PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξωστρέφεια και κοινωνικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και προσπαθείς με τον τρόπο σου να επιβάλλεις στο περιβάλλον και στους συνεργάτες σου τις προσωπικές σου ανάγκες. Θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου και με αυτά που εσύ θέλεις. Η δυναμικότητα αλλά και ο εγωισμός είναι έντονος, γι΄αυτό καλό θα είναι να κρατήσεις μέτρο σε όλα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δίνει την ενεργητικότητα να προσπαθήσεις να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, καθώς δείχνεις να μην μπορεί να σε πτοήσει τίποτα. Μπορείς να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να τα δεις να πραγματοποιούνται. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει ευεξία και γλυκύτητα, κάτι που διαχέεται στο φιλικό σου περιβάλλον και είναι για όλους μεγάλη χαρά να σε έχουν στην παρέα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και νιώθεις περίεργα σήμερα, καθώς δεν μπορείς εύκολα να αυτοσυγκεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, λόγω του ότι το μυαλό σου δεν συγκεντρώνεται και σκέφτεσαι συνεχώς καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν. Θέλεις να αποσυρθείς και να μείνεις μόνος μακριά από όλους και όλα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο λειτουργεί ευεργετικά, ισορροπείς μέσα σου και είναι εξαιρετική ευκαιρία να καταβάλλεις προσπάθειες για να βελτιώσεις ή να επιτύχεις ότι θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει την διάθεσή σου, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και αυτό γίνεται εμφανές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την δοτικότητα στους γύρω σου αλλά και το κέφι που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι κατάλληλη μέρα να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να τους δρομολογήσεις σε βάση που θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Το φιλικό σου περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα, καθώς έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις τα μελλοντικά, πρωτοπόρα σχέδιά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δίνει την δύναμη που χρειάζεσαι για να προσπαθήσεις και να δώσεις ώθηση στα όνειρά σου, κάτι που θα οδηγήσει στην επίτευξή τους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ανεβάζει την διάθεση και το κέφι σου και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε φιλικές παρέες και να διασκεδάσεις. Το χιούμορ και η αισιοδοξία σου είναι όχημα και για τους γύρω σου στο να περάσουν όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στο επαγγελματικό πεδίο, προσπαθώντας να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι ευθύνες και υποχρεώσεις έχεις επωμιστεί. Δείχνεις ότι θέλεις να αναγνωριστείς για ότι προσφέρεις και μέσα από αυτό να νιώσεις σημαντικός στον επαγγελματικό σου χώρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δίνει δημιουργική ένταση και έξτρα ενεργητικότητα για να μπορέσεις να προσπαθήσεις περισσότερο και να έρθει τελικά η πολυπόθητη αναγνώριση που επιθυμείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να διώξεις άγχος και νευρικότητα λόγω των πολλών υποχρεώσεων και να μπορέσεις με κέφι και αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει. Η διάθεσή σου παρασύρει και τους γύρω σου στην θετικότητα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η προσοχή σου στρέφεται σε φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις που μπορεί να έχεις και θεωρείς ότι ασχολούμενος με αυτές μπορείς να καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου. Φίλοι από τα παλιά έρχονται στο προσκήνιο και επιδιώκεις να τους δεις και να συζητήσεις μαζί τους. Η αισιοδοξία και η θετική σου διάθεση δημιουργούν ευχάριστο κλίμα με τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο λειτουργεί ευεργετικά σε θέματα συνεργασιών, καθώς δείχνεις ότι έχεις την θέληση και την αισιοδοξία να προσπαθήσεις να επιτύχεις ότι καλύτερο μπορείς μέσα από αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο εντείνει την χαρά και την αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ξεκινάς την ημέρα σου με ένταση και εκνευρισμό χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις τους λόγους. Η παράξενη αυτή διάθεσή σου σε οδηγεί στο να γίνεις εσωστρεφής και να παρατηρείς περισσότερο παρά να εκφράζεσαι. Οικονομικά θέματα με τράπεζες και δημόσιο πιθανά να προκύψουν και θα πρέπει να διαχειριστείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε οπλίζει με σθένος και δύναμη για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο φτιάχνει την διάθεσή σου, σε γεμίζει αισιοδοξία και αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, οι οποίες βελτιώνονται σημαντικά. Εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με την ψυχολογία και την σωματική σου υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είσαι επικεντρωμένος στα θέματα των σχέσεών σου, καθώς νιώθεις ανασφαλής και φοβάσαι ότι σε περίπτωση που αντιδράσεις σε κάτι θα σε απομακρύνουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου. Είναι πιθανό να μπεις σε διαδικασία υποχωρήσεων και να δεχτείς καταστάσεις που δεν σου αρέσουν για να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να σταθείς δυναμικά στα πόδια σου και να εκφράσεις με γενναιοδωρία και μεγαλοθυμία ότι νιώθεις σε δικά σου άτομα. Είναι εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξεις συνεργασίες δημιουργικές που μπορεί με προσπάθεια να καταφέρεις πολλά πράγματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθά στο να αισιοδοξήσεις και να νιώσεις την χαρά της ζωής, κάτι που επεκτείνεται και στο περιβάλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και η έντονη και φορτική καθημερινότητα σε προβληματίζει. Υποχρεώσεις και αγγαρείες στην δουλειά σου βγάζουν έντονο άγχος και νευρικότητα, καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι κάνεις. Προσοχή γιατί η έντονη επικριτικότητα που βγάζεις μπορεί να δυσαρεστήσει συναδέλφους σου. Μπορείς να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία και να προσπαθήσεις να γυμνάζεσαι εκτονώνοντας το άγχος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου, να βρεις την πίστη στον εαυτό σου και να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ανεβάζει το κέφι και την αισιοδοξία σου και δεν αποκλείεται να διοργανώσεις μια υπέροχη βραδιά σπίτι σου με δικά σου άτομα για να περάσεις όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και νιώθεις έντονα δημιουργικός, καθώς θέλεις να επεκτείνεις όποια δραστηριότητα έχεις που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Είσαι έντονα εκδηλωτικός στα συναισθήματά σου και με αυτό κερδίζεις τους γύρω σου. Πρόσεχε όμως γιατί η έντονη προβολή και η ανάγκη επιβεβαίωσης μπορεί να γίνουν ενοχλητικά και να προκαλέσεις δυσαρέσκεια σε παρέες που διασκεδάζεις ή στον σύντροφό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ισορροπία αυτά που νιώθεις και να κερδίσεις τελικά τους γύρω σου με τον τρόπο που εκφράζεσαι και τις έξυπνες ιδέες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο βγάζει την γοητεία σου στην επιφάνεια και η αισιοδοξία σου σε κάνει πόλο έλξης στις παρέες που βρίσκεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και κυκλοθυμική και μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις ένα είδος ανασκόπησης του τελευταίου καιρού και των δικών σου συμπεριφορών και πράξεων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη κάθε είδους ανασφάλεια. Αντιμετωπίζεις οικογενειακά ζητήματα με επιτυχία, καθώς δείχνεις να έχεις την δύναμη και την βούληση που χρειάζεται. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ανεβάζει την αισιοδοξία και το κέφι, κάτι που γίνεται εμφανές και στην οικογένειά σου. Σε ωθεί στο να περάσεις ένα απολαυστικό με δικού σου ανθρώπους ή τον σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και κυρίως με το στενό σου περιβάλλον. Το τηλέφωνο χτυπάει συνέχεια και αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κοντινοί ζητούν την γνώμη σου για καταστάσεις που βιώνουν. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πολλές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινά ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει την δυναμικότητα και την πίστη στον εαυτό σου, κάτι που γίνεται εμφανές στις παρέες που θα βρεθείς αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να δείξεις σε όλους την αισιοδοξία και την θετικότητα που νιώθεις επηρεάζοντάς τους θετικά.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα και θέλεις να τα τακτοποιήσεις. Λογαριασμοί και ξαφνικά έξοδα μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και αυτό σε κάνει να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Σκέψεις για νέους πόρους εισοδήματος είναι πολύ πιθανές, καθώς εξασφαλίζοντας ένα ικανοποιητικό εισόδημα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και να πατάς γερά στα πόδια σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να πιστέψεις στον εαυτό σου και να νιώσεις έτοιμος να καταβάλεις όποια προσπάθεια χρειάζεται στο να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο λειτουργεί ευεργετικά στην διάθεσή σου, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και είσαι διατεθειμένος να βοηθήσεις όποιον θεωρείς ότι έχει ανάγκη, καθώς έχεις πολλά να δώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment