PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 29 Μαΐου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναισθήματα θυμού.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα διατηρήστε τα κεκτημένα σας φίλοι Κριοί και προσέξτε κινήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες και επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Στην δουλειά σας ευνοούνται τα σταθερά και σίγουρα ανοίγματα, μείνετε στα σημαντικά και τα σπουδαία και μην επιδιώκετε αιφνιδιαστικές αλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Στα ερωτικά σας το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην σχέση σας είναι ιδιαίτερα τρυφερό και ζεστό, βελτιώστε τις αντιθέσεις και τις διαφωνίες, φλογίστε το πάθος στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην κάνετε σπασμωδικές και άτσαλες κινήσεις σήμερα αγαπητοί Ταύροι στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας επαφές, ισορροπείστε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες με τον ανθρώπων που σας περιβάλλουν, ζυγίστε τις σημαντικές σας αποφάσεις και τις σοβαρές σας επιλογές. Οι ζευγαρωμένοι ζείτε την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σας, οι αδέσμευτοι διασκεδάστε με μια νέα γνωριμία, φλερτάρετε τρυφερά με ένα καινούριο, ένθερμο ειδύλλιο, χαρείτε την μαγεία του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες σημαντικές ανατροπές στην δουλειά σας ή στις κοινωνικές σας επαφές σήμερα φίλοι Δίδυμοι είναι πολύ πιθανόν να σας αναστατώσουν και να σας βάλουν σε περίεργες σκέψεις. Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και μην δίνετε περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε καταστάσεις και γεγονότα που βάλουν τις ευαισθησίες σας, η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόσκαιρες εντάσεις και διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφο, κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η ημέρα των ξαφνικών γεγονότων αγαπητοί Καρκίνοι, για αυτό το λόγο, να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που ζυγώνουν στην επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα προκειμένου να εκπληρώσετε τους στόχους και τα άμεσα σχέδιά σας. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα ή ένα παράπονο από τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά, οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε τα οφέλη μιας καινούριας γνωριμίας που εξελίσσεται σε τρυφερή σχέση.

ΛΕΩΝ

Ένα δίλλημα, μια αμφιβολία, κάποια σημαντικά ερωτηματικά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορούν να σας αναγκάσουν φίλοι Λέοντες να βγείτε λίγο έξω από τα νερά σας, να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, δίχως επιπολαιότητα και παρορμητισμό. Η Σελήνη στο ζώδιό σας διορθώνει σήμερα μια πρόσκαιρη κρίση που περνάει ο δεσμό σας, αν μιλήσετε με ειλικρινή και έντιμα συναισθήματα στο ταίρι σας, αν πάρετε αποφάσεις που αφορούν το ερωτικό μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που έχετε κουραστεί με την αναμονή κάποιων σημαντικών επαγγελματικών σας στόχων αγαπητοί Παρθένοι, τα προβλήματα και τα εμπόδια δίνουν σήμερα την σκυτάλη στην προσωπική δικαίωση και την συναισθηματική σας καταξίωση. Οι δεσμευμένοι έχετε αρκετή ένταση με το άλλο σας μισό, ενώ κάποια παράπονα μπορεί να σπάσουν το ήδη τεντωμένο σχοινί, για αυτό προσέξτε τα λόγια και τις πράξεις σας, οι αδέσμευτοι ίσως ταρακουνηθείτε ερωτικά από πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι λίγο πιεστική στον επαγγελματικό σας χώρο φίλοι Ζυγοί, πιθανόν τα γεγονότα και οι καταστάσεις που σας περιβάλλουν να κουράσουν και να εκνευρίσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, για αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τα πρόσωπα που κινούνται γύρω σας και έχουν πονηρό και δόλιο σκοπό, που επιδιώκουν να επηρεάσουν την συναισθηματική σας ευτυχία. Οι αδέσμευτοι βγαίνετε λίγο απογοητευμένοι από μια γνωριμία που κάνατε το τελευταίο διάστημα και δεν καλύπτει τα θέλω της καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους περισσότερους αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε την διάθεση να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να κάνετε σημαντικές δημόσιες σχέσεις ανανεώνοντας συμφέρουσες συμφωνίες. Οι ζευγαρωμένοι θα βρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση με το ταίρι σας, χαλαρώνοντας και αποκαθιστώντας την ηρεμία και την γαλήνη στον δεσμό σας, ενώ οι αδέσμευτοι ανανεώνετε το καρνέ σας μέσα από ένα φλερτ, μια υπέροχη γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια καλή μέρα για να ρυθμίσετε φίλοι Τοξότες πρακτικά και οικονομικά θέματα της καθημερινότητας, να αμβλύνετε τις επαγγελματικές σας διαφορές με συναδέλφους και ανωτέρους, προσέχοντας πάντα να μην έρθετε σε αντιμέτωπη θέση με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Καλό θα είναι όσοι είσαστε σε σοβαρή σχέση να αποτραβηχτείτε από τις μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι σας, να μην πάρετε ανούσιες και ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες που ίσως αποβούν μοιραίες στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καινούριες, αλλά πολύ ευχάριστες ευθύνες αναλαμβάνετε από σήμερα στην δουλειά σας αγαπητοί Αιγόκεροι, που ίσως επιβαρύνουν τον ήδη κουρασμένο ψυχισμό σας, για αυτό καλό θα είναι να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες στην επαγγελματική και συναισθηματική σας ζωή. Κάντε υπομονή μέχρι το μεσημέρι όπου τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν, ο δεσμός σας ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς, η κούραση και το άγχος δίνουν την θέση τους στην χαρά και την ερωτική ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία τάση αδράνειας και βαρεμάρας είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Υδροχόοι να επηρεάσει σήμερα αρνητικά την διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις στην τακτοποίηση των θεμάτων και στην διεκπεραίωση των υποθέσεων που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι κάντε μια ξεκάθαρη και καθοριστική συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ οι ελεύθεροι ενδώστε με τρυφερότητα στο ζεστό φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας, χωρίς να παραδοθείτε άνευ όρων από την πρώτη στιγμή.

ΙΧΘYΕΣ

Μια δύσκολη αλλά παράλληλα λυτρωτική μέρα ανατέλλει φίλοι Ιχθύες, όπου όλες οι επαγγελματικές εκκρεμότητες θα ζητούν την λύση τους και τα προσφιλή σας άτομα θα απαιτούν την προσοχή σας, γι’ αυτό χρειάζεται απαραίτητα να είσαστε συγκεντρωμένοι στις σκέψεις και τις πράξεις σας, να μην δείξετε αδιαφορία και επιπολαιότητα στις σημαντικές σας επιδιώξεις. Διαφυλάξτε το καλό του δεσμού σας από τρίτες παρεμβάσεις και προκλήσεις, μην μπλέκεστε σε παράλληλες, επικίνδυνες, ερωτικές καταστάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment