PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία.

ΚΡΙΟΣ

Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα άμεσα θέματα βάλτε προτεραιότητες, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μη κουράσετε τη σκέψη σας με μελλοντικές υποθέσεις αυτό θα σας φθείρει ψυχολογικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις ωστόσο η σωστή διεκπεραίωση θα απαιτεί μεθοδική στάση και όχι σπασμωδική ή βιαστική. Προσοχή να μην ‘ρθείτε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που χρειάζεστε την συνεργασία τους. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για την ώρα κινηθείτε επιφυλακτικά. Εσείς που απογοητευτήκατε από τα ως τώρα αποτελέσματα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη. Κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά σας άτομα, μιλήστε για θέματα που σας χαλαρώνουν και όχι για υποθέσεις που σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και στις νεες προοπτικές. Σε θέματα επαγγελματικά η αισιοδοξία σας θα δώσει ώθηση στη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε διεκδικήσεις. Προσοχή στη συμπεριφορά σας κινηθείτε διπλωματικά, ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας. Για να καταφέρετε να κρατήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή επαγγελματικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η οξύθυμη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα μπορέσετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να εμφανιστεί ένα είδος διχασμού στον εσωτερικό σας κόσμο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες βλέψεις, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, παράλληλα σκεφτείτε και να πράξετε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε οι συναντήσεις σας να γίνουν σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, τυχόν αρνητικά θέματα θα πρέπει να συζητηθούν με διάθεση συνεννόησης και κατανόησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να τις απορρίψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από την εργασιακή σας καθημερινότητα πρόσωπα που σας θέτουν όρια ή σας δυσκολεύουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις. Η κοινωνικότητα σας θα σας ωθήσει σε συναναστροφές διαφόρων ειδών, φιλικών και επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσοχή ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, θα πρέπει το ύφος σας να είναι χαλαρό, αποφύγετε την απότομη έκφραση σε περίπτωση που θελήσουν να σας μεταπείσουν ή να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να ξεκαθίσετε τις βλέψεις , τους στόχους σας, και την κρίση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τα βιαστικά και άμεσα συμπεράσματα τα φαινόμενα ίσως να απατούν, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά και νοητικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που σας ευχαριστούν, συναντηθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, μην απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Η μέρα σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι η διατήρηση της ισορροπίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα, προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε πράξεις επίμονης διεκδίκησης. Δεν θα είστε συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, ίσως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες. Θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση, επιτακτική ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Ασχοληθείτε με θέματα και δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν και να σας ανανεώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε ισχυρογνώμονες, οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις. Βγείτε έξω με φίλους, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές. Έλατε κοντά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, μη κρατάτε συναισθηματικές αποστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, στα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα δεν θα υπάρξουν άτοποι δισταγμοί, δε θα έχετε διάθεση για αναβολές. Μια πρόταση θα φέρει αλλαγές, ουσιαστικά θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να δραστηριοποιηθείτε και να αναλάβετε τη διευθέτηση κάποιων συγκεκριμένων ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, η μέρα σας θα είναι δημιουργική, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, δεν θα υποκύψετε σε παραπλανητικές αγορές. Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις σπατάλες, το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφληθούν. Διαθέστε χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δυναμισμός σας θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένο στόχο, οι αοριστίες θα μπερδέψουν τις καταστάσεις. Συνειδητά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως απελευθερωμένες, ενδεχομένως κάποιες ενέργειες σας να ξεφύγουν από τον καθιερωμένο τρόπο χειρισμού σας. Στις δύσκολες καταστάσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελιχτείτε, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι προσκολλημένη ή άκαμπτη. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τους οικονομικούς όρους μακροχρόνιας διάρκειας. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις απότομες εξάρσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ισορροπήστε τις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, χειριστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα ζητήματα που δημιουργούν αντιθέσεις και διαφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείτε να φανείτε συνεννοήσιμοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας δε θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για συμφωνίες, η στάση σας μάλλον δε θα είναι διαλλακτική, ενδεχομένως να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στις δοσοληψίες σας προσπαθήστε να κρατήσετε μεθοδική και συνεργάσιμη συμπεριφορά, το πείσμα και οι εγωκεντρικές ενέργειες θα φέρουν αρνητική εξέλιξη. Αποφύγετε τα επίμαχα θέματα και τις αιχμηρές κουβέντες, επιλέξτε να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και νιώθετε πως μπορείτε να συνεννοηθείτε. Επικοινωνιακό άνοιγμα θα έχετε με οικογενειακά σας άτομα, προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές, σας συμβουλεύω να μην ανοίξετε θέματα που ξέρετε που θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες. Η ισορροπία των επαφών σας θα εξαρτηθεί από την αυτοσυγκράτηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η αυτόβουλη και αυτόνομη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

ΙΧΘYΕΣ

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση διεκδίκηση κινηθείτε με διπλωματία, χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με διάθεση ευελιξίας, αποφύγετε στην συμπεριφορά σας τις αντιθέσεις και τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που έχουν βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment