώσετε σωστή θα είναι η αντίληψη σας, βασιστείτε στα αποδεδειγμένα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και αποτελεσματικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τα πρόσωπα που θα συζητήσετε. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές, δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, με τη θετική σας στάση και τη συγκαταβατική σας διάθεση θα καταφέρετε να δώσετε βάθος και έκταση στις συνομιλίες σας. Εσείς οι απογοητευμένοι ή κοινωνικά αποτραβημένοι θα λάβετε τηλεφωνήματα, θα γίνουν προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, δε θα κρατήστε τη στάση σας κλειστή, ανανεώνεται η διάθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευδιαθεσία που θα νιώθετε θα σας κάνει κοινωνικούς και εξωστρεφείς, θα καταφέρετε να διώξετε από τη σκέψη σας ή τη μνήμη σας τα αρνητικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία, οι ενέργειες σας θα έχουν μέθοδο και όχι σπασμωδικότητα. Στα οικογενειακά σας με χαλαρότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τις σχέσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα στοχεύσετε στην ήρεμη επικοινωνία. Ισορροπούν τεταμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να δώσετε λύση και να ηρεμήσετε το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως να είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα από μόνοι σας θα τηλεφωνήσετε και θα προτείνετε, η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας ωθήσει σε άμεσες προτάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδρανήσετε, ωστόσο θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι μεθοδικές και όχι παρατραβηγμένες ή υποκινούμενες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, όμως προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικός ή απαιτητικός, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας. Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment