PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα ασχοληθείς με πολλά ταυτόχρονα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα δίνει κέφι και ενθουσιασμό να ολοκληρώσεις εργασίες που είχαν μείνει πίσω. Έχεις υπομονή και επιμονή να τα κάνεις όλα τέλεια. Σήμερα ίσως βρεθείς σε ένα δίλημμα και θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Συναισθηματικά νιώθεις ότι πρέπει και εκεί να αγωνιστείς για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Δεν είσαι ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου και νιώθεις ότι συ φταίνε όλα . Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαμάχες και τα λόγια που δεν βγάζουν νόημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα δίνει άλλη διάσταση στην επικοινωνία. Ευνοούνται οι συνομιλίες από το ιντερνέτ και θα υπάρχει τάση να επικοινωνείς με άτομα που είναι μακριά και έχεις καιρό να ακούσεις νέα τους. Οι γύρω σου μένουν έκπληκτοι από τη συμπεριφορά σου και έχουν απαιτήσεις. Μην το παρακάνεις και κράτα ένα μέτρο στη συμπεριφορά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα σου δίνει οργανωτική ικανότητα στον εργασιακό τομέα. Σήμερα κερδίζεις τον θαυμασμό των ανωτέρων σου αλλά και των συναδέλφων σου . Συνεργάζεσαι πολύ καλά με τους άλλους και καταφέρνεις δύσκολα έργα να τα φέρεις εις πέρας. Προσοχή στις υπερβολές .Μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και δώσε προσοχή στην διατροφή σου. Συναισθηματικά υπάρχου κάποια συννεφάκια στην ψυχολογία σου αλλά είναι εύκολο αλλάζοντας διάθεση να αλλάξουν και τα πράγματα. Όταν δείχνεις ότι είσαι δεκτικός στους άλλους τότε σε αντιμετωπίζουν και διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοούνται οι δραστηριότητες σε συλλόγους. Σήμερα ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο με κάποιο φίλο. Συναισθηματικά σημερινή μέρα δίνει τέλος σε μια παρεξήγηση που είχε γίνει . Σήμερα είναι ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συμφιλιωθείς. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τους άλλους και εξήγησε με ήρεμο τρόπο αυτά που εσύ σκέφτεσαι.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τον εαυτό σου. Μια περιποίηση ομορφιάς ή μια γενική καθαριότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συνάντησε φίλους και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής. Συναισθηματικά υπάρχει κινητικότητα. Ίσως έχεις μια πρόταση για κάποιο ραντεβού η ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δίνει ενθουσιασμό και γεμίζει με πολλά ενδιαφέροντα τη μέρα σου. Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό αλλά και με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα μάθεις νέα και ευχάριστες ειδήσεις. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλλημα που σε βασανίζει. Πρέπει να κάτσεις ώριμα και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να σταματήσεις να ταλαιπωρείς τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε απρόοπτες συμπεριφορές που θα φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή ημέρα θα έχεις υπομονή και επιμονή σε ότι κι αν καταπιαστείς. Υπάρχου θέματα σπιτιού που πρέπει να οργανώσεις ώστε να σου φύγει περιττό άγχος. Οικογενειακά θέματα έχουν σήμερα την προσοχή σου .Μην μπεις σε διαδικασία αντίλογου και πρόσφερε τη βοήθεια σου όπου χρειαστεί. Συναισθηματικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα πιο πολύ στη διάθεσή σου. Καλό θα είναι πρώτα να αποφασίσεις τι θέλεις και μετά να μπεις σε διαδικασία να το ανακοινώσεις στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις αστείρευτη δύναμη και θέληση. Ένα θέμα που σε είχε ρίξει ψυχολογικά τις προηγούμενες ημέρες, λύνεται μέσα από δική σου δράση. Όσον αφορά τους γύρω σου είναι κοντά σου και προσπαθούν να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Πολλές συζητήσεις και επαφές με άτομα που είναι στο εξωτερικό ή έχεις να μιλήσεις καιρό. Συναισθηματικά αν δεν υπάρχει κάτι νέο να σε συναρπάζει αυτήν την περίοδο, σου δημιουργεί η έλλειψη κενό. Μην απογοητεύεσαι γιατί κλείνεσαι στον εαυτό σου και αφήνεις απέξω τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι και με θέματα που έχουν να κάνουν με οργάνωση και προγραμματισμό. Ίσως παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή επικοινωνήσεις μέσω διαδικτύου με φίλους. Συναισθηματικά έχεις βρει γαλήνη σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο. Είτε είσαι σε σχέση ,είτε είσαι μόνος βλέπεις αισιόδοξο το ερωτικό σου μέλλον. Έχεις διάθεση για διασκέδαση και γνωριμίες και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής. Μικρές εκπλήξεις σε περιμένουν που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα σε έλκει το νέο και το ασυνήθιστο Ίσως ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Νιώθεις την ανάγκη ότι θέλεις να βελτιώσεις τα πάντα στη ζωή σου και προχωρείς σε δράση. Κάνεις σχέδια και προγραμματίζεις τις δουλειές σου. Έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι για συμβουλές .Όσον αφορά τα συναισθηματικά σου είναι ανάμικτα αυτά που νιώθεις. Η διάθεση σου έχει σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα να επηρεάζει και την ψυχολογία των γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις θα έχεις τη σημερινή ημέρα με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα θα πρέπει να σχεδιάσεις κάτι μακροχρόνιο. Ίσως ένα ταξίδι ή μια νέα συνεργασία που χρειάζεται συντονισμό. Στα αισθηματικά η διάθεση σου είναι αυξημένη και υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και κερδίζεις το ενδιαφέρον. Μια απροσδόκητη συνάντηση σήμερα θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να δεις ένα πρόσωπο που γνωρίζεις με διαφορετικό μάτι.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα έχεις πολλές μετακινήσεις καθώς και συζητήσεις. Θα περικλείεσαι συνέχεια από κόσμο και θα κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου. Μην αρνηθείς. Προσοχή χρειάζεται στα αισθηματικά, μην μπλέξεις σε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου. Η μέρα σου δίνει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Τη μια στιγμή έχεις έντονα συναισθήματα συμπόνιας για τους άλλους και την άλλη κλείνεσαι στον εαυτό σου νοσταλγώντας το παρελθόν. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment